Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Rajs » 29 Mar 2015, 23:14

Kakvih 4-0-0, o cemu vi pricate :biggrin:

Ako do kraja skupimo 6 bodova, da se sutiramo u dupe.
NBA Fantasy Champion (2019)
Premier League H2H Fantasy Champion (2021)

OSTOJA ODLAZI
Rajs

Postby stihl » 29 Mar 2015, 23:18

Steamroller91 wrote:
stihl wrote:I te kako je problem u Tadiću, Markoviću, Ljajiću, Đuričiću i Tošiću jer to jednostavno nisu igrači za prvu postavu reprezentacije koja pretenduje za odlazak na neko prvenstvo. Što bi rekao Bili Piton Mirku ' Ti si koliko vidim, momak na svom mestu, ali si brate nekako kikav i nikakav', to važi za gore nabrojane.
Bane i Kolarov su druga priča, bekčine koje su umislili da su zvijezde, glavne baje u ekipi, 'bez njih se ne može' i zajebavaju se do maksimuma.
Evo neka mi neko nabroji koliko smo golova primili iz njihove zajebancije poslednjih godina, skoro svaka utakmica neko od njih dvojice bleji u napadu dok preko njihove strane primamo gol.

Bane je trenutno medju najboljim desnim bekovima na svetu a on u repki igra stopera...
Tadic se pokazao kao najbolji kad igra na poziciji koju je Ljajic igrao veceras, a on godinama u repki igra na krilu. Ne moze on da igra na krilu kad je najkreativniji igrac u timu... Problem sa Sautemptonom je sto u timu imaju Manea koji je jos bolji igrac na toj poziciji pa ga zato guraju na krilo a on se tu ne snalazi dobro, zato je i izgubio mesto u timu, pritom je tamo mnogo veca konkurencija.
Mi protiv Portugala u gostima igramo sa dva beka koji ustvari vise igraju krila nego bekove, sa takvom postavkom u startu osudjujes odbranu na propast. Kolarov u Sitiju igra u postavi samo kad im gostuju ekipe za koje se zna da ce se braniti ceo mec...

Prvo boldovano, ti očigledno reprezentaciju pratiš jako kratko.
Drugo boldovano, u kojoj priči za djecu i kada se Tadić pokazao kao najbolji :lollol:
Treće boldovano, mi otkako nam Bane i Kolarov igraju bekove, tako igramo.
stihl

Postby NEDJA » 29 Mar 2015, 23:20

Realno je da dobijemo Jermeniju kuci i da protiv Danske,Portugala i Albanije uzmemo najvise 4-5 bodova i to bi u najboljem slucaju bilo ukupno nekih 9 bodova sto nam ne moze nikako biti dovoljno za baraz.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby СрбинПодгорица » 29 Mar 2015, 23:21

Наша дефинитвна одлука је у наредна два кола. Играмо против Данске морамо добити,Албанци слободни, е онда кључно коло Ми са Јерменијом, Данска са Албанијом.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Otac Makarije » 29 Mar 2015, 23:24

Zlaja wrote:Mi sa 4 pobede idemo dalje. Naravno Portugal mora da dobije i Albaniju i Dansku.

Sa ovom igrom i stavom ekipe svakako nerealno, ali matematički jesmo u igri. Ni 10 bodova ne bi bilo premalo za baraž, samo treba zaličiti na ekipu. U suštini ovde je najveću pometnju nappravila Albanija koja igra najbolje u svojoj istoriji. Koliko su im skočile ambicije, pokazuje i stanje terena u Elbasanu. Sada kada su im skocile šanse, sredili su i onaj pašnjak da liči na teren :D
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Dare » 29 Mar 2015, 23:25

@Stihl

Druže , smanji malo , sad već opasno lupaš.

Ne može 3x quote , pa ću ovako.

B1: Ivanović je igrao večeras štopera , ili smo svi mi mutavi? Poslednje 2-3 godine većinu vremena igra štopera.
B2: Momak je rekao na kojoj se poziciji Tadić najbolje snalazi , a ne da je večeras igrao na toj poziciji. Pogledaj Tadića iz Sautemptona ove sezone , kako je igrao. " :lollol: "
B3: Opet , Ivanović ne igra beka ovdje , nego Basta.
Last edited by Dare on 29 Mar 2015, 23:26, edited 1 time in total.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby -Lepi- » 29 Mar 2015, 23:25

Ja sam odavno digao ruke od naseg fudbala pogotovo od reprezentacije tako da ne traumiram se uopste jer je evidentno da mi ne umemo da igramo fudbal.
Imamo pojedince koji zavredjuju paznju u velikim klubovima ali kada se sastave zajedno to ne lici ni na sta.Jednostavno ne umeju momci zajedno i to je to.
Fudbal i rukomet su sportovi koji nam kao naciji ne leze iako se cini da bi mogli dosta da uradimo gotovo uvek ispusimo.
Kad ce jedna Albanija (kojoj najbolji igraci igraju za Svajcarsku i druge repke) ici umesto nas u baraz onda stvarno treba bataliti fudbal.
-Lepi-

Postby СрбинПодгорица » 29 Mar 2015, 23:26

Нама је за бараж довољно да добијемо Албанију и Јерменију и да Албанија изгуби минимум 3 бода у преосталим утакмицама.
Last edited by СрбинПодгорица on 29 Mar 2015, 23:27, edited 2 times in total.

СрбинПодгорица

Postby Zlaja » 29 Mar 2015, 23:26

Otac Makarije wrote:
Zlaja wrote:Mi sa 4 pobede idemo dalje. Naravno Portugal mora da dobije i Albaniju i Dansku.

Sa ovom igrom i stavom ekipe svakako nerealno, ali matematički jesmo u igri. Ni 10 bodova ne bi bilo premalo za baraž, samo treba zaličiti na ekipu. U suštini ovde je najveću pometnju nappravila Albanija koja igra najbolje u svojoj istoriji. Koliko su im skočile ambicije, pokazuje i stanje terena u Elbasanu. Sada kada su im skocile šanse, sredili su i onaj pašnjak da liči na teren :D

Pa dobro je sto se kvale nastavljaju tek u junu, a vecina nasih se nece puno umoriti do tada :biggrin:
Mi ako dobijemo Dance nista nas posle nece zaustaviti :biggrin:

Uvek pozitivno...
Zlaja

Postby Primorac » 29 Mar 2015, 23:28

Kao da su ostale reprezentacije imune od menadzerije I drugih stvari koje negativno uticu na reprezentacije.Kvalitet reprezentacije Srbije nije za TOP 8 ali da se ne moze uci na Euro sa 24 ekipe,zaista ne shvatam.Sa svim Ljajic ima,Tadicima,Markovicima I ostalima.Medjutim osnov je mentalitet naseg covjeka,koji je sa 20 ak godina uzeo lovu,potpisao mastan ugovor sa dobrim evro klubom I sta on ima vise da se kome dokazuje.Posebno srpskom narodu koji ionako dugo vec tumara u trazenju svog nacionalnog I drzavnog identiteta.Ono sinoc nema veze ni sa kvalitetom,ni postavkom igre,ni trenerom ili strucnim stabom,to je rezultat odnosa onih jedinki prema reprezentaciji I fudbalu.Nikakve energije,volje,snage a takvim odnosom ubijaju I sam fudbal.
Primorac

Postby stihl » 29 Mar 2015, 23:35

Dare wrote:@Stihl

Druže , smanji malo , sad već opasno lupaš.

Ne može 3x quote , pa ću ovako.

B1: Ivanović je igrao večeras štopera , ili smo svi mi mutavi? Poslednje 2-3 godine većinu vremena igra štopera.
B2: Momak je rekao na kojoj se poziciji Tadić najbolje snalazi , a ne da je večeras igrao na toj poziciji. Pogledaj Tadića iz Sautemptona ove sezone , kako je igrao. " :lollol: "
B3: Opet , Ivanović ne igra beka ovdje , nego Basta.

Ivanović poslednje 2-3 godine većinu vremena igra štopera?!?!????????
Tadić u Sautemptonu ove sezone grije klupu.
Za treće sam napisao otkad Bane i Kolarov igraju bekove, a to je godinama u reprezentaciji. Kakva utakmica večeras i Basta?
Ja nikome na ovom forumu nikada nisam napisao da lupa, pa taj klinački vokabular izbaci iz komunikacije ne samo samnom, nego inače.
I ako nekome već kažeš da lupa, argumentuj.
Ti nisi napisao ništa istinito u svom postu.
Promijeni sport, ne ide ti praćenje fudbala nešto.
stihl

Postby СрбинПодгорица » 29 Mar 2015, 23:38

Албанија нема шансе да не изгуби макар 3 бода у мечевима са осталим екипама, а ми добијемо Јерменију, и у Тирани. Ако макар ово не урадимо катанце слободно на стадионе.

СрбинПодгорица

Postby Holden » 29 Mar 2015, 23:48

@stihl
Bane je minimum 80% poslednjih reprezentativnih mečeva igrao štopera.

Tadić je negdje do kraja Januara bio u sjajnoj formi, najbolji asistent posle Fabregasa i bio je na top listama najboljih pojačanja lige...
Last edited by Holden on 29 Mar 2015, 23:50, edited 1 time in total.
mudrovsukilo wrote:
ima raznih al ovaj holden najludji
Holden

Postby Primorac » 29 Mar 2015, 23:49

Murinjo bi Banete stavio u sredinu odbrane samo kada nema vise opcija.,Ocigledno I onakav Kejhil je bolji od Baneta na stoperu,ali Bane na beku u Celziju je vrhunski.U reprezentaciji I na beku je mnogo slabiji a na stoperu los.Koalrov I u Sitiju sve vise gubi mjesto od Klisijia,po meni jednog sasvim prosjecnog beka.U reprezentaciji igra bez obaveza,maksimalno rezicno iznosi loptu I odigrava u napadu sa slabum kretanjem u odbrani.Sinoc je bio dobar u ofanzivi,slab u odbrani,mada je kod drugog gola bilo bespotrebno ispadanje jos dva igraca iz sredine.Njih troje su isli na Ronalda a on im provukao loptu do samog Mutinja.Basta je sinoc bio najlosuji,bespotrebno napravio korner a kod drugog gola nije pokusao da klizecim izbaci loptu.Mozda slika vara,mozda je ta lopta bila teledirigovana ali u onavoj situaciji bek mora da kliza I pokusa da izbaci loptu,jer je gol neminovan.U sredini I u napadu Basta nije postojao.Inace se mora priznati da Tadic I M arkovic nisu mnogo pomagali po bokovima I da su se gusili u nekom solo akcijama a bez aktivne igre tih igraca bekovi su na strelistu.
Primorac

Postby Desiprika » 29 Mar 2015, 23:54

СрбинПодгорица wrote:Нама је за бараж довољно да добијемо Албанију и Јерменију и да Албанија изгуби минимум 3 бода у преосталим утакмицама.

СрбинПодгорица wrote:Албанија нема шансе да не изгуби макар 3 бода у мечевима са осталим екипама, а ми добијемо Јерменију, и у Тирани. Ако макар ово не урадимо катанце слободно на стадионе.

Nije nam dovoljno... Albanija ima 7 bodova, a mi 1.

Da bi bili u igri za treće mesto, potrebno nam je barem još 9 bodova od ukupno 12, pa bi na kraju sa 10 osvojenih bodova i imali neke šanse.

Dakle, neophodne su nam minimum tri pobede... Jermenija kući, Albanija u gostima i barem još jedna, protiv Danske ili Portugala. Gotovo nemoguća misija, sa ovako anemičnim bogaljima.

Uz to su nam potrebna i sigurna dva poraza Albanije (ako računamo i međusoban duel - još tri) u Jermeniji i protiv Danske ili Portugala... Mada i njihova tri remija i poraz od nas dolaze u obzir, dok bi sa 4 boda oni završili posao, imali bi 11. Jer mi sigurno u preostala četiri kola nećemo imati skor 4-0-0 ili 3-1-0.
Desiprika

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja