Odigrali smo generalno jako dobro ovaj turnir u Kanadi.Kao što reče Hajz izbrisali smo ogroman minus

.Bravo momci.
Za razliku od bas lošeg turnira u Brazilu,vidi se uspon forme,želja kod igrača da izbore te OI.Luburic izdominirao ovaj turnir,raduje povratak Kovacevica

Srednjaci isto dali dobar doprinos.Bata sa onim servisom isto doprineo,kao i Kapur na prijemu
Mnogo bolje smo servirati,igrali u polju nego u Brazilu.Sledi odlučujući meč sa Kubom.
Veliki sam optimista sada ,jer imamo više iskustva,igramo prakticno kod kuće,i deluje kako LN odmiče da podizemo formu,dok mi Kubanci deluju da su u padu.
Hajz izbaci sve varijante za mec sa Kubom.Svakako mec ove generacije koji ubeđen sam dobijamo.
Čak verujem i u slučaju poraza nekog ne daj boze u pomoć prijatelja,Slovenaca i Poljaka.
Šta se dešava ako se kojim slučajem Kuba ili mi plasiramo na završni turnir?dal se i tada nastavlja bodovanje.Bilo bi fora da budemo recimo ispred Kube na kraju regularnog dela,i da onda na zavrsnom turniru izgubimo neke bodove i ispadnemo
Još jednom bravo momci,bravo Kolakovicu(odličan celendz u 2 setu čini mi se