Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Panta » 12 Oct 2011, 00:45

Odavno se ne nerviram zbog srpskog fudbala, previse je tu muljanja, kriminala i nepotizma da bih dopustio da me to tangira.Izuzetak je Partizan, ali je i to daleko od emocije i strasti koju osecam prema nasem KK.

Gledao sam sinocnju utakmicu i uglavnom je sve receno.Izvinite gospodo, ali tim koji ne moze da pobedi Estoniju ili Sloveniju ne zasluzuje da ide dalje.

Ono sto me je isprovociralo da napisem post na ovoj temi su, ako sam dobro primetio, odredjene zamerke na sudjenje.Da li neko zaista veruje da smo sinoc osteceni, a pogotovo da je to zbog toga sto nam je sudio sudija "poreklom iz EU :dunno: " ( mada ih je dosta tesko naci izvan iste).

Ako je tako, onda nam stvarno nema spasa.

Resenja ? Smena generacija, promena selektora bla, bla, bla...

Cini mi se da je problem mnogo dublji, i da dok jedna " Sablja" ne zahvati domaci fudbal, dugorocnih resenja nece biti.

Sto se, naravno, nece desiti, jer su veze izmedju politickih i fudbalskih mafijasa prejake.
Fedor is back.
Panta

Postby ОГИ » 12 Oct 2011, 00:58

Ko zna za šta je dobro ovo?! Možda je vrijeme da se napokon naš fudbal počne mijenjati iz korijena.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby kocic » 12 Oct 2011, 02:49

crkni srbijo kad vazda pametni cute.
vratite kezu!!!
kocic

Postby Niksicanin » 12 Oct 2011, 05:30

Valjda ce ovo bit labudova pesma Stankovicu, Vidicu, Pantelicu, Zigicu i Milijasu. Pa da bude dobro sledece godine. Volio bih da, ako neko moze, postavi sve Vidiceve kikseve u reprezentaciji. Nisam isprovociran sa sinocnjim dodavanjem lopte golmanu, nego odavno me to intrigira.
Niksicanin

Postby Niko123 » 12 Oct 2011, 07:26

Pazite golmana kako pokazuje glavom gde da sutira...
Niko123

Postby Sasa_Beli » 12 Oct 2011, 08:04

Odin wrote:
Реците господине Караџићу бар то кад већ не желите да кажете да су вам репрезентативци уочи утакмице у Даблину тражили премије ако против Ирске и Италије освоје четири бода!?

Kad smo mi to igrali protiv Irske?

Pre mesec dana. Trazili su ciklus premije ..... :thumbdown:
Sasa_Beli

Postby MilosRS » 12 Oct 2011, 08:44

Bolje sto smo izgubili. Izvukli bi Bosnu u barazu i pukli 5 razlike u 2 utakmice.
Gledao sam obe utakmice paralelno i razlika je nebo i zemlja. Da ne povjeruje covjek da je isti sport u pitanju.
Kad se samo sjetim da je tadasnji selektor mlade reprezentacije (gle cuda to je bio Pizon) precrtao Misimovica, sada vjerovatno najboljeg veznjaka sa ex-Yu prostora.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby lockdown » 12 Oct 2011, 09:35

Kako bi voleo da vidim ovog coveka na klupi ..

Evo kako bi izgledalo kad bi menjao Pantelica

Kod gola Jorgacevica

I kod penala Vidica

:ajdejebote:
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby VMJunior » 12 Oct 2011, 09:49

Ok,mozda cu biti ismevan i ispljuvan ali mislim da Jorgacevic zaista nije imao srece,koliko god to zvucalo kao idiotsko opravdanje kad primis gol sa 40 metara iz prekida,pa jos i iz centarsuta.

Ovakav udarac se desava jednom u 100 godina ,jednostavno lopta leti visoko,izgleda (bar meni)kako ce otici iznad gola i pod takvim uglom ona se zabode bas u donji deo precke..Jorgacevic ovu loptu nije mogao da dodirne nigde pre nego sto je ona udarila u donji deo precke i posto se brzi spustala mislim da nije lako proceniti momenat kad ce ulaziti u gol i skociti u tom trenutku..Pogotovo jer se do poslednjeg trenutka nije znalo da li ce uci u gol ,udariti u precku ili u spoljni deo mreze.

Jeste 40 metara,jeste vise centarsut nego sut,ali cak i kod ovakvom gola mogu da nadjem opravdanje za Jorgacevica.
Da mi je neko rekao da cu za ovakav gol nalaziti opravdanje,rekao bih mu da je lud.
Mozda sam i ja lud ali mislim da je bila vrlo nezgodna situacija za golmana.
VMJunior

Postby Felipao » 12 Oct 2011, 09:55

Grobar89 wrote:
Pazite golmana kako pokazuje glavom gde da sutira...

Xaxaxa,nemoj to da mi radish.Jedna od stvari koje sam pomislio juche jeste da ce se ova utakmica namestiti suprotno od onoga sto svi ocekuju jer su nam u savezu krimosi koje boli za odlazak na EP a sa druge strane imamo milionske uplate na dvojku i x.Naravno egzekutor penala,ljudski smrad ala nebeska ruka Vidic,covek od koga je ocekivano da proda.No to su vec pomalo teorije zavere ali iskreno ne cudi me nista...
Felipao

Postby ОГИ » 12 Oct 2011, 10:22

U dve - tri rečenice sportske su stavile sve ono što smo mi ovde pričali u x postova.

Hajde da razapnemo Jorgačevića?

To je sramotna rabota, mi smo jedina zemlja na svetu u kojoj se golman bira i izbacuje kao u "Velikom bratu", glasanjem publike.

Mi smo takođe unikat u fudbalskoj istoriji, imamo osmoricu "brojeva 12", ali nijednu "jedinicu", jer nikome ne verujemo, tačnije golmane selektiramo po novinskim izveštajima. Zbog toga je onaj dečko amnestiran, moglo se dogoditi svakome i nikome, a samo u plemenskoj zajednici je jedan kriv i zaslužan za sve.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby mali_buda » 12 Oct 2011, 10:27

"U ekipi Srbije su se dvojica igrača raspravljala oko toga ko će šutirati penal i na kraju je Vidić uzeo loptu i preuzeo odgovornost. Dugo sam čekao njegov šut i na kraju sam odabrao pravu stranu", rekao je Handanović.

Ako nijedan od ove dvojice koje pominje golman Slovenije nije Vidić, šta mislite, da li je naš štoper postupio kapitenski kad je uzeo loptu i izveo penal?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby MilosRS » 12 Oct 2011, 10:46

mali_buda wrote:
"U ekipi Srbije su se dvojica igrača raspravljala oko toga ko će šutirati penal i na kraju je Vidić uzeo loptu i preuzeo odgovornost. Dugo sam čekao njegov šut i na kraju sam odabrao pravu stranu", rekao je Handanović.

Ako nijedan od ove dvojice koje pominje golman Slovenije nije Vidić, šta mislite, da li je naš štoper postupio kapitenski kad je uzeo loptu i izveo penal?

Ne. Kapitenski bi bilo da je on da jednom od te dvojice ili nekom trecem, kad to vec ona karikatura od selektora nije u stanju da uradi.
Sto vise upoznajem ljude, to mi je draze sto radim sa masinama
MilosRS

Postby lockdown » 12 Oct 2011, 10:49

rebonja wrote:U dve - tri rečenice sportske su stavile sve ono što smo mi ovde pričali u x postova.

Bas tako ...

Ledeno doba

Mariborski slom je nulta tačka u istoriji srpskog fudbala. Od danas počinje novo računanje vremena, a seciranje neuspeha je zamajavanje nebitnim stvarima jer pouka na ovim prostorima ne služi ničemu. Dobrodošli u ledeno doba...

Image

Nevolja sa kanalizacijom je što neprijatan miris ne bira nozdrvu. Tako je i sa mariborskom propašću, zagadiće čitav srpski fudbal.

Prazna kasa, zamrznuto ulaganje u infrastrukturu, manjak interesovanja i za gledanje i za igranje, zatvaranje ozbiljnih liga za srpske igrače, egzodus klinaca u belo menadžersko roblje.

Drugim rečima, ledeno doba.

Zbog čega nekoga čudi poraz od Slovenaca?

Pamet nam jeste okraćala u poslednjih decenijama, ali napisah vam pre par dana da pod Triglavom imaju problem sa slabima i zabunkerisanima, nikako sa nadmenima i psihološki nestabilnima.

Nije valjda tako daleko u sećanju utakmica u Beogradu, kada smo se zasluženog poraza spasili tradicionalnom srpskom medicinom, "bunarenjem na Žigu"?

Život uvek sačeka da ti izruči kamatu u krilo - još jedna lekcija koju Srbi nikako da nauče.

Hajde da razapnemo Jorgačevića?

To je sramotna rabota, mi smo jedina zemlja na svetu u kojoj se golman bira i izbacuje kao u "Velikom bratu", glasanjem publike.

Mi smo takođe unikat u fudbalskoj istoriji, imamo osmoricu "brojeva 12", ali nijednu "jedinicu", jer nikome ne verujemo, tačnije golmane selektiramo po novinskim izveštajima. Zbog toga je onaj dečko amnestiran, moglo se dogoditi svakome i nikome, a samo u plemenskoj zajednici je jedan kriv i zaslužan za sve.

Selektor?

Na kraju će golub poslužiti kao meso za razjarenu svetinu. Tu mu nije bilo ni mesto, jer, davno smo na ovim stranama konstatovali da autoritet njegovog fudbalskog znanja nije dovoljan da bi seo na električnu stolicu što joj tepamo "klupa reprezentacije".

Drugim rečima, on sa loptom može da pokaže igračima kako bi to trebalo da izgleda, ali ne ume da objasni zbog čega ljudi od 30 miliona evra na terenu deluju kao da su zagubili dve nule u svlačionici.

Bojim se da ćemo navaljivanjem isključive krivice na Pižona ponovo ostati zagledani jedino u površinu.

Savez?

Prošlost nas uči da se stvari personalno u toj organizaciji menjaju biologijom ili padanjem u nemilost političara, nikako izborima.

Jer, rukovodstvo će se štititi podrškom baze koja je sazdana od sitnih privilegija i odsustva obaveza. Dakle, tražiti promenu unutar samog FSS, tražiti od njih samih da sebe zamene je neozbiljno...

Da li ste ikad čuli da je partija na vlasti smenila samu sebe?

Meni su ove situacije koliko bolne, tako i omiljene. Jer, javiće se analitičari da seciraju poraz i obavezno vam poruče da treba izvući pouku.

Da postoji zemlja magaraca, i da igraju fudbal, i njima bi dosadilo da izvlače pouke iz brodoloma.

Mi nismo takva zemlja, mi smo samo zemlja ljudi umornih od čekanja da stvari budu normalne, kako u životu, tako i u fudbalu. I mislim da smo odustali i predali se, što magarcima daje prednost.

Jer, oni i dalje vuku, makar i u krug..

Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Unexpected » 12 Oct 2011, 11:53

Image
The End.
Unexpected

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja