Evo da ne pisem puno o uvodu, ovdje mozete naci sve o Hrvatskoj repki
http://hr.wikipedia.org/wiki/Hrvatska_n ... ezentacija a ovo su sluzbene stranice saveza
http://www.hns-cff.hr/Od samostalnosti odigrali smo 6 natjecanja od 8 sto je jedan veliki uspjeh za mladu reprezentaciju. Najveci uspjesi su 2 cetvrtfinala na Europskom prvenstvu, 1996 i 2008 te naravno, broncana medalja sa SP 1998 godine.
U Hrvatskoj se najvise navija za Dinamo i Hajduk, ali reprezentacija ima kultni status, ona se voli do savrsenstva. Nacionalni naboj tada je vrlo jak, pobjede se proslavljaju burno a porazi bolno i u suzama. Najvece razocarenje smo dozivjeli protiv Turaka 2008 na EP.. vjerujte mi ljudi ovo je jako bolilo, mnogo suza se isplakalo, mnogo tuge u pivu utopilo. Bolilo je kao da si izgubio nekoga. Znam da je suludi ali zelim vam objasniti i pribliziti nasu ljubav za Reprezentacijom, kad ona igra sve drugo stane.
Sada su aktualne kvalifikacije za EP 2012 gdje je Hrvatska dijeli drugo mjesto sa Izraelom ali ima i utakmicu manje a Grcka nam bjezi jedan bod
1 Grčka 6 +5 14
2 Hrvatska 6 +7 133 Izrael 7 +3 13
4 Gruzija 7 0 9
5 Latvija 6 -4 4
6 Malta 6 -11 0
Do kraja kvalifikacija igra se jos..
02.09.2011. Izrael - : - Grčka
02.09.2011. Gruzija - : - Latvija
02.09.2011.
Malta - : - Hrvatska 06.09.2011.
Hrvatska - : - Izrael 06.09.2011. Latvija - : - Grčka
06.09.2011. Malta - : - Gruzija
07.10.2011.
Grčka - : - Hrvatska 07.10.2011. Latvija - : - Malta
11.10.2011.
Hrvatska - : - Latvija 11.10.2011. Gruzija - : - Grčka
11.10.2011. Malta - : - Izrael
Ocekujem laganu pobjedu na Malti ali i kiks Grcke protiv Izraela. Pred prepunim Poljudem ocekujem pobjedu nad izraelcima a tko zna sta moze biti u utakvici Latvije i Grcke. Nadam se da cemo pred utakmicu sa Grckom imati vise bodova na kontu te da ce nam i remi biti dovoljan za prvo mjesto, i u zadnjoj tekmi ocekujem samo ovjeru EP. Naravno to su samo zelje, oce li realnost biti drugacija vidjet cemo. Cinjenica je da Hrvatska igra jako lose, lose igramo jos od ispadanja protiv Turaka i nesto ce se morati mijenjati ako zelimo prvo mjesto i direktan nastup na EP..ja vjerujem da ce Vatreni to moci i da cemo biti pravi kad bude najpotrebnije.
I za kraj, prilazem video sa tekme protiv Gruzije, pogledajte koja je to ludnica bila kad je Hrvatska izjednacila te povela, sreca je bila neizmjerna i to je to o cemu vam ja pricam kad igra nasa repka.