by tremi08 » 02 Dec 2024, 23:02
Od starta je bilo jasno da cemo tesko proci grupu, zato je morala da se da sansa mladim devojkama da se pokazu, Obrenovic, Vasic pre svih na bekovima, Ignjatovic, Cinku...
A ne da gledamo istu pricu godinama unazad, sve isto kao prosle godine. I tako cemo i sledece, i one tamo i tako redom.
Problem sa rukometnim savezom je sto mi i smenom Delicke idemo u kontinuitet. Sve je isto, novi predsednik RSS je jos gori, izabran je samo da bi se neki iza njega gurali i mesetarili a on da bude cisto neko ko je neukaljan, a nista se ne pita i ne odlucuje.
Ako imamo u vidu ko moze da nasledi ovog sadasnjeg sefa RSS, onda je jasno da sledi isto ili jos gore stanje nakon izbora na prolece 2025. Samo postavljanje Bojinovica u RSS, uz Rastka Stojkovica govori da se nista nece menjati i da ce RSS i dalje sluziti za stranacko bogacenje.
Bregar ce svakako otici, i to je jedino dobro sa ovog EP koji ce se izvesno sutra za nas tim i zavrsiti jos jednim porazom. Valjalo bi dovesti stranca na celo zenske reprezentacije jer od domacih trenera mi nemamo nikog ko moze da bude na celu RSS. Nije ni Adzic sjajan izbor, valjalo bi da to bude Bojana Popovic iako ja licno ne mogu da joj oprostim ono sa DPS i CG, ili neko od Skandinavaca.
Mislim da je tesko ubediti bilo koga od jacih evropskih trenera da preuzme Srbiju jer mi nemamo neke vece talente na evropskom nivou, sem Cinku i Jovovic, mozda mala Vasic i to je to.