Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Moebius » 11 Oct 2011, 23:55

A EL Maestro na Dekijevoj poziciji, for example?

Uzgred, niko da ga se seti!

:sakaosto:
Moebius

Postby bwa » 11 Oct 2011, 23:56

rebonja wrote:
Odin wrote:
rebonja wrote:Ne znam zašto se svi toliko srpdate sa Pantelićem? Da je nama bilo još 2 igrača koji se trude i vole ovu državu kao on mi bi davno izborili plasman za EP. Možda on nije neki igrač, ali njegova želja i trud u ove zadnje 2-3 utakmice je na daleko većem nivou u odnosu na ostatak ekipe.

Prijatelju, da ne kazem kume, i ja bih se borio kao Pantelic, ako ne i vise od njega, samo kad bih zaigrao za reprezentaciju. Ne zameram ja njemu da se ne bori dovoljno, vec sto jednostavno nema kvalitet za ozbiljan fudbal. Nama treba kvalitet, pa tek posle patriotizam.

Ali pogledaj ostatak ekipe?! Mi do pre 2-3 mjeseca, kada se saznalo za Lazara Markovića, kada je Kojić proigrao nismo imali boljeg napadača od Pante zajedno sa Žigom (povreda) tako da mu samo mogu dati veliki aplauz za ove 2-3 utakmice. Tako se igra za reprezentaciju, kvalitet ostavljam po strani, on je demonstrirao ostalima kako se gine za grb i zastavu koju nose.

A dje ti je Danko Lazovic? Ah da , on nije Dekijev kum...
NE DAJTE SE PASJIM SINOVIMA!

1) samarao Larencakisa
2) pretukao Lazarevica
3) samarao Trifunovica
4) samarao Avramovica

Sta posten Grobar vise da pozeli, iskreno...
bwa

Postby kotrljko » 11 Oct 2011, 23:58

objasni covek lepo ...

kotrljko

Postby Odin » 12 Oct 2011, 00:01

rebonja wrote:Tako se igra za reprezentaciju, kvalitet ostavljam po strani, on je demonstrirao ostalima kako se gine za grb i zastavu koju nose.

Razumem ja tebe, ali opet ti kazem, za*ebi patriotizam kada nema kvaliteta!

Pogledaj npr. Spance, koliko se spanski igraci bore i zrtvuju za reprezentaciju? Niko ni da pridje blizu Pantelicu... ali zato su svi kvalitetni, i na taj nacin nadomeste nedostatak borbenosti i zelje.
Odin

Postby Keimaak » 12 Oct 2011, 00:05

Slovenci rutinski protiv rekreativaca iz Srbije, EURO samo san!

НАслов све објаснио!

А риба се чисти од главе! :funbat:
Јебеш живот без идеологије!

Од рођења мог.. није прошло без имена твог.....
Keimaak

Postby Diktator » 12 Oct 2011, 00:08

kezman wrote:
Aleksa wrote:
kezman wrote:ma ljudi ima igraca ali moraju KUMOVI da igraju kako vam nije jasno ...

sta bi ti sa ovim igracima?
od svih njih samo 2-3 bi mogli u 18 a tima-->sulejmani,tadic i lazovic.
ostali su bili u ovom timu,ili su nedokazani,ili su izraziti antitalenti .

Zamenio sa Stankovice , Pantelice , Mrdje , Ninkovice , Vidice , Petrovice , Milijase Jovanovice ,..
dao im 3 godine dodatno selektirao jos neke igrace dodao Subotica Ivanovica Kolarova i igrao sa dobrim trenerom jedan sexi fudbal a ne ovo i ne sa ovima koje gledamo vec 7-8 godina a pod nazivom prijatelji braca kumovi !

sta fali decku?
najkompletniji dcm u nas..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Odin » 12 Oct 2011, 00:09

Svaka cast Blicu na naslovu!

Inace, razmisljam nesto koji igraci bi mogli da zaigraju za Srbiju posle ove bruke, pa mi na pamet padne Vladimir Volkov. Ne mogu da verujem da su njega svi zaboravili. :roll:

Sta bi on i Kolarov radili po levoj strani, svaki napad bi bio opasnost. :okk:
Odin

Postby Diktator » 12 Oct 2011, 00:13

Odin wrote:Svaka cast Blicu na naslovu!

