Board index Razni Sportovi Rukomet

Srpski rukometni klubovi u Evropi...

Re: Srpski klubovi u Evropi...

Postby kotrljko » 04 Sep 2011, 21:30

zamolio bih Vucka ili - Gokhan SAKI - da mi priblize malo kolika je razlika izmedju ovih ekipa i nas ?

npr jel kao u fudbalu sa LS ekipama ili jos veca ?

i sta moze da se ocekuje od tih duela ?

kao i da li cemo mozda dovesti nekog ozbiljnijeg igraca posle ovog plasmana u lS ?
kotrljko

Postby AirBall » 04 Sep 2011, 21:37

Cestitke nasim rukometasima... Zbilja impozantan rezultat imajuci u vidu uslove u kojima treniraju i igraju i sredstva koja se izdvajaju za ovaj sport...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Jing Jang » 04 Sep 2011, 21:46

da, zbilja lep rezultat, samo ne bi se na vasem mestu preterano radovao :D

kotrljko wrote:zamolio bih Vucka ili - Gokhan SAKI - da mi priblize malo kolika je razlika izmedju ovih ekipa i nas ?

kao i da li cemo mozda dovesti nekog ozbiljnijeg igraca posle ovog plasmana u lS ?

evo recu ti ja...
jel znas kako je partizan prolazio u fudbalu u grupnoj fazi u ligi evrope? epa ovo u rukometu ce biti vec razlika, nego sto bi prolazili u fudbalu u grupnoj fazi lige sampiona... nadam se da sam ti docarao :D
Jing Jang

Postby Unexpected » 04 Sep 2011, 21:47

kotrljko wrote:zamolio bih Vucka ili - Gokhan SAKI - da mi priblize malo kolika je razlika izmedju ovih ekipa i nas ?

Vučko i Šaki će to detaljnije, ali čisto neko moje viđenje.
Ne mogu se porediti rukomet i fudbal. U rukometu ne možeš da udariš bunker i da časno izgubiš ili izvučeš remi. Moraš ginuti svi 60 minuta na obe strane terena.
Razlika između nas i ovih ekipa je po meni ogromna. Ljudi ne shvataju koliki je ovo uspeh, kao u ostalom i prošlogodišnje učešće u omalovažavanom Čelendž kupu. Naš rukomet je u tolikom kanalu da to nije normalno.
Ovo što Partizan radi sa mladim trenerom i spojem mladih i iskusnih igrača je nešto što totalno iskače iz srpskih rukometnih šablona, prvenstveno mislim na igru.

Šta možemo očekivati? Što bi Dule rekao, da trčimo sa šampionima i vidimo kako to oni rade. Ukoliko ne završimo sa svim porazima, biće uspeh. Mada zu klinci i ovo matori pokazali da imaju srce, tako da možda bude još prijatnih iznenađenja.

Što se tiče pojačanja, teško neko stvarno kvalitetno koje bi pravilo neku bitnu razliku. Za strance čist sumnjam da imamo kintu, a naši dobri igrači uglavnom čekaju da što pre pobegnu odavde. Ja bih bio zadovoljan i sa malo boljim golmanom.

Ovo je neko moje viđenje stvari, ali moram priznati da sam prilično bio digao ruke od rukometa, pa možda i grešim.

EDIT: @JinJang
Nemoj slučajno da se zajebeš pa čestitaš.
The End.
Unexpected

Postby Jing Jang » 04 Sep 2011, 21:51

kil, ademar i monpelje ce vas pojesti zive.. kop i seged su treca kategorija evropskog rukometa al i kao takvi su i dalje miljama daleko ispred nasih klubova...
Jing Jang

Postby kotrljko » 04 Sep 2011, 21:56

Jing Jang wrote:da, zbilja lep rezultat, samo ne bi se na vasem mestu preterano radovao :D

evo recu ti ja...
jel znas kako je partizan prolazio u fudbalu u grupnoj fazi u ligi evrope? epa ovo u rukometu ce biti vec razlika, nego sto bi prolazili u fudbalu u grupnoj fazi lige sampiona... nadam se da sam ti docarao :D

hvala ti na trudu,ali sam siguran da bi mi bilo jasnije kad bi mi rekao npr u odnosu na zvezdine rezultate u grupnoj fazi LE !?

pa ako mozes tu paralelu da mi povuces ?

@ unexpected :thumbup:
kotrljko

Postby sekretar » 04 Sep 2011, 21:58

Jing Jang wrote:kil, ademar i monpelje ce vas pojesti zive.. kop i seged su treca kategorija evropskog rukometa al i kao takvi su i dalje miljama daleko ispred nasih klubova...

pogledaj ti malo bolje sastav od AG Kopenhagena pa onda pricaj takve gluposti

evo ovde kompletan sastav sa sve slikama

http://www.agkbh.dk/holdet.aspx
Last edited by sekretar on 04 Sep 2011, 22:08, edited 1 time in total.
sekretar

Postby DON » 04 Sep 2011, 22:06

Razlika je ogromna!

U budzetima, iskustvu, kvalitetu itd. Ali... Uvek u nasem Partizanu ima ali.. I Porto ima kvalitetniji sastav na papiru, veci budzet, iskusnijeg trenera i igrace... Pa su dobili po usima... Mi u LS moramo da igramo muski, i pre svega ucimo od ovih velikih klubova... Da vidimo koliko nam odbrana zaostaje za vrhunskom, koliko nam je lopta sporija od vrunske, koliko moramo kvalitetnije, preziznije da sutiramo ne bi li dosli do vrhunskog nivoa itd... Sve ovo kad uvidimo oramo raditi i teziti tome, da ispravimo greske, da igramo jace, brze, pametnije...

Sve ovo su jako kvalitetni klubovi, najjace grupa definitivno, bice sta i da se vidi, mozda otkinemo koji bod kuci.. Ali ne treba se opterecivati rezultatom, nas cilj mora biti ono gore pomenuto, sto rece Neocekivani, da trcimo sa najboljima, da naucimo kako pa tek za koji godinu da pokusamo da ih pobedimo...

Evo Kil je danas pocepao Flensburga 15 razlike, a taj Flensburg je mnogo jaci od nas... Pogledajte taj sastav, i ostalih timova, na papiru su mnogo, mnogo jaci! Ali ne igra papir, neka dodju, i litre i litre znoja potrose ne bi li nas dobili! Kao ovi danas...

Imamo mladog trenera, mlade igrace, i ovo ce za njih biti veliko iskustvo koje, ako se pametno iskoristi, u buducnosti moze mnogo da donese... Tu su i iskusni momcki da naprave balans...

Sad ce verovatno lakse biti naci sponzora, animirati ljude, gledace se rukomet na TW-u... Velika stvar je ucinjenja za nas rukomet!

Tesko mozes da napredujes kada nemas kvalitetne meceve, a kod nas ih je vrlo malo, kada ti sudije ne sude ono sto sude kod nas, velika ce ovo skola biti.

Nije sramota gubiti, sramota je biti mali u porazu!

P. S.

Ovo nije uspeh, ovo je PODVIG!
DON

Postby Stoxan » 04 Sep 2011, 22:06

Kil ima budžet 9.5 miliona evra. Najjači u Nemačkoj.

Evo jedna rečenica koja možda i najbolje oslikava stanje

Zanimljivo je da najmanji budžet u Nemačkoj ima Hutenberg, nešto manje od miliona. Selo pored Veclara će posle 36 godina pokušati da izbori opstanak u Bundes ligi sa budžetom o kome najbolji srpski, crnogorski, pa i bosanski klubovi mogu samo da sanjaju...
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Jing Jang » 04 Sep 2011, 22:17

sekretar wrote:
Jing Jang wrote:kil, ademar i monpelje ce vas pojesti zive.. kop i seged su treca kategorija evropskog rukometa al i kao takvi su i dalje miljama daleko ispred nasih klubova...

jes vala, moja greska... u tom slucaju jos gore po vas, posto je jedino onda ovde seged van sveta :D
Jing Jang

Postby DON » 04 Sep 2011, 22:22

sekretar wrote:

Ma pusti bre njega, poznat je kao neko ko se razume u rukomet i ko zeli sve najbolje komsiji ;)

elem, o Kopenhagenu je glupo pricati, odlican tim, dosta ulazu itd...

Nego, sta mislis o PIK-u? Mozda protiv njih kuci uzmemo neki bod...

Jesi ocekivao da Tatran na svom parketu izgubi od Porta? Ja iskreno nisam, ocekivao sam dobar rukmet i pobedu Tatrana...

2 Jing Jang

Govorim ti kao mod, svi znamo kakve su nam sanse, rekao si sta mislis i ovde stani, svaku dalju diskusiju na tom nivou smatracu za provokaciju! Konacno se povela malo ozbiljnija diskusija, ne zelim da se spusta na klinacki nivo, prepucavanje i slicno!

Uskoro i tvoj tim izlazi u Evropu, tema je srpski klubovi u Evropi, zamolio bih te da prokomentarises izglede Zvezde u EHF kupu...
DON

Postby Unexpected » 04 Sep 2011, 22:33

Protiv PIK-a se možemo nečemu nadati. Ako se ne varam od njih smo u Kanjiži izgubili 3 razlike. Uz punu halu sve je moguće.

Mađari nisu ni malo naivni. Igrom slučaja znam koliko ulažu u BeachHandball. Sve ekipe im imaju sponzore koje naše prvoligaške (superligaške ili kako se već sada zove) mogu samo da sanjaju. I sam znaš da su mnogi naši dobri igrači našli uhlebljenje tamo.

U svakom slučaju sa njima se može igrati.
The End.
Unexpected

Postby Stoxan » 04 Sep 2011, 22:38

"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby DON » 04 Sep 2011, 22:41

Apsolutno, zanima me Sekretarovo misljenje, posto on pomno prati strane lige, i uveren sam da moze da nam kvalitetno opise PIK.

Da se ne lazemo, sve ove ekipe, i zemlje iz kojih dolaze, njihove lige, su dosta daleko od nase!

O budzetima da ne pricamo, a o Kanjizi i o turniru, tom mecu, napisacu vam sutra!

Koleginica je bila tamo, ja sutra pocinjem da radim, pa cu vam preneti njene impresije!

Evo na svim vestima Partizan, mnogo me to raduje, svaka vam cast momci!

Da se samo vratim na pitanje o pojacanjima, Milinic ima pravo da igra od 17. septembra, a sa dva golmana se pregovaralo, tako da cemo biti jaci za pivotmena i verovatno jednog iskusnog golmana.

Ja ne bi nikog vise dovodio, dao bi sansu nasoj deci!

Znaci kosarka, odbojka, vaterpolo, rukomet... Svi u LS! Jebite se fudbaleri :D
DON

Postby Unexpected » 04 Sep 2011, 22:47

VUČKO_88 wrote:Da se samo vratim na pitanje o pojacanjima, Milinic ima pravo da igra od 17. septembra, a sa dva golmana se pregovaralo, tako da cemo biti jaci za pivotmena i verovatno jednog iskusnog golmana.

Ja ne bi nikog vise dovodio, dao bi sansu nasoj deci!

:+1: zaslužili su.
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Rukomet