Radonjaa wrote:Đorđić je za moj ukus birao sumnjive šuteve, pogotovo u situacijama kad smo imali igrača više, ali ih je dovoljno ušlo da možemo da kažemo da sigurno ne bismo dobili bez njega. Popović solidan iz drugog plana, a bogami i Zorić na golu je vratio momentum na našu stranu.
Ipak imam utisak da se ovdje Vojvodina pita tj da još uvijek titula nije na vidiku, mada sam stigao tek na drugo poluvrijeme pa nisam vidio kako smo napravili razliku. Zanima me šta vi koji ste gledali čitavu mislite o suđenju, prilično sam siguran da bi gorelo da su uloge obrnute

Ali nemam utisak da je Vojvodina pokradena, više da su igrali baš agresivnu odbranu a da na drugoj strani nisu stavljali toliki pritisak na našu odbranu, a svakako bih rekao da je kriterijum bio na našoj strani.
Klasično domaćinsko suđenje ,naravno da je kriterijum bio na našoj strani.
Ne baš u stilu Sare Garović,ali onaj potez Vujovića na 29:24 u poslednjem minutu utakmice na dečku 2007.godište je stvarno malo...inače deluje da će odličan igrač biti Draško.
Da,Zorić je baš imao dao veliki doprinos kada se Vojvodina spustila na 2 razlike.
Đorđić jeste bio igrač utakmice,odlilno je zamenio Zečevića,samo i on je imao neke momente u tom stizanju Vojvodine sa mislim 6 razlike na tih 2,bilo je itekako i njegovog udela.
Popović ,a i Šotić je u prvom poluvremenu za divno čudo bio jako koristan,uglavnom kada dođu ove utakmice je imao tu karakteristiku da se ugasi,danas je itekako imao udela kada se pravio rezultatski plus u prvom poluvremenu.
Atmosfera i na terenu i na tribinama(to je druga priča)... kao da nije finale,ako se ode u majstoricu idući vikend verujem da će biti uzavrelije.
Ma Vojvodina je kvalitetnija bez dileme,pogotovo sada kada smo bez Zečevića ,veći broj upotrebljivih igrača,baš imaju širok sastav.
Ukoliko uzmemo titulu to će biti ponajviše zahvaljujući onoj utakmici u prvom kolu prvenstva na Slanoj bari,kada smo ih uhvatili na spavanju posle superkupa.