Inace, razmisljam nesto koji igraci bi mogli da zaigraju za Srbiju posle ove bruke, pa mi na pamet padne Vladimir Volkov. Ne mogu da verujem da su njega svi zaboravili. :roll:

Sta bi on i Kolarov radili po levoj strani, svaki napad bi bio opasnost. :okk:

a centrirali bi na koga? :banned:
nemamo napadaca i nemamo pakera...
19.04.2015.
Diktator

Postby Sasa_Beli » 12 Oct 2011, 00:14

ПЕНАЛ: Лажне патриоте

12 окт, 2011
Пише: Зоран Стојадиновић
Да ли да се смејемо или да плачемо!? Група фудбалских „планинара” предвођена голманом Хандановићем поразила је „балетску групу Владимира Петровића” у игри на два гола од којих онај на северној страни стадиона има „покретну стативу”…
А селектор после свега рече: „Словенија је одиграла најбољу утакмицу… а ја имам уговор до јануара”… Ни како, ни зашто, ни да ли је могуће да тим који по прорачуну трансфермаркета вреди скоро 200 милиона евра, није довео чак ни до баража…

И одакле почети? Да ли од председника Томислава Караџића који је изабрао селектора, или од селектора Владимира Петровића који је изабрао фудбалере, или од њих – фудбалера који су изабрали баш репрезентативни дрес да се у њему шетају по терену…
Сви су понешто изабрали, једино љубитељи фудбала немају избора. У завршеним квалификацијама морали су не својом вољом да гледају момке који су нас обрукали у Јужној Африци и опет се нечијом грешком нашли ту где им није место, једног селектора који је маштао да постане председник бар савеза ако већ није могао државе и другог – који још сања да је фудбалер па нас дрибла како никад раније није ни противничке бекове…
Фудбалска Србија је доживела апокалипсу. Тежу од Партизановог Шамрока, Звездиног Рена, Војводининог Вадуза и Радовог Волоса. Заокружен је серијал болних удараца спорту због којег пате милиони Срба. Знамо због чега је смењен Радомир Антић, али бисмо од председника Томислава Караџића сада после свега, желели да чујемо зашто је за селектора поставио баш Владимира Петровића?
Да ли зато што је веровао да је најбољи стручњак, или због жеље да доведе Звездиног човека на чело националног тима и тако смири узавреле страсти на релацији Маракана – Теразије? Реците господине Караџићу бар то кад већ не желите да кажете да су вам репрезентативци уочи утакмице у Даблину тражили премије ако против Ирске и Италије освоје четири бода!?
Нека љубитељи фудбала знају колико кошта љубав према националном дресу! И освојили су четири бода! А то што многи од њих честито нису потрчали на две последње утакмице, нема везе. Није ни селектор позивао најбоље па ником ништа…
А одбрана из снова – Ивановић, Суботић, Видић, Коларов! Овим момцима свака част! Сваки селектор на свету пожелео би управо овај квартет. Гол у квалификацијама нисмо смели да примимо чак и да нисмо имали голмана. Јесмо ли га имали?! И ту је крај.
У репрезентацији Србије у квалификацијама за ЕП није играо само ко није хтео и ко се замерио селектору. Национални дрес, као у наградној игри, добијали су и облачили играчи Спартака, Борца, Рада, Војводине, ОФК Београда – они који нису успели ни раније, ни касније да се наметну у Звезди или у Партизану.
Где су данас селекторе Петровићу, Мирић из Спартака, Јовановић из Рада, Весељко Тривуновић из ОФК-а, Брана Илић из Војводине, Дамјановић из Борца… Зар их нисте проверавали због оног што је требало да се догоди у Марибору? А онда сте пронашли нове срећне добитнике у наградној игри.
И докле више у репрезентацији да гледамо Радомирове патриоте из Африке?! Зар одавно није било време за смену генерација? Зар одавно није звонило звоно за узбуну? Постоји ли неко у ФС Србије да одговори бар на једно од милион питања? Имам и додатно: Морамо ли да чекамо јануар?!

Zurnal
Sasa_Beli

Postby Odin » 12 Oct 2011, 00:29

Aleksa wrote:a centrirali bi na koga? :banned: nemamo napadaca i nemamo pakera...

Da se ja pitam, L. Markovic i Kleo bi mi bili u startnih 11. Kakvu bi ja ekipu sastavio, odveo bih nas na EP bez problema. :triprsta:

Ko ima vremena, nek' ode na Sportsku Centralu i nek isprati LIVETEXT meca. Kako se zajebava covek sa igracima, tacno se vidi da je puk'o. :lol:

"Vidić... daleko napred za Tošića koji iskusno prima na tri metra od sebe for i Slovenac kaže hvala prosim"

"Korner za Slovence na drugoj strani, treba im gol, moramo ih razumeti"

"Korner u ruke Jorgačevića opa odbila se ali Jorgačević u stilu panter sam i to crni skače."

"Ooooooooo kakav šut Mrđe nekako brani Handanović , pritrčava Pantelinjo i šutira u gol ali De Blekere kvari sve i kaže bio je ofsajd."

"A šta odbrani Handanović znači Jorgačević da brani 100 godina ne bi to odbranio."

"Krasić korner, Vidić glavom u .... ipak u gol aut, malo je falilo u aut."

"Kolarov napred, Krasić prihvata loptu ostavlja Ivanoviću, Milijaš vodi polako čeka Kolarova koji dolazi i centrira , na drugoj strani Krasić ide u dribling u stilu Juve ali isprečio se nerealno Slovenac."

"Evo napada, Matavž šutira i Jorgačević iznenađuje sve intervenicijom, hvata loptu!!!"

"Prilika za izmenu, Petrović izlazi da se odmori, potrčao Lane ka klupi ali kaže Pižon ne ti nego onaj drugi vrljavi, i ulazi Pantagol."

"Ide sad Lane napolje, ulazi Krasić Juventus parla italiano."

"Opet kontra Slovenaca, Kolarov klizeći kao Nole ono kad hvata bekend i oduzima im loptu preseca napad."

:lol:
Odin

Postby ОГИ » 12 Oct 2011, 00:34

Zaslužili su da se ovako sprda sa njima. Čast izuzetcima.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Diktator » 12 Oct 2011, 00:35

Да ли зато што је веровао да је најбољи стручњак, или због жеље да доведе Звездиног човека на чело националног тима и тако смири узавреле страсти на релацији Маракана – Теразије? Реците господине Караџићу бар то кад већ не желите да кажете да су вам репрезентативци уочи утакмице у Даблину тражили премије ако против Ирске и Италије освоје четири бода!?
Нека љубитељи фудбала знају колико кошта љубав према националном дресу! И освојили су четири бода! А то што многи од њих честито нису потрчали на две последње утакмице, нема везе. Није ни селектор позивао најбоље па ником ништа…

kakva gomila govana :uzbud: :tap:
19.04.2015.
Diktator

Postby MOREIRA » 12 Oct 2011, 00:36

http://www.youtube.com/watch?v=5K8NE8ifRPE&feature=mfu_in_order&list=UL
Pogledajte golmanovu gestikulaciju na 1:37 , SVE JE JASNO KAO DAN !!!!!!
Jos jedan detalj , golman je poceo da se baca na stranu pre nego sto je Vidic uputio sut !!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Odin » 12 Oct 2011, 00:38

Реците господине Караџићу бар то кад већ не желите да кажете да су вам репрезентативци уочи утакмице у Даблину тражили премије ако против Ирске и Италије освоје четири бода!?

