Moze li neko strucniji da mi napise kolike su nam sanse za polufinale ili medalju na EP? Tu pre svega mislim gledajuci nasu ekipu i igrace koji ce biti selektirani...
Imamo strasnu grupu, i sigurno da nece biti lako proci dalje, to znam cak i ja, ali grupa sa kojom se ukrstavamo ima "mekse" reprezentacije, koje bi mi kuci
trebali morali da dobijemo (Nemacka/Svedska/Ceska/Makedonija)!
Dva poraza na pocetku, protiv Poljske i Danske, bi nas unistila skroz, pa bi cak i mec sa Slovackom bio za*eban, tako da to uopste ne bi valjalo.
Ukoliko udjemo u drugi krug sa pobedom protiv Poljske ili Danske, mislim da nam sanse dosta rastu! Ja bih pre svega bio prezadovoljan polufinalem, jer mislim da je to nas maksimum (pogotovo imajuci u vidu kakve su reprezentacije u grupama C i D), a verovatno bi se samim tim plasirali na neki kvalifikacioni turnir za OI u Londonu sledece godine.
PS. Nasi su debelo pogresili sto su izabrali da igraju u Beogradu! To ce se lepo videti vec u prvom mecu... Sudije u rukometu vrlo lako "padaju" na pritisak sa tribina, a nama ce sudijska pomoc biti itekako potrebna! Atmosfera u Nisu je skoro kao kad Partizan igra u Evroligi, i verujem da bi se svi, osim Francuza, namucili u Cairu...