Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaca takmičenja....Muškarci, žene, mlađe kategorije ..

Postby Totti » 19 May 2013, 23:24

Gledao sam utakmicu,tesko izvojevana pobeda,ali ipak zasluzena. Kup je nas,ali ostaje zal za prvenstvom,mada da je Maksic bio zdrav mislim da bismo uzeli i titulu. Ja bih voleo da igra i sledece sezone.
Da li neko moze da potvrdi infomaciju da Mitrovic ide u Vosu? I kakav cemo uopste tim imati sledece sezone,mislim zna li se nesto?
Totti

Postby Unexpected » 19 May 2013, 23:27

Totti wrote:Da li neko moze da potvrdi infomaciju da Mitrovic ide u Vosu? I kakav cemo uopste tim imati sledece sezone,mislim zna li se nesto?

Čekamo Vučka da se pojavi. Izgleda je opet otišao po robu... :biggrin:
The End.
Unexpected

Postby VMJunior » 20 May 2013, 15:13

Cestitke rukometasima na osvojenom Kupu.Svaki trofej me obraduje ,iako bi bilo puno lepse da je stigla i titula.
VMJunior

Postby Stoik » 25 May 2013, 00:02

Rukometaši Vojvodine proslavili titulu sa navijačima.

Fotografije: link

Izveštaj: link
Image
Stoik

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby Stoxan » 01 Jun 2013, 11:12

Starešina wrote:Da, a potpisali su i Urosa Mitrovica iz Partizana.

Mitrović ide u Bern, u Švajcarsku
http://www.rkpartizan.rs/index.php?opti ... Itemid=137
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby frontas » 04 Jun 2013, 11:27

Gde trenutno igra Ivan Dimitrijevic ? Znam da je bio u nemackoj i posle nestao.
frontas

Postby Hezonja » 04 Jun 2013, 17:21

frontas wrote:Gde trenutno igra Ivan Dimitrijevic ? Znam da je bio u nemackoj i posle nestao.

Pa prevario ga je nesto gazda Gumerzbaha i sada ne moze da igra valjda...
Hezonja

Postby DON » 06 Jun 2013, 10:37

Hteli su Napredak i Zeljo da ga dovedu, ali nije mogao da igra do kraja prosle sezone. Sad je sve Ok kako cuh i mislim da ce u nazad u Partizan.
DON

Postby DON » 08 Jun 2013, 15:38

Елезовић остаје у Војводини, дошао Мирковић
8 јун, 2013

Војводина је пребринула главнину брига пред највећа искушења у историји клуба. Мозаик екипе је готово склопљен, а главни терет је пао с леђа челним људима новосадског тима после договора о наставку сарадње са најбољим играчем Урошем Елезовићем.
Image
Леви бек, међу Лале стигао на полусезони из Врбаса после пет печалбарских година, продужио је сарадњу са шампионом Србије на још две године.

У тиму Момира Рнића су још три нова имена. Из Каћа се вратио Бојан Перовић потписавши уговор на две године, а из Зајечара десно крило Младен Шипка својевремено такође играч Каћана.

Новосадски црвено-бели су ангажовали и још једног печалбара Милана Мирковића који је сарадњу договорио на годину дана, а у каријери је бранио боје Синтелона, Цимоса, Веспрема и Марибора са којим је био четвртфиналиста ЕХФ Купа и својевремено био саиграч Елезовићу у Копру када су освојили триплу круну, али и у Бачкој Паланци.
Image
Раније су уговоре потписали лево крило Александар Пилиповић и голман Мирослав Коцић.

Статус слободних играча имају голмани Станко Абаџић и Милутин Богдановић, као и десно крило Владимир Чупковић.

Подсетимо лево крило Вукашин Стојановић је још пре истека сезоне потписао уговор са швајцарским Кринсом, али ће са дебијем сачекати до децембра будући да је оперисао предње укрштене лигаменте.

http://www.zurnal.rs/2013/06/08/elezovi ... index.html
DON

Postby Hezonja » 25 Jun 2013, 13:31

Nenad Puljezevic jako blizu Zeljznicara iz Nisa!!!
Hezonja

Postby Stoxan » 25 Jun 2013, 19:33

Kostadinović se vraća u Partizan! A na levom krilu umeso Nemanje Ilića trebalo bi da dođe Viktor Matičić iz PKB-a
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby DIFovac » 28 Jun 2013, 11:29

Od naredne sezone u superligi ce biti 12 ekipa,a play-off ce se igrati za titulu...
"Ako Kosovo nije nase, zasto od nas traze da im ga damo? Ako je njihovo, zasto ga otimaju? A ako vec mogu da ga otmu, ne znam zasto se toliko ustrucavaju?" "
DIFovac

Postby DON » 09 Jul 2013, 13:28

Димитријевић и Костадиновић се враћају у Партизан?
9 јул, 2013

Остао је вицешампион државе Партизан без неколико важних играча током летњег прелазног рока, а тржиште још увек није затворено, па је питање у ком саставу ће црно-бели дочекати почетак сезоне.

Редове тима из Хумске су напустили Марко Павловић, Урош Митровић, Немања Илић, Богдан Радивојевић, а за сада црно-бели нису ангажовали ни једног играча.

Међутим, то није највећи проблем Партизана, јер је и генерални спонзор клупа „Фармаком“ у тешкој финансијској ситуацији, још увек није одређен буџет за наредну сезону, па је челницима клуба тешко да преговарају са играчима и понуде им уговоре, које касније не би могли да испоштују.

Међутим, незванично се сазнаје да су на прагу повратка у Хумску некадашњи репрезентативац Милош Костадиновић, као и леви бек Иван Димитријевић.

Партизан је са њих двојицом договорио сарадњу за наредну годину и ако не буду пронашли инострани ангажман сасвим је извесно да ће поново обући црно-бели дрес.

Кад је реч о одласцима, црно-бели ће вероватно у наредној сезони остати без Вељка Милошевића, који је договорио сарадњу са Израелцима. Саво Мештер и Милош Ивошевић и даље чекају праву понуду из иностранства, а уколико не пронађу нову средину преко границе, сасвим је извесно да ће остати у Партизану.
DON

Postby rabesandratana » 13 Jul 2013, 20:27

Rašić se vratio u Partizan
IZVOR. B92 | SV
Posle odigrane dve sezone u Španiji pivotmen Milan Rašić se vraća u Rukometni klub Partizan, za koji je nastupao do 2011. godine.

On je tada iz redova 'crno-belih' posle osvojene šampionske titule prešao u špansku Torevijehu, a sada se nada da će ponoviti rezultate iz prvog boravka u Partizanu.

„Napravio sam lepu karijeru u inostranstvu, a sada želim da svojim iskustvom pomognem klubu i mladim igračima pošto mi finansije više nisu u prvom planu“, naveo je Rašić.

Partizan je u Rašiću dobio veliko pojačanje u želji da povrati titulu šampiona, koju je prošle godine osvojila novosadska Vojvodina.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Neozbiljni pesimista » 29 Jul 2013, 17:45

U Radničkom obećavaju borbu za sam vrh

Rukometaši Radničkog započeli su juče pripreme za novu sezonu. U klubu su izraziti optimisti i imaju velike ambicije u narednoj takmičarskoj godini.

Novi šef stručnog štaba Nedeljko Vučković, iskusan i priznat trener, koji je sedam sezona proveo na klupi rumunske Politehnike, obećao je strpljiv, marljiv rad i izlazak Radničkog na evropsku scenu.

Detaljnije na: http://www.kgsport.info/u-radnickom-obe ... a-sam-vrh/
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

PreviousNext

Return to Rukomet