Board index Razni Sportovi Rukomet

Srpski rukometni klubovi u Evropi...

Re: Srpski klubovi u Evropi...

Postby Tumbas » 16 Oct 2011, 16:02

Poceo je duel u Francuskoj. Monpelje-Partizan, prenos na Arenasport 2! Domaci trenutno vode sa 2-0
Ne pise se dobro crno-belima... 7-1 za domace!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby Stoxan » 16 Oct 2011, 16:47

22-14 poluvreme
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Tumbas » 16 Oct 2011, 17:27

Kraj 36-27
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby - Gokhan SAKI - » 16 Oct 2011, 20:01

Лига Шампиона: Пораз Партизана у Француској

16 окт, 2011

Монпеље – Партизан 36:27 (22:14)

Монпеље – Дворана: Парк&Свитс арена. Гледалаца: 7.000. Судије: Кавулик и Скружњи (Словачка). Седмерци: Монпеље 6 (5), Партизан 1 (1). Искључења: Монпеље 2, Партизан 12 минута.

МОНПЕЉЕ: Онрубиа 7, Теж 3, Гајић 4, Н. Карабатић 3, Бојиновић 4 (2), Акамбре 4, Кавтичник 9 (3), Л. Карабатић 1, Хмам 1, Штохл (11 одбрана), Прошт (9 одбрана), Салу, Арвин Беро, Бонефо, Хамед, Гигу.

ПАРТИЗАН: Васић (8 одбрана, 1 седмерац), Милошевић 3, В. Илић, Мандић 6, Б. Радановић 1, Димитријевић, Максић, Милић (8 одбрана), Радивојевић 1, Бабић 2, Н. Илић 1, Милинић 2 (1), Костадиновић 5, Мештер 4, Марсенић 1, Потић 1.

Играч утакмице: Вид Кавтичник (Монпеље).

Семафор: 7:1 (7), 8:4 (11), 11:4 (14), 12:8 (18), 15:8 (20), 15:10 (22), 19:11 (27), 25:15 (34), 29:19 (44), 34:24 (56).

Image

Почетак је одредио и крајњи исход меча. Грешке црно-белих условиле су брзе контре и полуконтре Француза, па су већ после седам минута Бојиновић и дружина водили 7:1.

Пренуо се тада Партизан, за наредна четири минута стигао до 4:8, али су онда уследиле нове грешке. Правили су их изабраници Александра Брковића у серији, па се тако кретао и резултат. Час Монпеље побегне на плус седам, па Партизан смањи на минус четири и тако неколико пута.

Када су домаћи стигли до повеће предности, Брковић је решио да шансу укаже скоро „малолетничкој постави”. Милић, Марсенић, Вања Илић, Радивојевић, Потић… под командом тек нешто старијег Мештера одиграли су други део првог полувремена, десни бек Потић постигао је и један веома леп гол, укњижио и три асистенције.

Да је реализација зицера црно-белих била нешто боља, и утисак после првог дела био би много бољи. Овако, 22 примљена гола боду очи.

У наставку су домаћи мало попустили, већ су имали обезбеђена нова два бода, па су тај део Београђани изгубили само голом разлике.

Резултат крајњи на крају веома повољан по црно-беле, нарочито против Монпељеа који је у великом налету. Пре седам дана победили су један од најбољих тимова планете, Кил у Немачкој, а пре три дана и Данкерк у гостима десет разлике.

Црно-белима је најважнији меч у Лиги шампиона за седам дана када им у госте долази мађарски ПИК Сегед. Утакмица ће се поново играти у Вршцу

Пре тога Партизан већ у четвртак очекује одложени првенствени меч са Динамом на Бањици (17 часова).
Image
- Gokhan SAKI -

Postby DON » 16 Oct 2011, 23:40

Pogledah sad snimak.

Bravo crno-beli, dobri ste bili, dali maksimum i stekli novo iskustvo.

Moram da istaknem posle ovog meca Aleksandra Brkovica.

Vecina trenera bi u ovakve meceve uslo sa zeljom da sto manje izgubi forsirajuci najbolji tim.

Sale je dao sansu buducnosti, Vanji Ilicu, Marsenicu, Poticu, Radivojevicu, priliku je dobio rekovalescent Babic...

Na ovakvom mecu dati sansu i razigravati mladjariju moze samo neko sa vizijom - svaka cast.

Klinci sjajni, bez respekta, borili su se, gresili, nema veze, ovo je velika skola, iskustvo se kupiti ne moze, mora se steci.

Dragom mi je i sto je Babke odigrao dobro, polako se vraca, ako sve bude OK sa kolenom on ce biti veliki dobitak za ovaj tim.

Idemo dalje, nek se spremi PIK da dobije po usima ;)
DON

Postby Stoxan » 17 Oct 2011, 19:04

"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby DON » 18 Oct 2011, 12:16

Crvena zvezda ce u trecm kolu Kupa EHF igrati protiv Porta.

Dobar zreb za crveno-bele, posto je izbegnu Rajn-Nekar, Magdeburg, Gepingn, Valjadolid, Dankerk itd....

www.eurohandball.com/article/14270
DON

Postby Napredpartizan » 18 Oct 2011, 23:09

Jedan stari mec....

2. utakmica četvrtfinala kupa pobednika kupova 1998/99. (2. poluvreme)

Legendarna utakmica na Banjici, verovatno najveci uspeh RK Partizan na evrosceni do sada.

Za Partizan su tada igrali Bojinovic, Kokir, Matic, Aca Knezevic, Miki Radosavljevic...

Napredpartizan

Postby mali_buda » 18 Oct 2011, 23:16

VUČKO_88 wrote:Crvena zvezda ce u trecm kolu Kupa EHF igrati protiv Porta.

Dobar zreb za crveno-bele, posto je izbegnu Rajn-Nekar, Magdeburg, Gepingn, Valjadolid, Dankerk itd....

http://www.eurohandball.com/article/14270

Je l to Porto koji smo mi izbacili u kvalifikacijama u mecu u kom smo bili totalni autsajderi? Pomislih, kako moze da to bude dobar zreb, al sad videh da su ostale ekipe sve Nemci, Spanci i sl...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby AirBall » 18 Oct 2011, 23:42

Cini mi se da je Ljuba Obradovic bio trener Porta (ne znam da li je jos uvek)... Mislim da bi infarkt doziveo kada bi ga jos jedan srpski klub izbacio... :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 19 Oct 2011, 00:03

2 Napredpartizan

u kuwac te ljubim :D

2 Buda

Njih smo izbacili, oni pre toga Tatrana. Peti su u portugalskoj ligi, pojacali su se posle duela sa nama, cini mi se da su doveli 3-4 igraca.

2 Air

Jos je Ljuba Obradovic trener... Bude li ga Butulija izbacio nece dolaziti u Srbiju narednih 5 godina :D
DON

Postby 71:70 » 19 Oct 2011, 18:56

Da mi jedan drugi forumas nije kum na svadbi, tebe bi postavio zbog tekme u kojoj sam debitovao na banjici!!!
71:70

Postby Tumbas » 20 Oct 2011, 09:42

@ Napredpartizan
Ljubi te Vucko u kuwac!! :lollol: Ovo sam trazio nebrojeno puta, konacno su digli na ytube!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby DON » 23 Oct 2011, 12:17

Crno beli - BORBA, ODBRANA - POBEDA!

Idemo, možemo danas do trijumfa. Skuplji jesu, bolji nisu.

Ispovređivani su... Od starta agresivno, jako, motivisano...

ЛШ: Партизан жели првенац
23 окт, 2011
Image
Време је за прве бодове Партизана у Лиги шампиона, него шта, нема дилему леви бек Владимир Мандић. Још од пласмана у елитно такмичење чуло се из црно–белог табора управо да је меч против ПИК Сегеда највећа шанса да се укњижи прва победа неког српског тима међу најквалитетнијим тимовима Старог континента. Иде им на руку и што мађарски тим има сијасет проблема, пре свега кадровских.

– Исповређивани су, колико чујем и у финансијској кризи, али не треба да се бавимо тиме већ да победимо – расположен је за разговор Владимир Мандић – Ово нам је већ четврти меч, у претходна три смо видели да можемо да играмо и са много јачим тимовима од Сегединаца. Млађи играчи су схватили да нико није баук, стечено искуство да и не помињем.

Зна Мандић и како до тријумфа против Мађара:

– Биће нам много лакше него у претходним утакмицама. За противника имамо најслабији тим наше групе и ништа осим победе и не долази у обзир. Најважније да им онемогућимо тај прелаз из одбране у напад, полуконтру, играмо и на домаћем терену. И, то је наш адут. Хвала богу сви смо здрави и на броју.
Image

Силом прилика, принуђени сте да прва два меча играте ван Београда због заузетости Пионира, а Бањица не задовољава критеријуме ЕХФ. Против Копенхагена у Вршцу дворана је била сабласно празна…

– Било је стварно жалосно играти против таковог тима какав је Копенхагена трибине пусте. Тада Гробари нису били јер су фудбалери играли важан меч у Новом Саду, сада би требало да буду ту.

Image
DON

Postby Nebojsa » 23 Oct 2011, 18:33

http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327

12-15 za Seged.

Imamo dva igraca vise, ne mozemo da damo gol. :facepalm:

VODIMO!!! :ojha:

22-26 :pop: E moj Mandicu...
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine