Pit Bull wrote:Izgubicemo ovo, jbt. kako smo laki prosuli 8-3, nerealno.
Boričić je baš sramota i teški izdajnik, košarkaški savez koji se stalno pljuje nam dobije domaćinstvo dva uzastopna kvalifikaciona turnira a u odbojci jedna mrtva Njemačka čak treći put dobija. Sram te bilo Boričiću.
Olimp wrote:Zlato na EP se pamti za sva vremena i ono je sve samo ne nebitno.
Ipak ostaje ogromna žal zbog još jedne propuštene olimpijade.
Mi smo tim koji može svakoga iznenaditi i koji je dobio u zadnje 2 godine Italiju u gostima na SP, Francusku u gostima na EP i još jednom Francusku na EP. I Ruse smo dobili. Ali jbg bolestan je sistem kvalifikacija za OI gdje se doslovno poklanja plasman domaćinstvima.
Mi kao EP i 4. sa SP ne idemo na OI, a Rusi koji su trenutno slabiji od nas dobiju na poklon domaćinstvo kvalifikacijskog turnira i glavnog proitvnika Koreju i onda još i to na sreću i jedva prođu.
I onda kao vrhunac dobijemo u grupu dvije najbolje ekipe tako da jedna onaj put nažalost mi ispada.
Boričić je baš sramota i teški izdajnik, košarkaški savez koji se stalno pljuje nam dobije domaćinstvo dva uzastopna kvalifikaciona turnira a u odbojci jedna mrtva Njemačka čak treći put dobija. Sram te bilo Boričiću.
Što se tiče naših nemam im št za zamjeriti, oni imaju svoje limite pogotovo u amaterskom prijemu koje nekad lijepo prikriju kad oh ide servis ali kad ne ide nista kao danas onda ne možemo ništa.
Eto košarkašice će lako na OI nakon domaćeg EP i smiješnih kvalifikacija ali na OI nemaju šanse a odbojkaši ne idu koji bi imali šanse jer je sistem idiotski i poklanjaju se mjesta.
Mi da smo imali kvalitet plasirali bi se na oi,imao si dve sanse,jednu utakmicu sa Italijom,danas sa Bugarima i dobiju te bez problema.
Tako da pominjanje Boricica koji je i napravio odbojku ovakvu kakva jeste kod nas danas je sramootan.
Znamo šta se dešavalo. Probali smo sve da odradimo. Moje mišljenje je da ne bi bilo ni normalno da na ovo takmičenje povedem sedam, osam dobrih igrača kad‘ su ispred mene evropski prvaci. Pokušali smo da uradimo to sa našim najboljim igračima, ali nažalost nije uspelo. Sve smo uradili. Stručni štab i medicinski tim su se trudili da budemo spremni. Jednu utakmicu smo bili spremni. Jeste da ekipa nije na nivou Francuske i Bugarske, ali tad se i osećalo da se nešto može uraditi. Danas egal igra, a nije bilo napada iz četvorke u pojedinim trenucima. Velika stvar, veliki problem. Ljudi, ne mogu da vam opisem koliko je sada teško razgovarati ovde sa vama. Kada neke stvari ne možeš da promeniš, ćutiš“, zaključio je Kovač.
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 6 guests