Tejler wrote:Pitanje za Vucka je, s obzirom da sam nazalost davno prestavo da se bavim a onda i da pratim rukomet je, od kakve znacajnosti je povratak Mandica, ima li jos vatre u njemu? Ima li nagovestaja ambicioznosti uprave da se iskoristi nesto veca popularnost i bolji rezultati RK Partizana pa da se ove sezone formira dobar tim za evropske izazove? Eh da, kakav je potencijal sadasnjeg trenera?
Vlada je dve i po godine pauzirao zbog privatnih problema (vodio je sve poslove dok su mu otac i brat bili u zatvoru), pa se posle pauze vratio rukometu. I polako se vraća u onu staru formu. Bio je u katastrofalnom fizičkom stanju, sad se vratio na staro, smršao je i stvarno igleda dobro. Malo je usporio, što je normalno sa godinama ali ima mnogo kvaliteta, i ima još vatre.
Sad nije mi jasno šta znači njegovo dovođenje, da li ide Butulija ili Radanović (ili oboje najverovatnije), videćemo kako će se odvijati prelazni rok, Air je napisao jedno ime, ima ih još dosta na spisku potencijalnih pojačanja, biće i odlazaka dosta.
Pazi uprava ima veliku želju da nadogradi tim na ovogodišnji uspeh ali veliki je problem u novcu, nema sponzora da isprate sve to, rade da ih nađu ali teško to ide. OD pronalaska istih zavisiće i napredak ekipe. Imaju ozbiljne pregovore sa nekoliko firmi, videćemo da li će se to završiti.
Što se tiče trenera, mlad, radan, talentova, dobra momak, želi da uči i napreduje. Ima mnogo kvaliteta, ne libi se da pita, uči, priznaje greške. Ima i mana naravno, najbolje je poređenje sa Vladom Jovanovićem, ima najbolji tim i dobro radi sa njim, može bolje, malo je ekipa pala (mada najviše zbog finansija, on se trudi ali na to ne može da utiče mnogo).
Ima potencijal, sad koliko će on isplivati i koliko će se trpeti njegov razvoj, stvarno ne znam, to je pitanje za upravu!
Edit:
Pored Kocica iz Planinke, na meti crno-belih je i golman Golub Doknić iz Crvenke, Veljko Milošević iz Metaloplastike, pivotmen, još dva igrača iz Šapca (još ne bih o imenima), mladi Nikolić (pivotmen) i Ilić (levo krilo) iz PKB-a ...
Ali napominjem sve su ovo želje, koje zavise od budzeta, i odlazaka, ima još igrača koji se prate .