ЦРНО-БЕЛИ ПРОСЛАВИЛИ ОСВАЈАЊЕ ПРВОГ ТРОФЕЈА У СЕЗОНИ
Супер Партизан
Не заборави никад да цео живот ми смо провели с тобом, и нашу верност према теби доказивали из дана у дан... Знај да на овоме свету не постоји нико ко ће да спречи да са Југа се ори Партизане волим те ја – одзвањало је аутобусом, играчи и стручни штаб Парног ваљка песмом су прославили освајање првог трофеја у сезони, Супер Купа.
Три дана после пласмана међу 24 најбоља европска тима црно-бели су донели нови повод за радост верним навијачима. У Смедереву је савладана Војводина 25:24 па су витрине клуба из Хумске богатије за још један пехар.
Славило се у повратку за Београд, ориле су се Партизанове песме, физиотерапеут Немања Вучковић био је задужен за музику, мало Џенан, мало Цеца, па поново гробарске песме... На путу од Смедерева до Београда сви који су били у прилици да виде аутобус вероватно су помислили да су у њему највернији навијачи, Гробари, толико су црно-бели момци били гласни.
По уласку у Београд са шарага је почело „на на на на на Лига шампиона, Лига шампиона“ што је на велико одушевљење прихваћено, сви су гласно запевали. После аутобуса прослава црно-белих настављена је до дуго у ноћ на сплаву Ривер.

А имали су доста повода за славље изабраници Александра Брковића, подвиг и пласман у Лигу шампиона украшен је победом у Супер Купу, после неизвесног меча савладана је Војводина. Уморни су били црно-бели, фалило је свежине, Новосађани су то покушали да искористе али Милић, Максић и Илић су искористили грешке Лала и заслужено довели свој тим до пехара. Страхиња Милић је био фантастичан на голу, искусни Ненад Максић у родном граду је показао да је прави капитен док је гол одлуке постигао Немања Илић. Младо крило је минут пре краја, при резултату 24:23 и са играчем мање, промешало одбрану Војводине и са десног крила прелепим лобом, многи су прокоментарисали кошем, ставио тачку на меч и обезбедио велико славље присталицама Партизана.
Његов брат, Вања, као најмлађи био је задужен за ношење пехара али му тај задатак није тешко пао, каже да се нада да ће што више пехара морати да носи.
Средњи бек Стефан Бабић је све то помно посматрао, истакавши да је „провалио“ Илиће:
- Јесте видели како Немања игра добро и на десном крилу? Хоће човек да избаци из тима Костадиновића и Радивојевића како би отворио брату простор на левом, провалио сам их – кроз смех је рекао Бабић, који после операције менискуса није био у прилици да помогне саиграчима.
Немања му није остао дужан:
- Боље би ти било да престанеш да се излежаваш и да помогнеш мало, овако само долазиш на готово, славиш титуле, уживаш.
Младо крило се потом уозбиљило, истакавши да је ова победа важна пред почетак првенства.
- Циљ ове сезоне је један пехар више него прошле, значи још минимум титула. Освајање Супер Купа и пласман у ЛШ сигурно ће донети велико самопоуздање пред почетак првенства у коме идемо на све победе. Очекују нас и велики изазови у најелитнијем такмичењу, имаћемо прилику да пред френетичним Гробарима угостимо Омеја, Карабатића, Хансена, Илића, да се боримо са таквим величинама, да трчимо са шампионима и стекнемо блага вредно искуство – рекао је Немања Илић.
Бутулија: И са једном ногом сам бољи од Илкета
Стручни штаб Партизана је одлучио да награди играче, имаће слободан викенд а на тренинзима рукометну лопту ће заменити фудбалска.
- Потребан нам је одмор, првенство почиње за десетак дана а ми смо већ имало три тешка меча. Тренер нам је дао да играмо мало фудбал, да се опустимо – истакао је Немања..
Ко је најбољи фудбалер међу црно-белим рукометашима?
- Ја... – нескромно ће Илић. - Прошле сезоне је била велика борба између Бојана Бутулије и мене, он се сад опоравља од повреде али није пропустио прилику да пецне, каже да је и са једном ногом бољи од мене.