Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby sirmium » 11 Oct 2011, 22:00

zonpi je kralj :triprsta:
sirmium

Postby Sony » 11 Oct 2011, 22:02

Aaaaaaaaaaaahahahhaaa....Pizon komedijas vanserijski!!!
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby kezman » 11 Oct 2011, 22:05

Ljudi vidim svuda tema Tole Karadzic :uzbud:
sad je sansa kad je moglo sa Kleom i Stojketom moze i sa ovim ...
Evandro na sredini Kristic na klupu a Zvezdanu Terzicu FSS :uzbud:
to je jedan kvalitetan oporavak ... :triprsta:
naravno napad da se ne dira i Vidic kapiten i Deki naravno
Last edited by kezman on 11 Oct 2011, 22:06, edited 1 time in total.
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Grande Alessandro » 11 Oct 2011, 22:05

Kakva repreyentacija, takav trener, a takvi i rezultat(i)... :lollol:

Osim Ivanovića, Kolarova i Subotića, svi ostali imaju problem ili sa (ne)kvalitetom ili sa sujetom i suviše velikim egom da bi se podredili ekipi!

Od preostalih igrača, izuzev trojice pomenutih, najviše me je razočarao Tošić...
Dečko koji ima kvalitet, ali koji se načisto pogubio u svojoj sebičnosti i "privatizaciji" lopte...definitivno se uklopio sa ostatkom ekipe...

Da imamo nekog bar normalnog ko će da rastera sva govna...što od predsednika saveza, preko selektora, pa sve do Milana Seldžuka Jovanovića, kuma Pantelare, kuma Dekija, "velikog" Nemanje Vidića (jednom dobar fudbaler, ali sujetni idiJot svetskih razmera), Žigića drvetine...a naravno izostaviti još neke Pižonove bisere...

Pa dati šansu Tadiću, Sulejmaniju, Ljajiću...zadržati Kuzmanovića, Petrovića, Kačara, Krasića, Tošića (ali mu lepo nalupati šamare i objasniti mu da je fudbal timska igra), Kolarova, Ivanovića, Subotića, Rajkovića...itd.

Ali juče bato...mi ćemo i "sutra" gledati ista govna i nekog novog "Piždru"...i tako tonuti iz godine u godinu...

Naravno čak i to sve lepo da se desi treba se pomiriti sa jednom činjenicom...mi smo osrednja evropska ekipa.
Borba za baraž i plasman na samo EP ili SP je neki naš najviši domet!
Nemamo niti selektora koji može nešto više da donese (i Antić je se na kraju pogubio u svojoj priči), a fali nam i jedan igrač sredine terena (ofanzivni vezni) koji će donositi prevagu, kao i napadač(i)! Bez svega toga nemamo čemu da se nadamo ni u budućnosti...surova realnost!
Grande Alessandro

Postby VMJunior » 11 Oct 2011, 22:08

Nisu mi toliko odvratni koliko su mi gadni.
Ali sta tek treci o likovima koji navijaju protiv svoje reprezentacije i koji svrsavaju na jedan promaseni penal Vidica?

Bolje da sam svoje go.. pojeo nego sto sam nocas citao komentare na forumima.
Sad cu 15 ljudi da stavim na ignor listu,jednostavno moram.

Jebo vas Vidic.
VMJunior

Postby Tyrone Spong » 11 Oct 2011, 22:11

a jel se zna zasto je Vidic izveo penal ??
Tyrone Spong

Postby AirBall » 11 Oct 2011, 22:13

Tyrone Spong wrote:a jel se zna zasto je Vidic izveo penal ??

To ce ostati jos jedna u nizu urbanih legendi poput one, zasto se Seka obecala Bozi, a ne Paji... :lollol:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby nolinjo » 11 Oct 2011, 22:14

Tyrone Spong wrote:a jel se zna zasto je Vidic izveo penal ??

zna se .zato sto je bolje da povredjen igrac sutira penal :nargile:

prihvatam kritiku sto sam pomislio da nece primiti golman van 16 on ga primi sa 56 :(

al sam znao da je dare maestro i kolko puta sam samo napisao da je on igrac za partizan!
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kezman » 11 Oct 2011, 22:15

ma da ima nas koji mrzimo svoju reprezentaciju i slepi sko kod ociju najvise se uzbudimo kad Vdic napravi ili skrivi penal ...
nismo imali srece .... :ajdejebote:
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Neozbiljni pesimista » 11 Oct 2011, 22:16

Image

:nargile:
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Alonzo » 11 Oct 2011, 22:17

Grande Alessandro wrote:Kakva repreyentacija, takav trener, a takvi i rezultat(i)... :lollol:

Osim Ivanovića, Kolarova i Subotića, svi ostali imaju problem ili sa (ne)kvalitetom ili sa sujetom i suviše velikim egom da bi se podredili ekipi!

Od preostalih igrača, izuzev trojice pomenutih, najviše me je razočarao Tošić...
Dečko koji ima kvalitet, ali koji se načisto pogubio u svojoj sebičnosti i "privatizaciji" lopte...definitivno se uklopio sa ostatkom ekipe...

Da imamo nekog bar normalnog ko će da rastera sva govna...što od predsednika saveza, preko selektora, pa sve do Milana Seldžuka Jovanovića, kuma Pantelare, kuma Dekija, "velikog" Nemanje Vidića (jednom dobar fudbaler, ali sujetni idiJot svetskih razmera), Žigića drvetine...a naravno izostaviti još neke Pižonove bisere...

Pa dati šansu Tadiću, Sulejmaniju, Ljajiću...zadržati Kuzmanovića, Petrovića, Kačara, Krasića, Tošića (ali mu lepo nalupati šamare i objasniti mu da je fudbal timska igra), Kolarova, Ivanovića, Subotića, Rajkovića...itd.

Ali juče bato...mi ćemo i "sutra" gledati ista govna i nekog novog "Piždru"...i tako tonuti iz godine u godinu...

Naravno čak i to sve lepo da se desi treba se pomiriti sa jednom činjenicom...mi smo osrednja evropska ekipa.
Borba za baraž i plasman na samo EP ili SP je neki naš najviši domet!
Nemamo niti selektora koji može nešto više da donese (i Antić je se na kraju pogubio u svojoj priči), a fali nam i jedan igrač sredine terena (ofanzivni vezni) koji će donositi prevagu, kao i napadač(i)! Bez svega toga nemamo čemu da se nadamo ni u budućnosti...surova realnost!

+100

Nikada ne komentarisem fudbal, zato sto mi je muka i od klupskog i od reprezentativnog fudbala, jer se lako manipulise narodom koji uopste ne kapira sta se tu desava. Veceras smo videli gazdu reprezentacije - Vidica, koji je pokazao koliko je sujetan. Bas me interesuje da li ce uopste da izjavi nesto, i da li ce mediji kritikovati njegov potez ili ce biti kao i uvek - tisina.

Za ceo post - svaka cast, sebicnih i sujetnih koliko hoces.
Alonzo

Postby Burke » 11 Oct 2011, 22:17

Мучно је читати постове појединих форумаша, који за стање у Српском фудбалу и вечерашњи дебакл директно окривљују бивше играче Црвене звезде. Срамота је шта се пише о једном Немањи Видићу и што се у исту реченицу са њим стављају нападачи из Хонг Конга. Видић је и вечерас одиграо докторски у одбрани, промашио је пенал, шта да се ради дешава се и најбољима. Пошто видим да је неко већ питао, Видић је изводио све пенале у Звезди у последњој сезони играња за клуб и ако се добро сећам ниједан није промашио. Свидело се неком то или не, ово је набоље што наш фудбал има (ако изузмемо Лазовића и Луковића). Јасно је као дан ко је крив за овај дебакл и ко још сутра мора да дигне своју гузицу из фотеље у којој седи.

ТОЛЕ ОДЛАЗИ!!!
Burke

Postby nolinjo » 11 Oct 2011, 22:17

el moguce da je to njegov tviter ...?
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kezman » 11 Oct 2011, 22:18

Neozbiljni pesimista wrote:Image

:nargile:

Nemoj svrsicemo svi sad :laugh:
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby MOREIRA » 11 Oct 2011, 22:19

Kakva liga takva i reprezentacija !!! TACKA !!! Nista bolje nismo zasluzili , 80 minut slovenci jure po terenu nasi trckaraju ko babe neke , dati klincima sansu ove matore drtine sve oterati nek igraju za svoje klubove !!!
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja