Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Zigara » 22 Mar 2016, 12:48

Realno fudbalska reprezentacija vise i ne postoji.Kontam da vise ljudi u Srbiji zna protiv koga igramo u Dejvis kupu nego sa kim igra fudbalska reprezentacija.
Zigara

Postby Old school » 22 Mar 2016, 12:48

Karamazov wrote:
B13 wrote:To je to, sad već vidim da ovo nije slučajno, oglasila se i Karleuša.

Uvređene mlade koje ništa reprezentaciji nisu dale, našle su se pozvano da komentarišu odluke selektora.

Orkestrirano miniranje reprezentacije, ništa drugo.

Slažem se oko ovih uvređenih mlada, al' mora da dodam da nam je i selektor do mojega.

Očigledno da je miljenik saveza, silom ga guraju a vidi se da je promašio profesiju.

A i što bi rek'o naš narod - ko ih jebe, nek' se popičkaju.

To si odlično konstatovao, fajt...fajt...fajt!!!

Ja sam trenutno po ubeđenju anarhista.
Iskreno, mom Partizanu želim u narednih mesec-dva što veći haos da bi se možda izrodilo nešto pozitivno, očistila uprava, struka i tribina.
Za vas u CZ ne znam jer ste u nizu prethodnih godina pokazali zavidan nivo jednoumlja, ali prijao bi takođe radikalan haos. :roll:
Last edited by Old school on 22 Mar 2016, 12:49, edited 1 time in total.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby ИлићКапитен22 » 22 Mar 2016, 12:49

Zigara wrote:Realno fudbalska reprezentacija vise i ne postoji.Kontam da vise ljudi u Srbiji zna protiv koga igramo u Dejvis kupu nego sa kim igra fudbalska reprezentacija.

Па тенис jе спорт броj 1 у Србиjи.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Tajler Darden » 22 Mar 2016, 12:50

Пробушите све фудбалске лопте и решен проблем.
Не дирајте Терзу и Ћокија - противно је правилима форума.
Tajler Darden

Postby Karamazov » 22 Mar 2016, 13:02

Old school wrote:

Iskreno, mom Partizanu želim u narednih mesec-dva što veći haos da bi se možda izrodilo nešto pozitivno, očistila uprava, struka i tribina.
Za vas u CZ ne znam jer ste u nizu prethodnih godina pokazali zavidan nivo jednoumlja, ali prijao bi takođe radikalan haos. :roll:

Haos je stanje u kojem se najbolje snalaze ludaci. :biggrin: Ode Tole, zameniće ga drugi ludak Kokeza.

A on čeka da prođu izbori, pa da se zavali u fotelju.

Daleko od toga da smo pokazali jednoumlje.

Verovatno misliš na ove sa severa, ali to je sad druga tema, da ne pokrećemo šorku smorićemo ljude.
Karamazov

Postby Old school » 22 Mar 2016, 13:24

Karamazov wrote:
Old school wrote:

Haos je stanje u kojem se najbolje snalaze ludaci. :biggrin: Ode Tole, zameniće ga drugi ludak Kokeza.

A on čeka da prođu izbori, pa da se zavali u fotelju.

Daleko od toga da smo pokazali jednoumlje.

Verovatno misliš na ove sa severa, ali to je sad druga tema, da ne pokrećemo šorku smorićemo ljude.

:handshake:
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby DuskoPopov » 22 Mar 2016, 14:34

Svi trazili da se izbace oni koji remete atmosferu u reprezentaciji i sad kad je selektor valjda presekao ko je ko odjednom se napada i daje se prostor stetocinama opet da remete mir.
DuskoPopov

Postby harmonica » 22 Mar 2016, 15:25

Koliko sam ispratio, Tadic stvarno nije pozvan? To je ozbiljan skandal i generalno razumem zasto je decko besan... Jeste, stoji da se u normalnoj reprezentaciji ne place po novinama, ne kuka se, ali majku me jebem, mi uopste nismo normalna reprezentacija. Takodje, sasvim redovna stvar je da kada je problem na relaciji selektor-igrac, igrac ne igra za reprezentaciju, desava se svuda pa sto ne i kod nas..,

Mozda ce ovo dovesti do veceg talasa nezadovoljnih a onda i do promene selektora - kad ne moze na normalan nacin, mozda moze ovako.

Problem je kada igraci umisle da mogu da se pitaju o tome ko je selektor i ko treba da igra, ali je jos veci problem kada se te dve stvari odredjuju po nekim nepojmljivim nefudbalskim kriterijumima. Sve sto je Tadic rekao, bez obzira na njegovu motivaciju i tajming, na kraju stoji
A ipak je, samo za trenutak, u tom kriku svega nekoliko stotina grla, zazvučala takva strašna snaga! Kako to da nikad ne viču zbog drugih, važnijih stvari?
harmonica

Postby Dylam Dop » 22 Mar 2016, 16:51

DuskoPopov wrote:Svi trazili da se izbace oni koji remete atmosferu u reprezentaciji i sad kad je selektor valjda presekao ko je ko odjednom se napada i daje se prostor stetocinama opet da remete mir.

Jak selektor, jos jaci zabalunomzaludnitrkaci..

Zar fusbaljunicu jos neko prati u Srbistanu?! :o :scratch1: A pa da, uvijek je bio zabava za sirotinju.. :D poluleba i polufusbaljunice.. Dok je pratilaca, bice i stetocina.. :D

Da sam neko foteljasko mudo, dekretom bi ukinuo fusbaljonicu u Srbistanu, a novac usmjerio u druge stvari.. Al jbg, kakav fusbalj, takav i provizorijum od selekcije drzave.. Augijeve shtale unedogled..

Izvinjavam se jos beskrajnim entuzijastima ovde sto sam upao kao partibrejker, ali stekoh strasnu averziju prema ovoj vrsti sporta (pravom zmijsko-kriminalnom leglu).. Necu vise zalazim, Sorry! :D
Dylam Dop
Guest

Postby Franco Vázquez » 23 Mar 2016, 11:16

harmonica wrote:Takodje, sasvim redovna stvar je da kada je problem na relaciji selektor-igrac, igrac ne igra za reprezentaciju, desava se svuda pa sto ne i kod nas..,

Само што у нормалним репрезентацијама селектор шкартира играче, а не обрнуто.
Franco Vázquez

Postby jupol » 23 Mar 2016, 21:05

Je l' ima live tema za reprezentaciju? Jbt, da l' je moguce da je Ivanovic promasio ovo malopre...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby pick&roll » 23 Mar 2016, 21:07

ypolll wrote:Je l' ima live tema za reprezentaciju? Jbt, da l' je moguce da je Ivanovic promasio ovo malopre...

Ma kakva live tema, ne zaslužuju ni ovu. U repki splavari, u klubovima šatro profesionalci. Smučili su mi se odavno. Gamad.
"Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan."
pick&roll

Postby Otac Makarije » 23 Mar 2016, 21:11

Javor fazon... Svi iza lopte, pa dokle se izdrži... E jbo te onaj ko te je doveo, volino gorštačka..
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby soniko » 23 Mar 2016, 21:17

Nemoš' vjerovati da neko u savremenom fudbalu u pripremnoj utakmici protov prosječne ekipe napravi taktiku da čuva prostor i da pušta protivnika da pletu loptom na trideset metara od naseg gola.
soniko

Postby Kiki Musampa » 23 Mar 2016, 21:19

Dobro smo izdrzali 27 minuta...
Kiki Musampa

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja