Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Primorac » 29 Mar 2015, 23:59

Na pobjedu protiv Albanije ne racunajte,pa ovi bezmudi ce to radije predati nego da traze prolaz u Tirani.Nemaju oni srca za to.
Primorac

Postby stihl » 30 Mar 2015, 00:02

Bludni Sin wrote:@stihl
Bane je minimum 80% poslednjih reprezentativnih mečeva igrao štopera.

Tadić je negdje do kraja Januara bio u sjajnoj formi, najbolji asistent posle Fabregasa i bio je na top listama najboljih pojačanja lige...

Što se tiče tih procenata slažem se, ali 80% je odigrao kao bek. Na možda ni 20% se eksperimentisalo sa njim kao halfom ili je mijenjao nekoga.Provjeri ovo ako hoćeš.
Tadić (sam si napisao) već dva mjeseca grije klupu u 'velikanu' Sautemptonu i kao takav je neprikosnoveni šraf naše reprezentacije. Kakav igrač, takva i reprezentacija.
Odoh spavati, laku noć.
stihl

Postby NEDJA » 30 Mar 2015, 00:06

Nas najvise zeza pobeda Albanije u Portugalu,da je tu bio barem X imali bi i dalje realne sanse za baraz i pored ocajnih igara do sad a ovako nemamo prava na kiks.Ako Albanija izgubi kuci od Portugala i Danske u gostima i recimo uzme bod na gostovanju Jermeniji imace 8 bodova.Mi onda moramo da pobedimo Jermeniju i Albaniju i imacemo ukupno 7 bodova,i treba nam u tom slucaju barem bod protiv Danske ili Portugala jer bi se sa 8 bodova izjednacili sa Albanijom ali bi bili ispred njih zbog boljeg medjusobnog.Znaci,moramo da se nadamo porazima Albanije i da njih roknemo u Tirani.Nije to toliko nerealno ali s obzirom kako igramo nisam uopste neki optimista.Nama nece biti lako dobiti ni Jermeniju.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Holden » 30 Mar 2015, 00:08

Bože... Pa sam si se zapitao u kojoj priči za djecu je Tadić najbolji. Eto ja sam ti odgovorio koja je priča u pitanju.

Sam pobijaš svoje činjenice i argumente, na stranu to što si već na samom početku počeo da izvrćeš riječi forumaša Steamrollera.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Remy Bonjasky » 30 Mar 2015, 01:02

Remy Bonjasky wrote:Presudice balkanski mentalitet kao i luzerski mentalitet pojedinih igraca u reprezentaciji,pretpostavljam da ce biti 2-1 za Portugal.

Ja sam kriv za poraz,jos sam i tacan rezultat ubo :laugh:
O Partizane, grmi pesma sad sa južne strane, oo... Ne daj da stane, jebi, gazi, kurvu, dok ne svane, oo...

KUMANOVO JE SRBIJA!
Remy Bonjasky

Postby Steamroller91 » 30 Mar 2015, 01:35

stihl wrote:
Bludni Sin wrote:@stihl
Bane je minimum 80% poslednjih reprezentativnih mečeva igrao štopera.

Tadić je negdje do kraja Januara bio u sjajnoj formi, najbolji asistent posle Fabregasa i bio je na top listama najboljih pojačanja lige...

Što se tiče tih procenata slažem se, ali 80% je odigrao kao bek. Na možda ni 20% se eksperimentisalo sa njim kao halfom ili je mijenjao nekoga.Provjeri ovo ako hoćeš.
Tadić (sam si napisao) već dva mjeseca grije klupu u 'velikanu' Sautemptonu i kao takav je neprikosnoveni šraf naše reprezentacije. Kakav igrač, takva i reprezentacija.
Odoh spavati, laku noć.

Taj Velikan Sautempton se bori za ulazak u ligu sampiona... Tadic je skupio skoro 2000 minuta ove sezone u premijer ligi, sto ce reci skoro 22 cele utakmice, od 30 odigranih kola. Ocigledno ne pratis dobro engleski fudbal, inace bi znao da je u periodu januar-februar-mart jako zgusnut raspored igracima, narocito ako se takmice u jos nekim kupovima. Tadicev glavni problem je fizicka sprema, zbog toga ga Kuman rotira ovoliko jer on nije navikao na engleski fudbal gde se dosta zahteva fizicka sprema. U prvom delu sezone je bio jedan od najboljih veznih igraca premijer lige, u periodu kad je Sautempton bio 3. na tabeli. I dalje je medju najboljim asistentima lige, uprkos smanjenoj minutazi.
Da se vratim na pocetni tvoj post i time cu zavrsiti sa ovom temom, greota je ovakvog igraca, kao i jos neke iz nase reprezentacije, nazivati prevarama od igraca...
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby House » 30 Mar 2015, 07:41

Sram ih bilo sve...cela Evropa ce igrati mi...samo mi pajseri ne mozemo da se plasiramo...sram ih bilo dresa koji nose...ko pickice neke...
Da je rekao ‘kroz zid!’, išli bi kroz zid, zajedno sa svom braćom na terenu!!- LOVERNJ <3
House

Postby soniko » 30 Mar 2015, 08:52

Nije mi jasno odakle nam snaga da uopste komentarisemo vise igru nase reprezentacije.

Ono sinoc sto su prikazali je bilo u rangu ekipe koja nema jedan minut zajednickog treninga, skautinga, dogovora, price, ma nicega.
Mislim da je vreme da se prestane sa bajkama kako smo kvalitetni i kako nam igraci igraju u vrhunskim klubovima.

Sve su to prosecni epizodisti sem dva,tri izuzetka.
Kompromisi u fudbalu i savezu su nas ubili i dotakli smo dno.
Kult reprezentacije je unistavan jako dugo od strane svih struktura i ovo je posljedica.
soniko

Postby stihl » 30 Mar 2015, 09:31

@Bludni Sin, Steamroller 91
Mi ili se ne razumijemo ili vi gledate neku drugu reprezentaciju u kojoj se Bane godinama zlopati u sredini odbrane, Tadić je vodeći asistent kvalifikacija, Markec razgoni Arnaute na buljuke, a Kolarov se proslavio praveći djecu sponzorušama (ups pa on ovo radi i u stvarnosti).
Kakvi su oni igrači, takva nam je reprezentacija.
Matić je pravi reprezentativac, velika većina ostalih su_______________(upišite sami).
stihl

Postby Crna Ovca » 30 Mar 2015, 11:50

Samo vi razmisljajte i pravite kalkulacije kako do baraza... Vec na sledecoj utakmici, reprezentacija ce ubiti sve vase nade novim porazom.
Јер ја сам дете Партизана, црна овца друштва, увек бела врана
Crna Ovca

Postby stihl » 30 Mar 2015, 12:23

Kad dođeš do toga da ti mladu reprezentaciju vodi Dodić, a seniorsku Ćurčić, tvoj fudbal je kurčić :okk:
stihl

Postby el maestro » 30 Mar 2015, 14:06

Tadić se em raspada zbog ubitačnog rasporeda u PL, em igra na pogrešnoj poziciji, a i nije se previše iscimao, i to su sve stvari koje nemaju veze sa njegovim igračkim kvalitetima, koji su odlični.Nama treba jedan dobar motivator na klupi da natera ove nezainteresovane idiote da se uključe, i da ima prosečne taktičke kvalitete, ali to eventualno nakon kvalifikacija, sad ništa nećemo postići novom promenom selektora.Obuzdati Kolarova u napadu i naterati ga da igra nešto što liči na odbranu, a Bastu koristiti isključivo prinudno ili ako jurimo zaostatak zadnjih 10-15 minuta.Bane na štoperu je za zatvor, Subotića svim silama nagovarati da se vrati, jeste kiksara i prosečan igrač, ali je bar bolji od Baste.Po meni je ovo loše sa tendicijom prema gore, jer je, za razliku od utakmice protiv Danske bilo nekoliko bljeskova.
i kada ne budeš prvi ti...
el maestro

Postby ОГИ » 30 Mar 2015, 14:37

Ovi nas zajebavaju, slusam izjave na SOS-u, pa oni su zadovoljni igrom.. :puke: :pop:
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

Postby Tomasz Rzasa » 30 Mar 2015, 15:08

Pa to je taj jajarski mentalitet, njima je 2:1 poraz od Portugala tamo dobar rezultat.
Sta covek da ocekuje od trenera kojem je najveci uspeh u karijeri bunkerisanje sa Javorom i ono user izbacivanje Spanije istom tom taktikom.
O ovim govnarima na terenu ne treba trositi reci.
So if you walk away
Who is gonna stay
Tomasz Rzasa

Postby ОГИ » 30 Mar 2015, 15:10

Ne samo da im je dobar rezultati, nego su i odigrali kako kazu dobru utakmicu. Ha ha ha.
Полети високо птицо бијела
огласи свима својим криком
нека те чује Европа цијела
да земљу своју не дамо ником!
ОГИ

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja