Board index Razni Sportovi Rukomet

Evro lige i kupovi u rukometu, transferi, aktuelnosti...

Re: Strane lige, Evro takmičenja i ostalo...

Postby AirBall » 08 Feb 2012, 01:05

Odgledah veceras utakmicu Lemgo-Flensburg i prosto sam odusevljen sa onim sto je pokazao Djordjic... Mozda je pretenciozno ovo sto cu reci, ali po mom misljenju on je vec bolji igrac od Sesuma i od Nenadica...

Moramo ga prigrabiti za srpsku reprezentaciju kako znamo... Bruka od igraca...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 08 Feb 2012, 03:08

E jbg, nisam stigao da pogledam tekmu danas... Iznenadila me je pobeda Lemga... Djordjic je dobar, ogroman potencijal, ali nije jos bolji od Sesuma... Od Petra je bolji levi bek...

Pisao sam vec, Ljuba, i svi u klubu, su prezzadovoljni kako radi i razvija se...

Trenutno je bek-ap Kaufmanu, i to odlicno radi...

Slazem se da moramo sve da ucinimo ne bi li zaigrao za Srbiju i doneo nam jos koju medalju, poput one sto mu stoji iznad kreveta, sa Mediteranskih igara....
DON

Postby AirBall » 12 Feb 2012, 18:59

Slusam sada na Areni da se utakmica Buducnosti u rukometu ne bi ni igrala da njihovi navijaci Varvari nisu cistili sneg i omogucili pristup dvorani...

Cin za svaku pohvalu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby DON » 22 Feb 2012, 19:54

Link za Kil - RNL!
http://www.laola1.tv/en/rs/handball/ger ... 76520.html

Vode Zebre 13-6, Jiha 6 golova, Ilic 3, Anderson takodnje odlican - sjajna igra sampiona! 20minut je!

Oduvao ih je Kil! Svaka cast, najjaci su!
DON

Postby Unexpected » 27 Feb 2012, 17:16

RUKOMET: Masovna tuča u Hrvatskoj!
27. februar 2012. 17:04 > 17:08

Za njih su hokejaši Partizana i Olimpije "mala deca"...

Image

U subotu smo imali priliku da vidimo kako izgleda ozbiljna hokejaška tuča. Oklopnici Partizana i Olimpije dobro su se mlatili, ali su na kraju, kako dolikuje, prižili ruke jedni drugima...

Ništa novo o ovom sportu na ledu!

Ako su tuče normalna pojava u hokeju, u rukometu sigunro nisu. Pogotovo kada je reč o masovnom pesničenju između igrača, ali i navijača.

Nezapamćeni incident dogodio se u komšiluku, tačnije u Hrvatskoj!

Meč 15. kola Prve hrvatske lige između Rudara i Moslavine prekinut je samo dve sekunde pre kraja, pri rezultatu 21:21. Rukometaš domaćeg tima, Kristijan Matulj, bio je u kontri za pobedu, ali su se gosti odlučili da ga grubo fauliraju. Igrač Rudara je u punom trku odgurnut s leđa, posle čega je pao na gostujuću klupu, pri čemu je polomio nos.

Odličan povod da se započne masovna tuča!

Svi igrači obe ekipe, kao i stručni štabovi, bili su učesnici u incidentu. Brzo se uključila i publika. Jedan navijač Rudara ušao je na teren i udario igrača Maslovine.

To je bio povod da se i druga strana uključi u "šorku". Oni su i najgore prošli.

Pristalice gostujućeg tima za protivnike su imali daleko jače rivale - redare i policiju. Pa su brojni navijači iz Kutine dobili "lepe" batine.

Ozbiljnije povređenih nije bilo, ali će zato biti ozbiljnije kaženjenih od strane Hrvatskog rukometnog saveza.

(MONDO, foto: http://www.youtube.com)
The End.
Unexpected

Re: Evropski - Transferi, aktuelnosti, zanimljivosti ...

Postby Stoxan » 29 Feb 2012, 21:01

"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Houdini » 02 Mar 2012, 09:27

Šešum: Već vidim 50 odsto...

Prema prvim prognozama, pauziraću oko dve nedelje. Sada slede kontrole – kaže rukometni reprezentativac Srbije, koji je uspešno operisan u Nemačkoj

DOBRE vesti iz Nemačke. Operacija Žarka Šešuma bila je više nego uspešna i srpski reprezentativac sa velikom dozom optimizma nastavlja lečenje desnog oka. U četvrtak je u Manhajmu imao prvu kontrolu, a doktori su više nego zadovoljni time kako je protekla hirurška intervencija.

- Prema prvim prognozama, pauziraću oko dve nedelje - poručio je Šešum.

Naš rukometaš trebalo je da bude podvrgnut zahvatu još sredinom februara, ali je morao da sačeka zbog komplikacija. U sredu je konačno operisan, zamenjeno mu je sočivo koje je oštećeno još kada je pogođen metalnim predmetom na polufinalnom meču EP protiv Hrvatske.

- Povratio mi se vid, već vidim 50 odsto, što je više nego dobro za ovaj period oporavka. Lekari su optimisti, zadovoljni su kako je sve prošlo. Svakodnevno ću imati kontrole - laknulo je Žarku.

Posle dve nedelje mirovanja, bek Rajn Nekar Levena moći će da se vrati laganim treninzima. Ostaje da se vidi da li će uspeti potpuno da se oporavi i vrati u formu do kvalifikacionog turnira za odlazak na Olimpijske igre, koji je na programu od 6. do 8. aprila u Alikanteu...

LIGAMENTI, PA OKO
SJAJNI bek je ubedljivo najmalerozniji član naše reprezentacije. Mesec dana uoči Evropskog prvenstva u domovini, Šešum je doživeo povredu ligamenata lakta. Mada su mu predviđali da će pauzirati oko četiri nedelje, as Rajn Nekar Levena vratio se već posle dve.
Zbog gluposti jednog navijača, koji je gađao Golužu i Balića, a pogodio njega, Žarko je propustio finale EP protiv Danske.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 10 Mar 2012, 01:40

brat petar nenadic prelazi u vesprem :okk:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 11 Mar 2012, 16:45

u finalu spanskog kupa kralja na poluvremenu vodi Barsa protiv Atletika 15:14. Barsa vodi citav mec, imali su jednom 3 i jednom 4 gola prednosti, ali su greskama (9 ih napravili) i iskljucenjima (8 minuta) vratili Atletiko u igru.

Kanjelos 4 gola, Lazarov 3 kod Madrida, a Ruteka i Raul Entrerios po 3 gola u Barsi.

Saric dobar 6 odbrana, Ombrados 3 odbrane.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Houdini » 11 Mar 2012, 17:45

dobio Atletiko 37:31, ubio Barsu. Poveli katalonci 17:14 na pocetku ali onda Ombrados (13 odbrana u drugom) i greske Barse dovode madridjane i do +7.

Zasluzena pobeda i to bez Sterbika i Abaloa. Aginagalde 7 golova (sve u drugom), kao i Lazarov.

Ali kakva zivotinja Aginagalde, kada dobije loptu ili je gol ili 7m, treceg nema.
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby nolinjo » 11 Mar 2012, 19:05

Houdini wrote:dobio Atletiko 37:31, ubio Barsu. Poveli katalonci 17:14 na pocetku ali onda Ombrados (13 odbrana u drugom) i greske Barse dovode madridjane i do +7.

Zasluzena pobeda i to bez Sterbika i Abaloa. Aginagalde 7 golova (sve u drugom), kao i Lazarov.

Ali kakva zivotinja Aginagalde, kada dobije loptu ili je gol ili 7m, treceg nema.

ja sam pre jedno 2 meseca reko da atletiko osvaja ligu sampiona ovi moji me zaebavaju otkad atletiko igra rukomet :biggrin:

kako bi voleo da osvoje vidim da ih malo prozivam ...vidim da su cetvrti favoriti kvota fazon 4 na njih .premisljam se ... :biggrin:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Houdini » 12 Mar 2012, 16:17

To sam i ja razmisljao, ali nisam ocekivao toliku kvotu. Moze se tu nesto zategnuti, prosle godine su igrali finale i izgubili zasto ne bi sada uzeli. Dobro igraju, jos kad im se vrate Sterbik i Abalo bice paklen tim.

Vule kada se vracaju ova dvojica znas li?
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Rukomet