leteceprase wrote:A svako od tih 11 skolski primet iskljucenja ali svako svako. Razvlacenje dresova,debeli kontakt posle faula,udaranje po faci kontakti u predelu vrata i sl. Uz naravno salve uvreda iskolacenih ociju i hvatanja za glavu. Svaki sedmerac je bio odbrana iz golmanskog prostora i to debelo. 10 izg lopti su imali za prvih 15 min,ne mogu da prebace 25 gola u dve utakmice imaju tri puta skuplji tim i sudije krive. Zajebanu logiku sprovode jer se neko drzne da ih ugrozi posle x god. A za sns botove iz partizana sve najgore,sve,samo ce ponovo ovi da pricaju i forsiraju mantru da su ih sudije pokrale ,moze,ql kod onog ko nije gledao mec i njihovo u najmanju ruku kabadahijsko ponasanje.
Slažem se u velikoj mjeri, tj da je Vojvodina zaslužila veliku većinu tih isključenja, ako ne i svako, baš su igrali grubo. Ali nisam siguran koliko je bilo realno da Partizan dobije samo jedno, (tj dva računajući i ovo Ćorsovićevo kad je sve već bilo riješeno), a i to jedno je bio onaj start Vujovića na Drašku koje je jednostavno moralo da se sudi. Čini mi se da nije bio baš ujednačen kriterijum, iako je Vojvodina igrala grublje. Ali sam utiska da je Partizan bio bolja ekipa u finalu i zasluženo osvojio, na moje iznenađenje.
Svakako je tema broj 1 ovog finala kako se Vojvodina raspala, danas apsolutno ništa nisu odigrali, kao da im je pukla svlačionica.
Što se tiče suđenja, u 6 međusobnih utakmica ove sezone:
Superkup (24:22 za Vojvodinu), Vojvodina 5 isključenja, Partizan 4, za Vojvodinu suđeno 5 sedmeraca, za Partizan 9
Liga (28:30 za Partizan), Vojvodina 3 isključenja, Partizan 3, za Vojvodinu suđeno 7 sedmeraca, za Partizan 10
Liga (31:27 za Partizan), Vojvodina 7 isključenja, Partizan 8, za Vojvodinu suđeno 9 sedmeraca, za Partizan 8
Kup (28:26 za Vojvodinu), Vojvodina 5 isključenja, Partizan 2, za Vojvodinu suđeno 5 sedmeraca, za Partizan 9
Plej-of (29:25 za Partizan), Vojvodina 10 isključenja, Partizan 3, za Vojvodinu suđena 2 sedmerca, za Partizan 5
Plej-of (22:28 za Partizan), Vojvodina 12 isključenja, Partizan 2, za Vojvodinu suđena 2 sedmerca, za Partizan 11
Ukupno: Vojvodina 42 isključenja i 52 skrivljena sedmerca, Partizan 22 isključenja i 30 skrivljenih sedmeraca