Kakvo gaženje domaćina!

Nisam gledao Italijane do sad pa nisam smeo da prognoziram, ali posle 5 minuta je delovalo da smo daleko bolja ekipa i da se samo mi pitamo. Brutalna timska partija, šampionska. Kako smo sve pokrivali u polju i ubijali u kontrama.

Prvo jedan veliki respekt za Jovovića, dizao besprekorno, ali šta je sve uhvatio u polju, odavno nisam video od jednog tehničara. Atanasijević na ovom prvenstvu pokazuje sve ono što su mnogi od nas mislili da može. Ranije mu je falila konstantnost, ali sad je sve skockao, i servis i napad i to izgleda jako dobro. Danas ih Ivović servisom oduvao. Kovačević koji me često nervirao isto odigrao bez greške. Srednjaci odradili svoje, libera isto. Sve se skockalo u savršenu partiju.

Šteta što je sistem takav kakav jeste pa smo mnoge mečeve igrali bez puno žara. Konačno je došla završnica i prava borba i igra. Protiv Poljaka očekujem isto ovako, plus mala osveta za onaj nebitan meč.

Takođe, mislim da ne možemo da kalkulišemo na koga ćemo u polufinalu tako da svakako treba ići na pobedu i prvo mesto. Sa ovakvom igrom možemo protiv svakog.
Bravo i za stručni štab, savršena priprema meča. Huantorena i Zajcev izgledali kao juniori.