Board index Razni Sportovi Rukomet

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ziks96 » 10 May 2025, 18:22

I tu ima svakakvih malverzacija, nije niko 100% cist. Obicno tako biva, da "vodje" grupe smatraju da im pripada nesto malo vise nego ostalima jer oni kao rade veci i odgovorniji posao. Moguce da je ona skroz u pravu ali steta bi bilo da se zbog ovakvih "sitnica" razvodnjava jedinstvo.

Vjerujem da ce se nekad vidjeti ali me zanima sta vi mislite, da li se sve ovo sto gledamo spontano desava ili ih neko sa strane uci i organizuje?
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Niko123 » 10 May 2025, 18:35

Ja sam u početku mislio da ih neko plaća i organizuje, ali ko bi plaćao da se ruši čovek, Zapada? Sa svim vodećim ljudima je "dobar" Ne diraju ga, zato što sve ispunjava
Niko123

Postby Ziks96 » 10 May 2025, 18:40

Ako je stvarno sve spontano, ovo se vidja jednom u ko zna koliko generacija. Ne pamtim bas toliko istorijske cinjenice, pogotovo ne politicke, ali ja se nesto je sjecam da je jedan miran i dugotrajan otpor donio promjene, pogotovo znajuci koliko je samo ovo zlo pustilo korijenje. I studenti sad rade najbolju mogucu kampanje, setaju, voze i trce po svim mjestima u ovoj drzavi. Rijetko ko ostaje imun na mladu i neiskvarenu osobu. Da sve ovo isto rade odrasli ljudi, nista ne bi napravili.
Ziks96

Postby Sezione » 10 May 2025, 19:16

Znate ko ih placa?

Placaju ih moji tetka i teca kojima je dete tamo i koji na mesec dana uzmu 60 hiljada dinara i odnesu toj deci da imaju za tekuce potrebe

Mnogo razmisljate(da ne kazem nesto drugo), a malo imate pojma, nije bas sve na internetu

To pogotovo za tebe vule vazi
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby balkanski spijun » 10 May 2025, 19:23

Sezione wrote:Znate ko ih placa?

Placaju ih moji tetka i teca kojima je dete tamo i koji na mesec dana uzmu 60 hiljada dinara i odnesu toj deci da imaju za tekuce potrebe

Mnogo razmisljate(da ne kazem nesto drugo), a malo imate pojma, nije bas sve na internetu

imas dobru tetku i tecu

ko ti je Vule
balkanski spijun

Postby Ziks96 » 10 May 2025, 19:27

Sez nisam tvrdio da ih neko placa jer da je tako ne bih stao sa njima ispred fakulteta i slusao kako mi babe psuju sve sto imam i sumnjivi likovi se zalijecu kolima.
Cisto malo radi diskusije.
Ziks96

Postby soniko » 10 May 2025, 19:36

Drugo ime za srbe je "teorija zavjere"
Nisam vidio da je neka vlast svom narodu uradila ovo sto su oni uradili sa sludjivanjem milionima sati tirada kojekakvih "strucnjaka" iz raznoraznih "instituta za istrazivanje svega i svacega" danonocno od jutra do sutra na svim mogucim kanalima.
Sve znaju, planove dubokih drzava, amerika, rusija, kina, francuza i kojekakvih drugih, sve su prozreli, sve predvidjeli. Po pravilu svi su neki funkcioneri i oficiri rezima kojima se pred nosom raspala jugoslavija i koji su na funkcijama bili dol su Srbi gubili pola BiH, RSK i KiM.
Prosto je nevjerovatno kako tako sposobni tada nisu uspjeli odbraniti neki nacionalni interes.
Zajednicko im je sto niko na predsednikovu sijenku nece da stane i sto im se vjerovatno plate isplacuju od narodnih para.

Najgori neprijatelj ovo tesko da bi nam uradio.
Last edited by soniko on 10 May 2025, 19:54, edited 1 time in total.
soniko

Postby Niko123 » 10 May 2025, 19:46

Sezione wrote:Znate ko ih placa?

Kažem, na početku sam mislio :biggrin: Posle, kako je vreme odmicalo, video sam da su svoji, da niko ne manipuliše njima. Čim su odjebali "opozicju" znaš da su na pravom putu!
Niko123

Postby Houdini » 10 May 2025, 20:06

jako je tesko doci do Putina, neandrej je jedan od retkih koji je imao tu cast, samo velike zemlje i on..

:Kusturica imao tet a tet sa Putinom:
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby balkanski spijun » 10 May 2025, 20:11

soniko wrote:Drugo ime za srbe je "teorija zavjere"
Nisam vidio da je neka vlast svom narodu uradila ovo sto su oni uradili sa sludjivanjem milionima sati tirada kojekakvih "strucnjaka" iz raznoraznih "instituta za istrazivanje svega i svacega" danonocno od jutra do sutra na svim mogucim kanalima.
Sve znaju, planove dubokih drzava, amerika, rusija, kina, francuza i kojekakvih drugih, sve su prozreli, sve predvidjeli. Po pravilu svi su neki funkcioneri i oficiri rezima kojima se pred nosom raspala jugoslavija i koji su na funkcijama bili dol su Srbi gubili pola BiH, RSK i KiM.
Prosto je nevjerovatno kako tako sposobni tada nisu uspjeli odbraniti neki nacionalni interes.
Zajednicko im je sto niko na predsednikovu sijenku nece da stane i sto im se vjerovatno plate isplacuju od narodnih para.

Najgori neprijatelj ovo tesko da bi nam uradio.

dobro,nije to strasno.Sujeta

Svi smo mi strucni za sve.Kad je to iz zlobe,pakosti,onda je problem.

Generalno ,ovde su ljudi ok.Vrhunski strucnjaci :biggrin: ,ali ne zloba i pakost.
balkanski spijun

Postby SemperIdem » 10 May 2025, 20:23

Houdini wrote:jako je tesko doci do Putina, neandrej je jedan od retkih koji je imao tu cast, samo velike zemlje i on..

:Kusturica imao tet a tet sa Putinom:

Ako misliš na Kustin snimak koji se sad vrti po X-u, u pitanju je susret iz prošle godine, ako se ne varam, možda i stariji.
Planira da snimi tri filma tamo, pa je sa glavnim išao da utanači detalje.
Naravno, ovim ne želim da umanjim neandrejevu nebitnost.
Zar lutajuć mi otac tu je zemlju video? I njoj me mati dojila, od prvoga plača?
SemperIdem

Postby Foteljas » 10 May 2025, 20:46

Soniko, samo da pohvalim, zadnji post za 10+ :okk:
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Houdini » 10 May 2025, 21:02

SemperIdem wrote:Ako misliš na Kustin snimak koji se sad vrti po X-u, u pitanju je susret iz prošle godine, ako se ne varam, možda i stariji.
Planira da snimi tri filma tamo, pa je sa glavnim išao da utanači detalje.
Naravno, ovim ne želim da umanjim neandrejevu nebitnost.

moja greska onda :okk: mislio sam da je to od sad, jer sam video Kustu na paradi..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby soniko » 10 May 2025, 21:09

Deda, slazem se, samo mislim da se nekako procjenilo da napacen i nesrecan covijek ce uvijek lakse prihvatiti da za svoju sudbinu okrivi nekog drugog nego da stavi prst na celo, razmisli i vidi u cemu je on grijesio.
Nista to nije cudno, tako je i sa malim mnogo nebitnijim stvarima.
soniko

Previous

Return to Rukomet