Board index Razni Sportovi Rukomet

Srpski rukometni klubovi u Evropi...

Re: Srpski klubovi u Evropi...

Postby Tumbas » 20 Nov 2011, 18:17

Deca na terenu: Marsenic, Minic, Potic, Ilic... +8 za Kil!
Sasvim solidno izdanje, deca na kraju malo zbunjena, grese, ali ipak sjajno iskustvo za njih! +10
Kraj meca, 36-28 za Kil! Sjajno poluvreme, kompletan utisak je odlican! Revans u Sredu!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Choda » 20 Nov 2011, 18:58

Svaka cast nasim momcima, sjajna igra pogotovo u prvom poluvremenu onaj cepelin :blue: i sedmerac kako je namagarcio golmana :laugh: Jbg ovi su ipak za klasu bolji od nas i cim su stegli u odbrani nismo mogli nista.

Sad videh igramo sa Kilom u sredu u 19.00 u Pioniru u isto vreme kad i KK u Istanbulu :facepalm:
What do you mean, "I don't believe in God"?
I talk to him everyday.
Choda

Postby - Gokhan SAKI - » 20 Nov 2011, 19:07

http://www.zurnal.rs/2011/11/20/partizan-pruzio-odlican-otpor-aktuelnom-vladaru-sveta/index.html

http://www.zurnal.rs/2011/11/20/partiza ... index.html

Korektno, kao i do sad. Sto kaze Vucko, pricacemo za par godina cemu je ovo vredelo.
- Gokhan SAKI -

Postby AirBall » 20 Nov 2011, 20:04

- Gokhan SAKI - wrote:Korektno, kao i do sad. Sto kaze Vucko, pricacemo za par godina cemu je ovo vredelo.

Tesko da mi mozemo nekoliko godina zadrzati igrace koji realno vrede... Svake godine ista prica u svim sportovima...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby - Gokhan SAKI - » 20 Nov 2011, 20:13

AirBall wrote:Tesko da mi mozemo nekoliko godina zadrzati igrace koji realno vrede... Svake godine ista prica u svim sportovima...

Nije to poenta (u pravu si), videcemo da li ce ovim igracima vredeti, treneru, klubu... Gde god bili...
- Gokhan SAKI -

Postby KKP » 21 Nov 2011, 13:24

Tumbas wrote:Kraj meca, 36-28 za Kil! Sjajno poluvreme, kompletan utisak je odlican! Revans u Sredu!

Na nijednoj utakmici se nismo obrukali, pokazali smo se u lepom svetlu i to mi je drago. U sredu će sigurno biti pravi spektakl. Ostaje žal za tim mečom protiv Segeda, ali bez obzira na sve poraze, sve ekipe su bogate, jake, a mi nikome nismo dozvolili da nas razbije, pobrali smo simpatije, u prvenstvu imamo sve pobede, što se tiče rukometaša, svaka im čast... :clap:
KKP

Postby DON » 21 Nov 2011, 14:39

KKP wrote:
Tumbas wrote:Kraj meca, 36-28 za Kil! Sjajno poluvreme, kompletan utisak je odlican! Revans u Sredu!

Na nijednoj utakmici se nismo obrukali, pokazali smo se u lepom svetlu i to mi je drago. U sredu će sigurno biti pravi spektakl. Ostaje žal za tim mečom protiv Segeda, ali bez obzira na sve poraze, sve ekipe su bogate, jake, a mi nikome nismo dozvolili da nas razbije, pobrali smo simpatije, u prvenstvu imamo sve pobede, što se tiče rukometaša, svaka im čast... :clap:

BOLD: Ovo je jako bitno, ovo učešće se pokazalo kao veoma dobro, jer sa ovim iskustvom mi u domaćim okvirima dominiramo i nismo dozvolili da iskoriste naš zgusnut raspored i umor!

Elem, ljudi su se zaleteli protiv Mađara, i ja sam se ponadao da možemo, ali to je sjajan tim, sa odličnim igračima, trenerom, navijačima... Pokazali su to u Vršcu, potom i na turniru četiri nacije (Mađarska reprezentacija je bila sjajna upravo predvođenja momcima iz PIK-a i Vesprema)! Pobeda protiv snažnog Monpeljea u ovom kolu, na svom parketu, je samo još jedna potvrda da su sjajan tim i da je ova grupa jaka kao crna zemlja. U sredu ko može neka dođe da podrži momke i iskaže zahvalnost na svemu što su do sad radili, takođe tu je i jedan veliki Kil.

P.S. Ja ću da gledam basekt, previse sam ih ispoštovao ove sezone, mislim da sam gledao sve mečeve RK Partizana :biggrin:
DON

Postby Napredpartizan » 21 Nov 2011, 23:03

Zar nisu mogli da pomere dan,mnogo ljudi nece doci zbog basketa...Ja bi dosao,ali jbg kad igraju u isto vreme...
Napredpartizan

Postby RobRoy » 22 Nov 2011, 16:17

Partizan sa istim ambicijama i protiv Kila
22. NOVEMBAR 2011. | 15:14 | IZVOR: BETA

Trener rukometaša Partizana Aleksandar Brković izjavio je danas da će u utakmici sa nemačkim Kilom njegova ekipa imati iste ambicije, kao i u bilo kojem drugom meču.

Partizan sutra u 19.00 u beogradskom Pioniru igra sa nemačkim Kilom, utakmicu 6. kola Grupe D Lige šampiona.

''Naše ambicije su u svakoj utakmici iste. Ovo je prva utakmica Lige šampiona koju ćemo igrati u Beogradu i to u hali za koju sportsko društvo Partizan vezuju uspesi", rekao je Brković na konferenciji za novinare.

On je pozvao publiku da dodje u Pionir u podrži mladu ekipu Partizana koja ove godine stiče iskustvo u najelitnijem evropskom takmičenju.

"U Kilu smo igrali dobro, ali smo izgubili sa osam razlike. Mi smo se borili, otišli smo da odigramo hrabro i u tome smo uspeli. Mi sve ekipe poštujemo, ali smo pokazali da sa svima možemo da igramo", rekao je Brković.

Rukometaš Partizana Ivan Dimitrijević ocenio je da je njegov tim u Nemačkoj odigrao dobro.

"Pokazali smo da i sa, po mojem mišljenju, najboljom ekipom na svetu možemo da se nosimo, pa makar 30 minuta. Mislim da je Kilu u drugom poluvremenu golman Tijeri Omeje doneo prevagu. Ima leka i za njega", rekao je Dimitrijević.

Levo krilo Partizana Nemanja Ilić, proglašen je za najboljeg igrača na toj poziciji u 5. kolu Lige šampiona.

''To je većim delom zasluga saigrača. Trudiću se da u još nekom kolu budem najbolji", rekao je Ilić i pozvao publiku da dođe u Pionir.

Sportski direktor Partizana Aleksandar Blagojević istakao je da će Kil doći u najjačem sastavu i da neće podceniti crno-bele, naročito posle utakmice u Nemačkoj.

"Posle mnogo godina igraćemo u Pioniru. Nadam se da će sve funkcionisati kao i na mečevima u Vršcu", rekao je Blagojević i dodao da je "ovo jedna od retkih situacija kada neko može nešto vrhunsko da dovede u Beograd".

Ekipa Kila dolazi danas u Beograd, a večeras će odraditi trening na Banjici i sutra prepodne u Pioniru.

Partizan u ovoj sezoni još nije zabeležio pobedu u Ligi šampiona.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby - Gokhan SAKI - » 22 Nov 2011, 21:02

Зебре слетеле у Београд

http://www.zurnal.rs/2011/11/22/zebre-s ... index.html

ПОНОСАН НА ПАРТИЗАН

Незамисливо је видети Момира Илића без осмеха, па ни на аеродрому, иако баш и није начисто како ће га публика дочекати вечерас у Пиониру:

– Нисам играо ни за Звезду ни за Партизан, па не знам да ли ће ми аплаудирати или… Сигурно ће бити доста Гробара, очекује нас много тежи меч него у Килу. Искрено, врло сам поносан на Партизан како је одиграо пре три дана…
- Gokhan SAKI -

Postby - Gokhan SAKI - » 23 Nov 2011, 16:23

Mагијa Пионира зауставља Зебре

Кил, један од најбољих тимова данашњице, вишеструки првак Европе и Немачке, званични првак света, гигант, стиже у Београд на мегдан Партизану.

Јиха, Омеје, Нарсис, Илић, Андерсон излазе на црту Максићу, Илићу, Димитријевићу, Милићу, Мандићу… Једно је јасно, победиће црно–бели! Само је питање који.

Image

На папиру, апсолутни фаворит су гости из Немачке. Али, папир не игра, у то су могли да се увере сви, који су пре само три дана гледали меч у Шпаркасен арени. Морале су Килове звезде добрано да озноје дресове не би ли срушили шампиона Србије.

Тако ће бити и данас, бар по речима свих из црно-белог табора.

У Пиониру су виђене многе сензације, што у режији фантастичних кошаркаша Партизана, што многих репрезентативних селекција, последња у низу беше златна медаља одбојкашица.

Многи тврде да је Пионир магична дворана, место где великанима клецају колена сваки пут кад је хала пуна, стога остаје нада да ће публика препознати све оно лепо што су ове сезоне учинили црно-бели и у што већем броју доћи да погледа дуел најбољег српског и немачког тима.

Стратег Партизана, најмлађи тренер у Лиги шампиона, Александар Брковић (29) истиче задовољство што ће коначно заиграти у Пиониру и Београду.

– Прва два меча као домаћини одиграли смо у Вршцу и пресрећан сам што се враћамо у Београд. Пионир је специфична дворана, место где је Спортско друштво Партизан имало много успеха, надам се да ће тако бити и са нама и да је ово почетак једне лепе приче. Позивам све навијаче да дођу и подрже момке који се храбро боре за Партизан против много скупљих клубова, да подрже младост, таленат, жељу… Пуно смо добили учешћем у Лиги шампиона, тимски, појединачно, организационо. Немања Илић је проглашен најбољим левим крилом, млади момци потпомогнути искусним добијају велику шансу да се надигравају са светским звездама и уз подршку са трибина можемо више да дамо и још боље одиграмо – рекао је Брковић.

Image

Тренер Партизана додаје да су у сваки меч ушли са циљем да победе и да ће тако бити и против Кила.

– Када смо ушли у Лигу шампиона и видели групу, нисмо се уплашили. Могли смо да покушамо са неким дубоким одбранама, да зауставимо Хансена, Јиху, Карабатића и да играмо да изгубимо са што мањом разликом. Уместо тога одлучили смо да играмо нашу игру, напад, одбрану, да дамо шансу младима, да не мењамо систем.

Брковић се потом осврнуо и на дуел са Немцима.

– Ових дана ми стижу честитке, али ја никако не могу да будем задовољан поразом и прихватим их. Игра у првом полувремену ме радује, али, као што рекох, ми у свим дуелима желимо да играмо нашу игру. Циљ је увек победа. Тако је било до сад, тако ће и данас бити. Када играмо стрпљиво, када смањимо број техничких грешака, поштујемо договор из свлачионице имамо добар резултат и носимо се са свима. Данас желимо да будемо још бољи, да покушамо да победимо.
Image
- Gokhan SAKI -

Postby KKP » 23 Nov 2011, 21:52

Očekivano, poraz od Kila, bez obzira na neka nadanja, ovo je realno, momcima svaka čast za borbu u svim mečevima do sada... :clap:
KKP

Postby Nebojsa » 23 Nov 2011, 22:08

Jbg, Kiel je Kiel. Danas su bili u senci kosarkasa (opravdano) ali svaka im cast na borbi. :clap:
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Stoxan » 02 Dec 2011, 19:12

ЛШ: Партизан против Адемар Леона јури прве бодове

http://www.zurnal.rs/2011/12/02/ls-part ... index.html

Партизан ће у недељу у 19 часова у београдском Пиониру играти са Адемар Леоном у 7. колу такмичења у Групи Д Лиге шампиона.
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby - Gokhan SAKI - » 02 Dec 2011, 23:23

Живковић: У Порту нас само победа занима

http://www.zurnal.rs/2011/12/02/zivkovi ... index.html

у суботу (18)
- Gokhan SAKI -

PreviousNext

Return to Rukomet