MOREIRA10 wrote:Kakva liga takva i reprezentacija !!! TACKA !!! Nista bolje nismo zasluzili , 80 minut slovenci jure po terenu nasi trckaraju ko babe neke , dati klincima sansu ove matore drtine sve oterati nek igraju za svoje klubove !!!
A kakava je Bosni liga? Estoniji? Ja ću ti dati odgovor. NIKAKVA, pa gdje su sada? U baražu za Evropsko prvenstvo.
Naša liga jeste problem našeg fudbala ali najmanji trenutno. Obavezno protjerati najmanje 7-8 igrača, poput Stankovića, Petrovića, Mrđe.. zajedno sa selektorom.
Naš problem je definitivno to što mi kao nacija (narod) unapred očekujemo uspjehe naše reprezentacije. Pre nego što počne ciklus kvalifikacija mi već sebe vidimo kao sigurnog učesnika završnice turnira. Pogledajte samo Jorgačevićev primjer. Dok je branio bez greške, protiv Italije nas izvukao na početku, on je bio naš heroj, čim je primio gol sa 50ak metara svi pljuju po njemu.
Ne treba tražiti krivca poput Vidića (promašio penal) penale mašaju i mnogo bolji igrači i to kada je najpotrebnije, pa šta?
Obavezno podmladiti ekipu, Tadić, Sulejmani, Lazar Marković, Darko Lazović, Đuričić...