Board index Razni Sportovi Rukomet

Srpski rukometni klubovi u Evropi...

Re: Srpski klubovi u Evropi...

Postby Unexpected » 17 Sep 2011, 13:39

Bohemian Niš wrote:U Nisu ste nepozeljni! Nikad!

Čemu ovakvo razmišljanje.
Niš voli rukomet, ne treba propustiti priliku da se gleda LŠ.
The End.
Unexpected

Postby Bohemian Niš » 17 Sep 2011, 13:48

Samo to fali. partizan da gleda, gledace, ako treba Srbiju i Naissus(Zeleznicar), Rk Radnicki. Neka, zasluzuju oni koji vole partizan da ga gledaju u Beogradu ili u Vrscu...
Ako si Nišlija, budi Meraklija!
Bohemian Niš

Postby Неша » 17 Sep 2011, 13:54

Boze kakav stav :krsti:

I posle se pitamo sto nam ide ovako...
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby Nebojsa » 17 Sep 2011, 14:20

Vucko, javi ljudima iz kluba da kazu EHF-u da ne mozemo u Nisu da igramo jer smo nepozeljni. :D
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby FreddyHouse » 17 Sep 2011, 15:26

Nisam ni sumnjao da ce mediokriteti podrzati ovakav stav...E Srbijo medju sljivama
FreddyHouse

Postby KKP » 17 Sep 2011, 15:30

Bohemian Niš wrote:Samo to fali. partizan da gleda, gledace, ako treba Srbiju i Naissus(Zeleznicar), Rk Radnicki. Neka, zasluzuju oni koji vole partizan da ga gledaju u Beogradu ili u Vrscu...

:krsti:
KKP

Postby Bohemian Niš » 17 Sep 2011, 18:35

Nebojsa wrote:Vucko, javi ljudima iz kluba da kazu EHF-u da ne mozemo u Nisu da igramo jer smo nepozeljni. :D

Svidja mi se kako ti nadolazi :)
Pozeljni ste kada dolazi partizan da igra protiv naissusa ili drugog kluba :), ali mislim da je previse da u cairu bude partizan domacin.
Bohemian Niš

Postby Неша » 17 Sep 2011, 19:43

Daj jedan normalan razlog...

Nemoj onaj kako ne volite sve sto dolazi iz Beograda. To shvatam
Кафана је озбиљна институција...

"Инат, непокорност и тврдоглавост код српског војника могу се претворити у оружје победе!"
Неша

Postby VMJunior » 17 Sep 2011, 20:02

Bohemian Niš wrote:Svidja mi se kako ti nadolazi :)
Pozeljni ste kada dolazi partizan da igra protiv naissusa ili drugog kluba :), ali mislim da je previse da u cairu bude partizan domacin.

U Nisu ima vise Grobara nego sto ima sto ima navijaca svih niskih klubova u svim sportovima zajedno.
Partizan i Zvezda su u svakom jebenom cosku Srbije domacini ali u svakom.

Ne mozes biti nepozeljan tamo gde tvojih navijaca ima na hiljade..

A druga je stvar sto Partizan nije iz Nisa,Vrsca ili Jagodine i sto bi bila sramota za grad da igra u nekom drugom gradu svoje meceve a da to nije zbog kazne.
VMJunior

Postby Bohemian Niš » 17 Sep 2011, 20:11

VMJunior wrote:
Bohemian Niš wrote:Svidja mi se kako ti nadolazi :)

U Nisu ima vise Grobara nego sto ima sto ima navijaca svih niskih klubova u svim sportovima zajedno.
Partizan i Zvezda su u svakom jebenom cosku Srbije domacini ali u svakom.

Ne mozes biti nepozeljan tamo gde tvojih navijaca ima na hiljade..

A druga je stvar sto Partizan nije iz Nisa,Vrsca ili Jagodine i sto bi bila sramota za grad da igra u nekom drugom gradu svoje meceve a da to nije zbog kazne.

Hahahha prva liga si :) Simpatizera mozda, navijaca ne. Nema potrebe vise za ovakvom raspravom i da kazem razlog i kakva jeste situacija, vi cete ponovo da gurate svoju istu pricu...sta imam od toga!
.
Bohemian Niš

Postby VMJunior » 17 Sep 2011, 20:19

Bohemian Niš wrote:Hahahha prva liga si :) Simpatizera mozda, navijaca ne. Nema potrebe vise za ovakvom raspravom i da kazem razlog i kakva jeste situacija, vi cete ponovo da gurate svoju istu pricu...sta imam od toga!
.

Pa ne nikakav problem,ja ti ne uskracujem pravo na tvoje misljenje ali molim te nemoj mi govoriti "Partizan je nepozeljan u Nisu".

To mozes u svoje ime.
Nemoj molim te da me ucis koliko Partizan ima navijaca ,simpatizera i poklonika u toliko velikom gradu.To znam odlicno.

Sigurno,sigurno vise,ponavljam,od svih ostalih navijaca,simpatizera niskih sportkih klubova.
VMJunior

Postby Stoxan » 17 Sep 2011, 21:50

Zaječar izgubio od Kluža 33-32 u kvalifikacijama za Ligu Šampiona i sutra igra sa Rostovom za treće mesto

zadnji napad
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Sasa_Beli » 18 Sep 2011, 00:52

Bila bi festa u Nisu garant. Dovoljno je videti Cair za finale kupa :thumbup:
Sasa_Beli

Postby Stoxan » 18 Sep 2011, 13:43

Partizan ne može da igra LŠ u Beogradu - A ovde se može?

Image
RK Partizan, srpski predstavnik u EHF Ligi šampiona, neće moći da igra mečeve sa Kopenhagenom i Pik Segedom u beogradskom "Pioniru" s obzirom da određeni termini ne odgovaraju EHF-u. Iz Beča je konačno stigao dopis u vezi odigravanja prve dve utakmice u Beogradu u grupnoj fazi Lige šampiona. Menadžment EHF-a uslovio je RK ''Partizan'' da mora da igra utakmice u odgovarajućim terminima od 29.09-02.10. (Kopenhagen) i 19/23.10. (Pik Seged) u ''Areni'' (Beograd), ''Milenijumu'' (Vršac) ili u ''Čairu'' (Niš), jer su to jedine dvorane koje zadovoljavaju kriterijume EHF-a. Na upravi kluba je da donese odluku o mestu odigravanja i o tome izvesti EHF do ponedeljka 19. septembra do 12:00 časova.

I sve bi to bilo u redu da standardi ne predstavljaju mrtvo slovo na papiru, evo ovde u Danskoj, gde Zaječar igra kvalifikacije EHF Lige šampiona. Viborg nije mogao da igra u svojoj dvorani, izabrao je Grenu i njenu halicu, gde kapacitet ne prelazi 800 mesta, a gledaoci sede na jastučićima, kako ne bi nazebli na "golom" betonu...

http://www.balkan-handball.com/evropa/p ... de-se-moze

Toliko o EHF-u :sick:
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby werbatim » 18 Sep 2011, 15:15

Ruku na srce, Zalecar nije igrao ligu sampiona, nego kvalifikacije. I Partizan bi kvalifikacionu grupu, kad bi je organizovao u BG mogao da igra na banjici.

A jos su i zene u pitanju ;)
werbatim

PreviousNext

Return to Rukomet