Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaci rukomet - transferi, aktueknosti, zanimljivosti .

Postby Unexpected » 30 Oct 2011, 10:32

Igor Butulija suspendovan do kraja sezone
30. oktobar 2011. 10:12 > 10:17

Direktor Superlige Vojislav Andrić zabranio treneru rukometaša Crvene zvezde bavljenje rukometom do 29. maja. Butulija kažnjen po prijavi sudijskog para Branke Marić i Zorice Mašić.

Image

U zvaničnom obrazloženju kazne piše da se Butulija nekulturno ponašao prema službenim licima i da ih je vređao posle meča Crvena - zvezda - Radnički, 21. oktobra. Meč je završen nerešeno.

U prijavi protiv bivšeg reprezentativca Jugoslavije piše da je Zvezdin trener izneo niz uvreda na račun sudijskog para:

"Lopovi, kradete me. J... vas Saša Blagojević i Velja Marjanović. Dabogda crk'o rukomet ij vi sudije sa njim. Vi ste ga upropastili", prenele su Butulijine reči sudije, kontrolor Živan Stakić, zapisničar, Marija Popović i merilac vremena Slavica Veselinov.

Butulija je ranije već kažnjavan zbog sličnih prekršaja - novčano 24. novembra prošle godine i sa šest meseci uslovno 12. januara ove.

Kažnjeni trener je u svoju odbranu napisao da su burnu reakciju izazvale sudijske greške koje su direktno doprinele rezultatu.

"Od početka do kraja sistematski je suđeno protiv Crvene zvezde. Potpuno se ograđujem od toga da sam izgovorio reči koje mi pripisuju u prijavi i smatram ih gnusnim lažima. Niti sam ih vređao, niti izgovarao vulgarnosti, već kritički govorio o njihovom lošem suđenju", napisao je Butulija, a preneo "Žurnal".

Trener Crvene zvezde kaže da igrači koji su prisustvovali incidentu mogu da potvrde da nije vređao sudijski par i da je to "apsolutna laž".

"Postoje i svedoci koji su sve ovo videlio i drugačije. U opštem metežu i izlivu nezadovoljstva suđenjem bilo je raznih reči i dobacivanja pojedinaca, ali bi to neko hteo sve da pripiše meni i baci ljagu na svoje ime. To je psovka koju nisam izrekao i pominjanje imena koje nisam pominjao", poručio je Butulija.

Direktor Superliga rekao je da je kaznu doneo posle uzimanja izjava svedoka, pregleda video snimka i tumačenja odbrane okrivljenog, za koju je rekao da je suprotna utvrđenim činjenicama.

Butulija može u narednih osam dana uložiti žalbu na odluku o suspenziji.

(MONDO, foto: MN Press)
The End.
Unexpected

Re: Domaca takmičenja....Muškarci, žene, mlađe kategorije ..

Postby - Gokhan SAKI - » 30 Oct 2011, 13:28

Цепелин иступа из елите

http://www.zurnal.rs/2011/10/30/cepelin ... index.html
- Gokhan SAKI -

Postby VMJunior » 30 Oct 2011, 20:24

Mozemo polako da pocnemo da slavimo titulu.
Rutinska pobeda protiv Metaloplastike.
VMJunior

Postby Tumbas » 30 Oct 2011, 20:34

Sjajna atmosfera i prepuna hala u Sapcu, u jednom od derbija prvenstva. Odlicni golman Milic, solidna obrana i blok su doneli pobedu gostima. Napad Partizana je ponovo bio jednolican i spor, sa puno tehnickih gresaka. Ne svidja mi se sto Partizan previse ceka Maksica. Sve se vrti oko njega, svaki polaz i ideja. On ipak ima blizu 40 god, tu je da pomogne a ne da bude glavni igrac. Partizan mora da stvara ozbiljniji napadacki sistem, lopta mora da zuji... Plastika mlada poletna ekipa, puno menjanja pozicija, mesanja u napadu, agresivni u odbrani. Zasluzena pobeda ozbiljnijeg tima, ali sam nezadovoljan kvalitetom utakmice. Ipak su ovo dve najbolje ekipe u zemlji, ono sto prikazuju je jako tanko!
Moj tata je vaš kolega!
Tumbas

Postby - Gokhan SAKI - » 30 Oct 2011, 21:15

Титула је све ближа, види се разлика, ко игра ЛШ, а ко само СЕХА лигу.

Страхиња Милић провозао Парни Ваљак кроз Шабац

http://www.zurnal.rs/2011/10/30/parni-v ... index.html

Image

Јагодинке боље од Нишлијки

http://www.zurnal.rs/2011/10/30/jagodin ... index.html

Image
- Gokhan SAKI -

Postby - Gokhan SAKI - » 30 Oct 2011, 22:50

Hm, napredujes zestoko mali :okk:

Марфијев закон – Има ли краја Звездиним проблемима

http://www.zurnal.rs/2011/10/30/marfije ... index.html

Malo suvoparnije...

Butulija: Sve što imama reći ću na konferenciji

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... nferenciji
- Gokhan SAKI -

Postby MorningGlory » 31 Oct 2011, 17:12

Nemamo beka sutera ...
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Houdini » 02 Nov 2011, 12:20

RK Crvena zvezda: Butulija predsednik

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.ht ... predsednik
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby - Gokhan SAKI - » 02 Nov 2011, 16:23

Игор и даље води Црвену звезду

http://www.zurnal.rs/2011/11/02/igor-i- ... index.html
- Gokhan SAKI -

Postby Stoxan » 03 Nov 2011, 00:48

"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby - Gokhan SAKI - » 03 Nov 2011, 01:18

Odlican tekst! Samo mi nije jasan ovah deo za raspalu Kolubaru, koliko mi je V rekao bolji su nego prethodne sezone, malo su se stabilizovali, pojacali ekipu.

Sujete, egoizmi, komleksi i raznorazne frustracije su unistile rukomet! Verujte mi, proziveo sam to, sve gledao, borio se, ali malo ko je slusao i malo ko verovao u moje reci koje se sad potvrdjuju.

Ako zelimo napred - orenuti se rukometu, zaboraviti licne ratove!
- Gokhan SAKI -

Postby - Gokhan SAKI - » 04 Nov 2011, 14:38

Перуничић: Један Игор свакако на клупи

http://www.zurnal.rs/2011/11/04/perunic ... index.html
- Gokhan SAKI -

Postby - Gokhan SAKI - » 04 Nov 2011, 17:10

Александар Брковић: Следимо пример кошаркаша
4 нов, 2011

Парни ваљак протутњао је кроз Крагујевац и Шабац, прескочивши две велике препреке, сигурно грабећи ка циљу – одбрани титуле.

После пораза од ПИК Сегедина млади стратег црно-белих Александар Брковић казао је да његови пулени морају забележе победе у наредна два меча како би извидали ране из Лиге шампиона.

Image

Тако и би, са два врућа гостовања Партизан је донео сва четири бода.

- Задовољан сам, остварили смо одличан резултат на тешким гостовањима. Са те стране је добро, али игра мора да буде боља. Поновили смо неке грешке које се у Лиги шампиона не праштају. Имамо још капацитета, морамо да га искористимо, морамо у континуитету да играмо добро, да будемо конкретнији – рекао је Брковић.

Кључна реч је стрпљење. Партизан је остварио велики успех самим пласманом у елитно такмичење. Најмлађи тренер у Лиги шампиона истиче да је велика школа за све такмичење са најјачим клубовима.

- Све чинимо да грешке и детаље кроз тренинг исправимо, како би били што конкурентнији у Европи, самим тим још бољи и у домаћим такмичењима. Погледајте кошаркаше, годинама су били стрпљиви, борили се, учили, исправљали грешке и сад их се цела Европа боји. И ми морамо тим путем, можда нећемо доћи до тог нивоа, али морамо покушати.

Због ЕХФ недеље црно-бели имају мало времена за предах, наредни меч их очекује 9. новембра против крушевачког Напретка.

- Искористићемо ову паузу да освежимо и одморимо играче. Од понедељка нам се прикључују репрезентативци, па ћемо бити комплетни на тренинзима. Усредсредићемо се на корекцију грешака. Морамо брзо да деламо, иако се чини да има времена, нови изазови и препреке су близу – истакао је тренер црно-белих.

Шест мечева у Супер лиги и исти број победа. Пет утакмица у Лиги шампиона, пет пораза. Доминација у Србији, фењер у Европи. Голобради младићи потпомогнути искусним асовима у борби са светским звездама. Овакав је био почетак кошаркашке бајке пре десет година. Стрпљење, рад, борба!

http://www.zurnal.rs/2011/11/04/aleksan ... index.html
- Gokhan SAKI -

Postby 71:70 » 05 Nov 2011, 08:55

Ma vučko je za sve kriv.
Visi se da vosi kampanju protiv hodajuće legende srBskog rulometa, jednog jedinog,neponovljivog IGOOOOORA BUUUTUUULIJEEEE
71:70

PreviousNext

Return to Rukomet