Board index Razni Sportovi Rukomet

Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljivosti

Re: Domaći rukomet - Lige, transferi, aktuelnosti, zanimljiv

Postby tremi08 » 02 Sep 2025, 20:58

Kakva bomba u srpskom rukometu!

Rukometna legenda i najbolja golmanka na svetu ikada KATRIN LUNDE nova je igracica ZRK Crvena Zvezda! Pregovara se kako pise mozzart i sa Andreom Lekic o povratku na par meseci, do SP.

Sa Lekic i Lunde, uz Azenaidu Karlos i Jovanu Skrobic, grupna faza Lige Evrope je ostvariv cilj potpuno.

Trenutno najveci problem Zvezde je uzasan trener, koji bas nema nikakvo znanje o zenskom rukometu niti iskustvo, i to ce Vujko i da vidi verovatno kroz ove evropske meceve. Sve pozicije su pokrivene izuzev rupe na DK jer Simic nema kvalitet, i na CB jer Majkic sama ne moze.
tremi08

Postby Hajzenberg » 02 Sep 2025, 22:27

Znači ženske sekcije SD CZ u rukometu i košarci brutalna pojačanja. Čudi me za odbojku da se ništa spektakularno ne dešava, ipak je tu ŽOK barem po tradiciji trebao biti barem ispred rukometa. Sav kvalitet u trouglu Ub-Lajkovac-Obrenovac uz Staru Pazovu i uz solidnu ili dobru Zvezdu ali ipak nije priča kao u ova dva sporta.

Ima nade ipak da Andrea vidi SP kako stvari stoje.
Hajzenberg

Postby tremi08 » 02 Sep 2025, 23:40

Andrea i zasluzuje da se oprosti na nekom velkom takmicenju. I Bor pravi finu pricu, ali im trebaju jos neka pojacanja da bi dogurali visoko u trecem takmicenju.

Ali ovo sa Lunde, i posebno sa Andreom ako se vrati, je vrhunski potez za popularizaciju rukometa. Ovo je ozbiljan pomak u odnosu na proslu sezonu, Kovacevic, Karlos i Lunde jesu pojacanja i za nivo LS, a kamoli za nivo LE. Sledece sto treba da se radi je povratak Dragane Cvijic koja je za Zvezdu i vezana jer je tu pocela. Pregovara se i sa Sanjom Radosavljevic koliko ja znam, jer je bez kluba ali videcemo sta ce biti, i Sanja bi bila ozbiljno pojacanje za klub.

Definitivno najveci transfer u srpskom rukometu od kada ja pratim unazad malo preko 20 godina.
tremi08

Previous

Return to Rukomet