Kakva repreyentacija, takav trener, a takvi i rezultat(i)...
Osim Ivanovića, Kolarova i Subotića, svi ostali imaju problem ili sa (ne)kvalitetom ili sa sujetom i suviše velikim egom da bi se podredili ekipi!
Od preostalih igrača, izuzev trojice pomenutih, najviše me je razočarao Tošić...
Dečko koji ima kvalitet, ali koji se načisto pogubio u svojoj sebičnosti i "privatizaciji" lopte...definitivno se uklopio sa ostatkom ekipe...
Da imamo nekog bar normalnog ko će da rastera sva govna...što od predsednika saveza, preko selektora, pa sve do Milana Seldžuka Jovanovića, kuma Pantelare, kuma Dekija, "velikog" Nemanje Vidića (jednom dobar fudbaler, ali sujetni idiJot svetskih razmera), Žigića drvetine...a naravno izostaviti još neke Pižonove bisere...
Pa dati šansu Tadiću, Sulejmaniju, Ljajiću...zadržati Kuzmanovića, Petrovića, Kačara, Krasića, Tošića (ali mu lepo nalupati šamare i objasniti mu da je fudbal timska igra), Kolarova, Ivanovića, Subotića, Rajkovića...itd.
Ali juče bato...mi ćemo i "sutra" gledati ista govna i nekog novog "Piždru"...i tako tonuti iz godine u godinu...
Naravno čak i to sve lepo da se desi treba se pomiriti sa jednom činjenicom...mi smo osrednja evropska ekipa.
Borba za baraž i plasman na samo EP ili SP je neki naš najviši domet!
Nemamo niti selektora koji može nešto više da donese (i Antić je se na kraju pogubio u svojoj priči), a fali nam i jedan igrač sredine terena (ofanzivni vezni) koji će donositi prevagu, kao i napadač(i)! Bez svega toga nemamo čemu da se nadamo ni u budućnosti...surova realnost!