AirBall wrote:Cestitke odbojkasima Partizana i ovo je zbilja dobar rezultat s obzirom da nismo imali prednost domaceg terena, ali mislim da nam sanse protiv komsija u odbojci bas i nisu velike...
Sta ti mislis Stoxane?
Moja prognoza je da će biti 3-1 za Zvezdu. To je otprilike odnos snaga trenutno. Zvezda je podigla formu maksimalno. Imaju 1 poraz u celom prvenstvu i na moju veliku žalost prvi su favorit za titulu.
Što se tiče Partizana iz aviona se vidi da ovo nije onaj tim od prošle godine. I to ne samo zbog Atanasijevića. Po meni mnogo veći nedostatak je odlazak Kisića i Steljića. Brđović je još zelen, Nikolić nije kalibar za Partizan, pa se sve svodi na Minića i Mialovića. Ako tome dodaš da Miniću korektor nije prirodno mesto jasno je kuda ovaj brod plovi. Ono što je isto veliki problem ove ekipe je nedostatk karaktera. Dve bitne utakmice, skoro dobijene smo izgubili. U polufinalu kupa protiv Vojvodine i prvu protiv Mladog Radnika. I danas smo ispustili u trećem setu prednost od 7-8 poena i uveli taj set u neizvesnost. Da su Požarevljani to preokrenuli verujem da bi dobili utakmicu.