Ja ne verujem da se vi posle onog fijaska posle SP nervirate oko reprezentacije, iskreno ja sam se smejao celu utakmicu koliko smo mi jadni i smesni, mislio sam da je Pantelic postavio granice, ali Mrdja ih pomera

Zao mi je Stankovica, on mi je jedan od malobrojnih koje sam gotivio u reprezentaciji. Kolarovu cestitke trudio se covek samo tako, Vidicu govno jedno, boli me qrac pa i da si naj igrac svih vremena, da onako bahato uzimas loptu saigracima, jos povredjen i stoper si ?! Nemojte od sad pa nadalje da se nervirate oko ovih debila, dovoljno se nerviramo neki oko PFC neki oko CZ, i to nam je vise nego dovoljno, to vam je neki moj savet, a vi kako hocete, oni ne zasluzuju da se nerviramo zbog njih.
A ovo ko je kriv, Tole, Zonpi, ''Mancester'', Panta (covek se trudi, ali ne zna jbga

), svi nesto krivimo neki sistem, ti ljudi iz rukovodstva, struke su krivi, itd. itd. Nisu oni, nego mi smo krivi, zato sto cutimo ko p..ke. Pa nece oni sami da se oteraju, i nece novi ljudi sami da se postave jebem mu mater, da mu jebem. Potpuno isto vazi i za PFC i CZ, pa realno da vama neko ponudi extra veliku platu za posao o kome uopste nemate pojma kako se radi, a ne morate ni da ga radite, da li bi prihvatili ? A jos i mozete ''sa strane'' da uzimate

divota

Ja bih prihvatio bez razmisljanja, i u takvoj istoj situaciji su i ovi iz naseg fudbala. Zato BUDJENJE, ocistimo klubove, koji ce stvoriti normalne reprezentativce koji ce trcati 90min i nece 95% reprezentacije igrati u inostransvu, pa nece biti Pizona, Pantelica, Mrdja, Milijasa, i ostalih...
I za kraj
Ako vam smeta Toleta oterajte ga onda, ako vam smeta Zonpi, oterajte ga, ako vam smeta Panta oterajte ga (mogli ste Stojketa, mozete i ovog), a ne da svi imamo izlive besa po netu, a na stadionu nesto malo zvizdimo i ogovaramo, NA NOGE BRE I TERAJ TO !!! Mene iskreno boli qrac i za njih i za reprezentaciju, a vi kako hocete

Navijaci Fejenorda su nedavno pokazali kako se to radi ''u Evropi'', ne predlazem ja to

ali da vidis kako bi se tada ovi nasi pokupili u roku od 24h. Toliko do mene, pozdrav i laku noc