Kad smo mi to igrali protiv Irske?
Odin

Postby Alexandar_81 » 12 Oct 2011, 00:41

Hocu da i ja kazem nesto za dnevnik!
Vi svi znate da se ja oglasavam samo na kosarkaskim vestima i to iskljucivo o Partizanu posto je to jedini klub uz vaterpolo klub Partizan koji DOSTOJNO reprezentuje Srbiju u evropi i svetu!
Ovo sto sam do pre 2 sata gledao na TV je sramota za srpski sport! Kakav Samrok kakav Ren kakav Vaduz pa to su bre ekipe koje imaju zelju! Prvo da se osvrnem na petak 28 minuta su nam nocerino i onaj starkelja Pirlo drzali loptu na sred Marakane! Ljudi pljunite me da sam ja igrao za repku pa noge bi mu prebio na pocetku tekme pa ne bi smeo da drzi loptu! Ali nasi manekeni poput Stankovica, Krasica, Jovanovica i ostalih su ih pustali ajde da mi ovde izvucemo bod pa cemo lako sa slovencima iako znamo sta nam se desilo u litvaniji prosle kvalifikacije! Kako tako zavrsili smo bledo 1-1 a da su hteli mogli su zabari da nam koknu jos 3 komada ali da kazemo nisu hteli zbog Djenove! Onda dolazi famozni ponedeljak reprezentacija krece u sloveniju svi najavljuju utakmicu karijere (kad god smo tako polazili prim.out. Svetsko) znao sam da ce da bude lose! Prvo mi nije jasno koj ce moj onaj Jorgacevic na golu! Nesto i nisam primetio da je bolji od Stojketa! Doduse i Stojke je rupa ali primiti gol iz centarsuta u nadoknadi je NEDOPUSTIVO! Ako su vec Rajkovic i Bisevac izneli poslednje 4 tekme i uzeli 5 bodova trebalo je jedan od njih dvojice i da igra! A ne Vidic koji je bio povredjen i koji takodje nije nista specijalno uradio od mundijala na ovamo ili se ja varam! Cak je i u Man Utd izgubio mesto! posto je kao bio povredjen (ajde da verujem)! I ajde sto su prvo poluvreme odigrali kao BABE! Nego sto umesto da nas pametni selektor 4-2-3-1 formacije ala crvena zvezda iz najgorih izdanja bez igre i napda vec samo trazenje Zigica u spicu koji je doduse tada imao ko da sutne u zvezi ali je izgleda jadni Pizon zaboravio da je Zigic suspendovan i da pasovi Subotica idu ka nesretnom Mrdji koji jadan ni jedan duel nije dobio u prvom poluvremenu! E sad ja na poluvremenu ocekujem 2 izmene posto zigica nema ajde Pantelic umesto Race i umesto Mrtvog Stankovica koji ama bas nista nije uradio u poslednje 4 utakmice da pusti Krasica jer gore ionako nije moglo! On izvodi isti sastav i izmene vrsi tek kasnije stim sto izvodi Lanta pa brate ako ti trebaju 2 gola sta izvodis napadaca da ubacis krilo! Ja bih tada krenuo sa 3 spica i Pantelic i Mrdja i Jovanovic krila Krasic i Tosic i samo Ninkovic da sakuplja otpatke je... moras da rizikujes, ne on je najpametniji pustio je Milijasa umesto Ninkovica da jos vise otupi kreativnost ekipe! E tad sam resio da dok se nesto ne promeni vise ne gledam SRBIJU kao selekciju i ne pratim fudbal uopste! Pa zasto bre ne zove onog Sulejmanija, Ljajica, Darka Lazovica iz Zvezda decko kida, Tomica, Volkova (ajde bio je povredjen) Pa ima tu neko je navodio igrace koji mogu da igraju po 2 utakmice a zovu se STARCI koji nemaju MOTIVA! KO vise vodi ovaj nas fudbal i gde ga dodjavola vodi! I kome odgovara da se ovako blamiramo i da nam klubovi ispadaju od amatera i srednjih ekipa koje smo do pre 10 godina sibali sa 3 gola razlike? Oce li Tomislav Karadzic vec jednom da sjase sa mesta predsednika, a da neki novi ne uzjase i krene revansizam! Da li iko normalan na ovom forumu vidi da Tole Karadzic ne radi za Partizan vec protiv Srbije ili sam ja slep i glup! Izvinjavam se na duzem postu ali samo morao da se ispraznim ovo je bilo jace od mene! DOSTA MI JE VISE PATRIOTIZMA! CLEO U REPREZENTACIJU bar ce da lije znoj za poziv a ne ovi manekeni!
Alexandar_81

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja