Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaca takmičenja....Muškarci, žene, mlađe kategorije ..

Postby DON » 06 Feb 2012, 18:24

Pobede Vose, Pozarevca i Partizana!

Војводина успешнија од Југовића
5 феб, 2012

Војводина – Југовић Унимет 30:26 (16:12)

Нови Сад – Дворана: Слана бара. Гледалаца: 200. Судије: Тривковић и Милосављевић (Бешка). Седмерци: Војводина 3 (2), Југовић 5 (3). Искључења: Војводина 10, Југовић 8 минута.

ВОЈВОДИНА: Л. Арсенић, Радосављевић 7 (3), Вуковић 3, Дамњановић, Попов 3, Мауковић, Баришић 1, Веселинов 1, Стјепановић, Абаџић (13 одбрана, седмерац), Суџум 6 (1), Дамјановић, Чупковић, Ђурић, Марјанац 4, Милошевић 5.

ЈУГОВИЋ УНИМЕТ: Кукобат (9 одбрана, седмерац), Васић 2, Шипка, Канкараш 4, Радаковић 3 (2), Вугдраговић, Травар 9, Илић 4 (1), Крсманчић, Јошић, Црноглавац, Милосављев, Стејин, Вучићевић 4, Врговић, Перовић (6 одбрана).

Играч утакмице: Ненад Радосављевић (Војводина).

Image

У комшијском дербију овога пута другопласирана Војводина на табели била је боља од момака из Каћа. Истина, Каћани су задавали муке Новосађанима у првом полувремену негде до 11. минута, а од тог тренутка све је кренуло на воденицу домаћих који су у једном тренутку имали предност од 13:7. Истицали су се тада Ненад Радосављевић и Абаџић на голу.

У другом делу Новосађани су почели поново добро, у утакмици која је била прилично слаба, и водили су све до 44. минута. Тада су момци из Југовића успели да поравнају резултат и играло се гол за гол отприлике све до неколико минута пре краја. Наравно, квалитетнија екипа Војводине није дозволила никакво изненађење и славила је заслужено. Морамо истаћи да се у редовима гостију истакао Травар са 9 голова из игре, а прилично добро у неколико наврата играо је и Вучићевић. У екипи домаћина добро је још играо Драган Суџум и у другом делу капитен Стева Попов.

Image
DON

Postby AirBall » 06 Feb 2012, 18:52

Definitivno mec protiv Vojvodine na Banjici ce odrediti novog (starog) sampiona...

Cini mi se da su sve ostale ekipe znatno ispod nivoa Partizana i Vose...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 06 Feb 2012, 19:11

AirBall wrote:Definitivno mec protiv Vojvodine na Banjici ce odrediti novog (starog) sampiona...

Cini mi se da su sve ostale ekipe znatno ispod nivoa Partizana i Vose...

:biggrin:

Najverovatnije ce tako biti, mada ima Vosa morace dosta mina da izbegne, ima par teskih gostovanja.
Stvatno su napravili dobru ekipu, ulozili su dosta, kao sto kazes, iznad nivoa svih su, to je cinjenica...
Daj boze da sledece godine jos par timova napravi jake ekipe, uz davanje sanse mladima.
DON

Postby Stoxan » 06 Feb 2012, 22:11

celo drugo poluvreme
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby AirBall » 06 Feb 2012, 22:26

Svaka cast Grobarima kako su navijali s obzirom na brojnost...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 07 Feb 2012, 11:21

Vlada Mandić završava karijeru

Igraću do kraja sezone. Dosta je bilo. Želim da se posvetim nekim drugim stvarima – ističe iskusni bek rukometaša Partizana

Image
Vlada Mandić

Sve što je lepo ima kraj. I karijera Vladimira Mandića, takođe. Iskusni rukometaš Partizana odlučio je da završi sa aktivnim igranjem.

- Igraću do kraja sezone, a posle toga stavljam tačku - saopštava Mandić za „Sport“. - Dosta je bilo. Želim da se posvetim nekim drugim stvarima.

Trenutno je Partizan na prvom mestu, sa bodom više od Vojvodine.

- Hoću da se od Partizana i aktivnog bavljenja rukometom oprostim sa titulom. To bi bio najbolji završetak karijere. Ko zna, možda odigram i meč Super kupa. Ukoliko Partizan ne osvoji duplu krunu. To bi i definitivno bio moj poslednji meč - ističe Vladimir Mandić.

Za prosutim mlekom ne treba žaliti, ali neke stvari Mandiću nisu skroz potaman...

- Krivo mi je što sa reprezentacijom nisam osvojio medalju. Ipak, to i nije bilo realno, nisam trenirao dve godine. Mogao sam i više da postignem, ali nije važno, sada tu ne moe ništa da se promeni.

Nekadašnji reprezentativac SR Jugoslavije, počeo je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, potom je prešao u Partizan,od naših klubova nosio je još i dres Vojvodine, a igrao je i za špansku Alteu i nemački Magdeburg.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Tumbas » 07 Feb 2012, 11:41

Vreme mu je za penziju, iako je i dalje sasvim dobar! Pitanje je sta bi bilo sa njim da nije imao ludu glavu i sve sto je pozeleo, mozda bi njegova karijera isla nekim drugim tokom. U svakom slucaju, hvala mu za sve golove i pobede u Partizanu, a hvala mu i za ono sto ce nam tek doneti, nadam se! Nesto se razmisljam o zameni, mozda bi Dragas iz M Plastike bio dobro resenje?! Vucko? Neocekivani? :beyond:
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby DON » 07 Feb 2012, 14:43

Rekao mi je Vlada jos u NS (na prijateljskoj protiv Rumunije), da je to to, nema vise vremena da uskaladi obaveze, previse posla ima, zeli da se posveti porodici, cerikici...

Dragas ima potencijal, ne bi bio lose resenje, kao ni Josic iz Jugovica (sutra igramo sa njima) kao zemena za Maksu... Ali ja bih dao vecu minutazu Dimitrijevicu, da konacno pokaze da moze da nosi ekipu... On, Dragas i B. Radanovic je dobra kombinacija na levom beku... Sad nisam siguran koliko je realno da ga Plastika pusti, posto ce Luka i Fica najverovatnije napustiti tim...
DON

Postby Stoxan » 08 Feb 2012, 21:08

Партизан лако са Тићима

http://www.zurnal.rs/2012/02/08/partiza ... index.html

Партизан – Југовић 30:24 (14:11)

Дворана: Бањица у Београду. Гледалаца. 200. Судије: Пендић и Дедић (Београд). Седмерци: Партизан 3 (1), Југовић 5 (3). Искључења: Партизан 4, Југовић 4 минута.

Семафор: 3:1 (5), 9:5 (16), 12:9 (27), 15:13 (35), 22:17 (45), 26:21 (55).

ПАРТИЗАН: Васић, Милошевић 4, В. Илић 2 (1), Мандић 5, Радановић 1, Димитријевић 1, Максић 5, Милић (15 одбрана, 2 седмерца), Радивојевић, Бабић, Н. Илић 2, Милинић 2, Костадиновић 3, Радовановић (2 одбране), Мештер 5, Марсенић.

ЈУГОВИЋ: Кукобат (11 одбрана, 1 седмерац), Васић, Шипка, Канкараш 6 (1), Радаковић 2, Вугдраговић, Травар 3, С. Илић 1 (1), Крсманчић 1, Петровић 4, М. Илић, Црноглавац 6, Милосављев, Стејин 1, Вучићевић 4, Врговић.

Играч утакмице: Страхиња Милић (Партизан).
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby KKP » 09 Feb 2012, 02:24

Svaka čast momcima na još jednoj pobedi, a Milić je golmančina i siguran sam bolji od Marjanca, krivo mi je što nije branuio na EP...
KKP

Postby CRNO_BELI » 09 Feb 2012, 18:05

Koje je godiste Milić? Jel on mladji od Marjanca?
Nije najveća budala onaj koji ne umije da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina. - Andrić

Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da trčiš sa najboljima. - Dule
CRNO_BELI

Postby Nebojsa » 09 Feb 2012, 18:13

CRNO_BELI wrote:Koje je godiste Milić? Jel on mladji od Marjanca?

Milic je pet godina mladji.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby Stoxan » 09 Feb 2012, 18:14

CRNO_BELI wrote:Koje je godiste Milić? Jel on mladji od Marjanca?

Milić je 1990. godište, a Marjanac je 84-85 čini mi se.
Stoxan

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby sekretar » 14 Feb 2012, 10:58

Ivan DImitrijevic u Gumerzbah presao
sekretar

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby DON » 14 Feb 2012, 12:36

sekretar wrote:Ivan DImitrijevic u Gumerzbah presao

Ta prica postoji vec dugo, vidim da su Nemci pustili vest za Ristovskog i Lutkicu, znaci da su pregovori odmakli.

Milsim da Ivan ima ugovor do leta 2013. Nadam se da su uzeli dobro obestecenje i da se sledece godine nece muciti sa budzetom... Rekli su mi da ce pokusati da ga zadrze ali ako bude dobra ponuda i za klub, i za njega, da nece praviti probleme.

Jbg, meni je krivo, isti scenario kao u KKP...

Edit -> Ako je verovati nemcakim kolegama, i mom poznavanju nemcakog :D, Ristovski je placen 120.000 evra, Dimitrijevic samo 20.000!

Ne javlja se niko iz Partizana, ali ako je istina - klub je u zestokim finansijskim problemima. Znam da ne primaju plate, ali izgleda da ih je LS ukopala i da moraju da pokriju to ovako, kako bi na kraju ispali posteni i isplatili sve dugove... E hebem ti drzavu, EHF i rukomet...
DON

PreviousNext

Return to Rukomet