Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Fudbalska Reprezentacija Srbije

Postby Primorac » 05 Sep 2016, 23:24

Ima tu dosta da se igra,tek su pocele kvalifikacije,evo i neki veliki favoriti nisu dobili kao domacini.Problem Srbije je uzasno losi rezultati,gdje je reprezentacija ostala bez podrske a igraci bez samopouzdanja.Promjene selektora su samo donijele njihov strah od neuspjeha i losi pokusaji za nakakvom alibi igrom destrukcije i igrom na brzi rezultat.Kada se pogleda reprezentativan fudbal Srbija bi i mogla napraviti ekipu koja bi mozda i ove kvalifikacije iznijela bar do drugog mjesta,ali me strah lose atmosfere.Inace reprezentativni fudbal na nivou Evrope je u krizi.Postoji veliki disbalans vodecih ekipa i ostalih.Kvalifikacije su duge,igraju se 10 utakmica ali Muslin ocigledno nema snage da napusti alibi igru,da organizuje neku igru saglasno svojim igracima i da pokusa tako da napravi rezultat.Izgleda da je svaka utakmica za seektora kvalifikaciona,ili ih bar on tako dozivljava sto se moze zakljuciti iz vecerasnjeg sastava.Ovako ce se nakon Moldavije da se igra sa namazanom za srpske prilike Austrijom i onda se ide nabrijanom Velsu,gdje ce,plasim se biti kraj za uspjeh u kvalifikacijama.
Primorac

Postby Raoul Duke » 05 Sep 2016, 23:37

klinja wrote:Sa kim igramo sledecu i kad?

У Молдавији за месец дана.
Наше ће сјене ходати по Бечу, лутати по двору, плашити господу.
Raoul Duke

Postby Гроф Тинторето » 05 Sep 2016, 23:37

Ocajno igramo na strani i zato moramo da dobijamo ovakve utakmice kuci. Odigras li nereseno sa Moldavijom tamo, a nije da se nije desavalo, sta ces raditi sa 2 boda jbg. A tu je i Gruzija. Uvek se okliznemo sa tim nekim kao slabijim ekipa koje svi nadrve.
Siguran sam da cemo protiv Velsa odigrati muski, ali dzabe kad usput rasipamo bodove.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Kowalski » 05 Sep 2016, 23:46

Не знам дали сте гледали утакмицу Грузија - Аустрија? Грузијци су могли да дају једно 5-6 комада, Аустријанци су пуком срећом извукли живу главу. Има ту пар екстра играча, Алаба, Арнаутовић, Харник, Јанко је већ у позним годинама. Нису ништа посебно, али су фанатично борбени, трче ко навијени, 90% играју у Бундес Лиги. Мислим да чак имамо боље појединце и од њих, и од Ираца. Са Велшанима смо ту негде, али рецимо Бејл, Ален и Ремзи (вечерас није играо) праве разлику. Ту је и тај ветеран - штопер разбијач, Ешли Вилијамс.
Мислим да и поред овог климавог старта, можемо до прве две позиције из ове групе, па да тражимо шансу макар из баража,
Kowalski

Postby Houdini » 05 Sep 2016, 23:58

Golman je plač majke Božije. Ja nisam nikada video onakav "performans".. Kiksa golman jednom, ali ovaj je imao i one driblinge, pa ona izletanja, pa prvi gol.. Majko moja. Ne znam da li je ovo loš dan il jednostavno nema pojma.

Odbrana, Bane ispod svog nivoa, al opet za nas je sasvim dobar. Šteta za onu priliku. Ona druga dvojica spora i nesigurna do zla Boba. Kada smo poveli 2:1 a oni napadali odma su se videli svi problemi.

Vezni red, Rukavina je bio iznenađujuće dobar. Očekivao sam neku propast po toj strani, a on je bio vrlo dobar. Levo vrlo slabo, ali smo i slabije napadali. Onaj zadnji vezni mrsomudio mnogo.

Špic, Mitrović loš. Kostić takođe, al opet dao gol i iznudio penal, pa ispade dobro.. Tadić je dobar, ali previše mrsomuđenja. Presporo.

Sve u svemu presporo, previše poteza, premalo kretanja.

Oni su frljali lopte na bok, tražili faul i prekid ili centaršut jer je to bio jedini način da daju gol i tako su dali dva.

Ništa neočekivano, sve ono što godinama gledamo.

Nego jel bio penal i jel bio ofsajd?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Poison and Remedy » 06 Sep 2016, 00:05

Kako ovde neki mogu biti zadovoljni bodom protiv Iraca i to na domacem terenu, meni nije jasno. U ovakvoj grupi mi smo vec poceli da prosipamo bodove. Ova utakmica je morala da se dobije bez razmisljanja. Prvo poluvreme 2-0 i do kraja sigurna igra i cuvanje rezultata.Ovako, ocajna igra, kao i rezultat, a o formaciji i odabiru igraca na domacem terenu, reci ne treba ni trositi. Od ofanzivnih igraca mi imamo Tadica, Kostica i Mitrovica :question: Ej na domacem terenu, tri ofanzivna igraca. Nista se na bolje promenilo nije. Lopta se i dalje vraca unazad, spona izmedju odbrane i napada ne postoji, sve se svodi na trenutnu inspiraciju pojedinih igraca, uz forsiranje Mitra koji je vec dugo u kanalu.
TRADIZIONI DI FAMIGLIA
Poison and Remedy

Postby Primorac » 06 Sep 2016, 00:10

Penal je ocigledno bio,kontakt je morao da vidi i Madjar ,bilo na dva metra od njega.Ofsajd takodje bio,mali ali bio.Kako je samo Vukovic ispao i dozvolio onakav centarsut .Oni cijelu igru grade na skok igri i sut glavom ili spustanjem lopte. nasi su im tu obilato pomagali.Losi u skoku a nesnalazljivi u odbiajnju nicijih lopti.Kako je Mitrovic promasio onu loptu kod prvog gola.Takodje smo pravili nepotrebne faulove na nasoj polovini i to kod aut linija a Irci sve to koristili za ubacivanje visokih lopti.Inace svaka nabacena lopta je unosila haos u nasoj odbrani .Rajkovica nisam imao mogucnosti da gledaom,osim ono na sampionatu mladih ,ali ono veceras je plac majke Bozje.Ne moze se sa onakvi m golmanom formirati odbrana to je definitivno.
Primorac

Postby Primorac » 06 Sep 2016, 00:20

Kakve analize novinara Mocarsporta,to je smijesno.Od golmana,koji je po njima zaloga za buducnost,do hvalospjeva Muslinu i cinjenice da Srbija ima igru.Nigdje veze sa prikazanim,ovaj ili je narucen ili nije gledao utakmicu.Sramota.
Primorac

Postby вређај » 06 Sep 2016, 00:27

Нисам презадовољан бодом, дали су нам гол ни из чега и Мајо им свирао пенал.
вређај

Postby BlackPoint » 06 Sep 2016, 07:28

Kako god , idemo u Rusiju.
Homo sum: humani nihil a me alienum puto
BlackPoint

Postby White Mamba » 06 Sep 2016, 07:29

Ja mislim da je Bane sinoc odigrao lose..
Pa da je odigrao bez greske ostatak, nije dao gol kad je trebalo i dao je nama gol kad nije trebalo..
Bili smo u igri i utakmica je bila zanimljiva to je pomak u odnosu na pre
Deb'o. Sujetan. Oce kadrira. Ne vodi treninge. Oce stan u BGH2O. Dov'o asocijalnog Korija
NECE STEFI DA IGRA ZA NJEGA
Stop hibridnom ratu!!!
White Mamba

Postby 71:70 » 06 Sep 2016, 08:32

Sta je tacno pomak u odnosu na pre?
71:70

Postby Rhino Gattuso » 06 Sep 2016, 08:33

Stojković jeste svakakav ali je bolji golman od ovog malca
SRBIJA
Rhino Gattuso

Postby Houdini » 06 Sep 2016, 08:38

71:70 wrote:Sta je tacno pomak u odnosu na pre?

pomak je sto nije upao dron valjda..

a najjace od svega, sto je tm nase skole, da uvek imamo izgovor. citajuci Muslina, rekao bi covek da smo nadigrali Nemacku, a da su oni srecno izvukli bod.

i samo kad smo kod trenera, Martin O'Nil je jedan ozbiljan trener..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby 71:70 » 06 Sep 2016, 09:22

Jedini pomak u odnosu na pre je medijski pristup reprezentaciji.
Sada se pisu hvalospeve a ranije se zigosalo redom.
Sto se tice terena, ideje bez, tj duge lopte na suprotnu stranu pa onda dupliranje beka i kostica/tadica sto je proslo samo jednom, kod penala. Ostalo kao i uvek, stihijski, sporo...
Sto se tice selektora, sablonske izmene, prilicno glupe, ocajan izbor zadnjih veznih, bez ideje za 10minutnu paniku posle gola tadica...a sve to protiv nista vise nego jedne osrednje reprezentacije. Hvalospeve sebi i igri smo slusali i od njegovih prethodnika, nista novo.
71:70

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja