Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Otac Makarije » 07 Sep 2015, 20:58

Fejsa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Profesionalac koji ovako prima loptu... Ubedljivo najnetalentovaniji čovek u reprezentaciji godinama unazad...

Kakvo je ovo zapišavanje svakog navijača, da tebi 5 puta bolji igrači sedi na klupi, dok čovek koji nema elemente fudbala igra...
Last edited by Otac Makarije on 07 Sep 2015, 20:59, edited 1 time in total.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby lockdown » 07 Sep 2015, 20:58

Ovaj Pogba se sprda
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby soniko » 07 Sep 2015, 20:59

lockdown wrote:
Otac Makarije wrote:Ništa on ne menja, zadovoljan čovek...:laugh: E jbo te onaj ko ti je dao diplomu..

Kako ne bi bio kad smo dali gol. Ko se tome nadao

Jedin logično bi bilo da Mitar izađe. Remeti mu koncepciju.

Ovo je sramota, čovek je ladno u ovakvoj utakmici izašao sa tri zadnja vezna, samo je još trebao uvesti libera.

Jbt koji smo mi antitalenti, sve je upropašteno, u ovih par godina ajde razumijem da smo kombinovali sa napadačima, nema ih, pa tražimo , pa mijenjamo, kombinujemo ali neverovatno da pored ovolikp odbrambenih igrača mi nemamo zadnju liniju koja igra par godina zajedno i koja se poznaje u dušu.
Povraća mi se više od kombinacija nazad i toga hoće li ivanović na beka ili na centarhalfa.
soniko

Postby Primorac » 07 Sep 2015, 21:04

Ovaj fudbal mi sve vise i vise smrdi.Sinoc gledam derbi Argentine i ne vidjeh jedan potez za 90 minuta.Popodne gledah Dansku pa ona je Srbiju lako razvlastila a ekipa nema pojma,danas u jako bitnoj utakmici za njih nisu stvorili polusansu.sada ovog nesrecnog Curcica koji treba da vec formira ekipu za one druge kvalifikacije,a on,niti igre,niti nagovjestaja oko tima...Ne zna se ko kosi a ko vod u nosi,ne nazire se kontura buduce igre koju ce valjda praviti sa reprezentacijom.
Primorac

Postby soniko » 07 Sep 2015, 21:13

Izborili smo prvi korner u sedamdesetoj minuti.

Ajde ako neko ima gomilu živaca neka pogleda koliko naš igrač koji ima loptu ima riješenja da tu loptu doda saigraču ali da lopta ide ka naprijed.

Pa neka to malo uporedi sa takvim situacijama francuske.
Last edited by soniko on 07 Sep 2015, 21:30, edited 2 times in total.
soniko

Postby jupol » 07 Sep 2015, 21:23

Mitrovicev odnos prema igri je katastrofalan, Fejsa i Tomovic nisu ni za JSL... Mi u ovoj reprezentaciji imamo golmane, Ivanovica, Matica, Ljajica, Tosica, Kostica... za ostale pozicije da napravis nagradnu igru i uvedes najsrecnije gledaoce da igraju ne bi bilo nista losije nego sad...
PKAŠ
jupol

Postby Otac Makarije » 07 Sep 2015, 21:24

Fejsa jednu jedinu loptu napred nije odigrao...
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Primorac » 07 Sep 2015, 21:34

Mitrovic i odnos prema reprezentaciji,ma ponasanje uopste.To ne ide sa reprezentacijom koja zeli uspjeh.Moze sa ovakvom reprezentacijom koja apsolutno neozbiljna,Ljajic ne moze biti oslonac reprezentacije,on ce da igra kako mu muftija kaze a to ne ide.Malo je tu dobrih ali treba pronaci selektora ne ovog luzera,pa onda praviti igru.Kakav uspjeh ceka Srbija sa reprezentacijom kada su selektori razni Dodici,Sivici i Curcici.
Primorac

Postby Sir Oliver » 07 Sep 2015, 21:40

Ljajic je danas bio sasvim solidan. Mnogo se toga promenilo u igri otkad je on usao. Makar je nesto povezao, prenosio lopte, igrao na napred. Ali, koju neznalicu i ziherasa mi imamo za selektora...bez znanja, bez autoriteta, bez ikakve vizije...
"SPORT POSTOJI DA BI PRAVDA POBEDJIVALA"
Sir Oliver

Postby soniko » 07 Sep 2015, 21:43

Ljajic je jedan od rijetkih koji je pozivao na presing makar, i koji kad dobije loptu pokušava da odigra naprijed.

Sve u svemu, reprezentacija nam je ruina od tima. Bespredmetno je komentarisati igrače kad ne postoji sistem.
Ponašamo se kao list na vetru, izađemo na teren pa se prilagođavamo,igramo kako nas protivnik pusti, nikakvog plana,taktike,strategije, kontura prvog tima, kontura igre, igrači su izgubljeni,sudaraju se.

Sad ću još slušati mutavog trenera kako će reći da smo bili dobri u drugom poluvremenu.
soniko

Postby 71:70 » 07 Sep 2015, 21:49

Lako smo mogli jos 1-2 da damo :nisamja:
71:70

Postby Primorac » 07 Sep 2015, 21:50

Fudbalski Ljajic da,ali ..,ma nema srece sa reprezentacijom dok se ne okupi prava grupa momaka koji reprezentaciju u tom ciklusu stave iznad svega .Tada bi i nacija osjetila njihovu zelju pa bi bila prava atmosfera a ovako,uzas.Nekada je to bilo drugacije,cijela drzava tugovala par dana zbog sportskog poraza,nikome nije bilo do rada,samo se ljudi grupisali i medjusobno tjesili.Sada,pa od onakvog dolaska na pripreme se vidi da je to okupljanje neozbiljnog drustva.
Primorac

Postby Otac Makarije » 07 Sep 2015, 22:03

Primorac wrote:Nekada je to bilo drugacije,cijela drzava tugovala par dana zbog sportskog poraza,nikome nije bilo do rada,samo se ljudi grupisali i medjusobno tjesili.

:facepalm: Tugovanje zbog sportskog poraza, a posebno višednevno, je znak ozbiljne devijacije društva. U normalnim državama, sport je sport i poraz je sastavni deo njega.

I šta je to "nekad" (to slatko "nekad" ), kada smo mi kanta u reprezentativnom fudbalu otprilike u zadnjih 50 godina?
Otac Makarije

Postby Primorac » 07 Sep 2015, 22:31

Otac Makarije wrote:
Primorac wrote:Nekada je to bilo drugacije,cijela drzava tugovala par dana zbog sportskog poraza,nikome nije bilo do rada,samo se ljudi grupisali i medjusobno tjesili.

:facepalm: Tugovanje zbog sportskog poraza, a posebno višednevno, je znak ozbiljne devijacije društva. U normalnim državama, sport je sport i poraz je sastavni deo njega.

I šta je to "nekad" (to slatko "nekad" ), kada smo mi kanta u reprezentativnom fudbalu otprilike u zadnjih 50 godina?

E sada o devijaciji drustva i to ozbiljnoj ne bih stvarno polemisao,zamisli samo devijaciju naroda koji su zbog fudala i zaratili.Mislim da je sportki uspjeh , neuspjeh i odnos nacije,drustva, prema tom sportskom, malo drugacije i nije za ovakvu dijagnozu.Cudi me takva analiza navijaca.
Nije tacno da smo kanta u fudbalu na reprezentativnom nivou .Svaki prolaz na EP i SP su bili ispjesi a posebno sto se i na tim prvenstvima ozbiljno takmicili.Zadnji uspjeh je i SP u Juznoj Africi...Ozbiljna reprezentacija,ozbiljno takmicenje ni nalik na kantu.Prvaci stvarno nismo bili,ali drugi i cetvrti jesmo u zadnjih 50 :okk:
Ovakva ekipa ce stvarno normalizovati drzavu i narod u njoj.Ovo sto se tice fudbala,svakoga ce boljeti...
Primorac

Postby lockdown » 08 Sep 2015, 07:30

Ćurčić: Gde su oni, a gde mi...

Najveca referenca za selektora je da za svaki poraz imas izgovor ...

Mislim da ih tako pozovu u FSS i tamo im postave tri pitanja sa razlicitim rezultatom poraza i onda biraju ko najbolje smisli izjavu za medije ....
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja