Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Zlaja » 29 Mar 2015, 21:58

Meni je Ljaja bio ok, Matic osim gola lose, ili preciznije dosta losije od onoga sto moze.

Markec los, Basta takodje, Tadic i Raca alibi mec, Kolarov nista, Mitar se nije ni oznojio...

Ali opet, nije ovo nas toliko los mec, imali smo dobre periode i lose periode, mogli smo do boda.
Zlaja

Postby Otac Makarije » 29 Mar 2015, 21:59

Nema ovo veze sa kvalitetom. Da je do kvaliteta, potpisao bih da uzimaju barem 10 bodova do kraja. Ovde je očigledno da je pristup većeg broja pojedinaca kriminalan i to utiče na ekipu. Iz kog razloga je tako, veliko je pitanje. Ima i lošijih zemalja, lošijih u svakom smislu, lošijih saveza,pa im se se problemi ne prelivaju na fudbal u ovolikoj meri.

@NEDJA

To je to. Karadžić je glupostima sa selektorima na putu da uništi ovu ekipu. To se dešava kada diletanti odlučuju o struci.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby Steamroller91 » 29 Mar 2015, 22:00

stihl wrote:Kad god čovjek pomisli da je naš reprezentativni fudbal dotakao dno, ovi 'fudbaleri' iskopaju za još ašov dublje.
Da se 'zahvalim' S.Miloševiću uz Savićevićevu poruku Purgeru u ZG, za prijedlog ovako 'visprenog i stručnog' selektora. Nemoj više predlagati, dobićemo dijareju od tvojih predloženih 'stručnjaka'. Drvo javorovo je opravdao svoj nadimak. Teško nama sa njegovim selektorovanjem.
Gledao sam ovu večerašnju uspavanku u pravom smislu te riječi, uspavao sam se. Ovako protraćiti 90 minuta je stvarno umjetnost, za ove naše reprezentativce, svaka im čast.
Kolarova ne treba više zvati, lik nam je prodao toliko utakmica, da se to više ne može ni popamtiti.
Tadić, Ljajić, Marković su trećerazredni igrači, a selektor uvodi još gore zamjene u vidu Đuričića i Tošića.
Mitroviću je glavni problem danas bio kako mu stoje one šljašteće minđuše u ušima, nego da nešto uradi na terenu.
Garantujem što kažu lično i personalno, da bi dobar trener, evo npr.Radomir (sa Antićem naravno) sa sastavom iz JSL prošetao kroz ove kvalifikacije. Ovaj Portugal je komedija od tima.
Na kraju mislim da smo se debelo ogriješili o Sinišu Mihajlovića, bio je u pravu za sve što je radio.

Greota je napisati za pojedine igrace ovo sto si ti pisao... Nisu oni trecerazredni igraci, problem je sto nekim igracima se namecu pogresne uloge u reprezentaciji...
Avangarda classic FPL Champion - 2022/2023
Avangarda Head to Head FPL Champion - 2022/2023
Steamroller91

Postby CikaZika » 29 Mar 2015, 22:03

Nije Curcic neki trener, ali ni Murinjo njima ne pomaze.

Najzalije mi je sto nije bilo Porodicnog Blaga :D
“Није увек лако, али је увек лепо навијати за Партизан.”

Podrska braci Vesely.24, Peskiru, Tajleru i vaterpolisti!
CikaZika

Postby AirBall » 29 Mar 2015, 22:04

Mozes ti da imas kvalitet kakav god ali ukoliko imas gubitnicki mentalitet sve cega se dotaknes ce ti se osusiti...

Nasi fudbaleri su rodjeni gubitnici, cast izuzecima koji igraju u najjacim klubovima, a takvih je vrlo malo...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Houdini » 29 Mar 2015, 22:06

Zlaja wrote:Meni je Ljaja bio ok

Ljajic od Partizana ima fobiju da doda iz prve ili makar pre 3-4 dodira. svaku polukontru on mora da iscarini loptu i uspori napad. mozemo glatko zvati i Babovica, sve to i on zna.

a sto se tice kvaliteta, kakav je kvalitet Albanije, pa i Danske?
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Otac Makarije » 29 Mar 2015, 22:13

Zlaja wrote:Meni je Ljaja bio ok, Matic osim gola lose, ili preciznije dosta losije od onoga sto moze.

Markec los, Basta takodje, Tadic i Raca alibi mec, Kolarov nista, Mitar se nije ni oznojio...

Slažem se za Ljajića. Nije bio loš. Problem je bio u Tadiću i Markoviću koji apsolutno ništa nisu napravili. Ovo je Tadiću treći ili četvrti uzastopni meč u kome je bio bez ikakvog uticaja na igru. To je ono što zabrinjava, između ostalog.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby NEDJA » 29 Mar 2015, 22:14

Blizu EP su takve velesile kao sto su Island,Vels,Slovacka,Severna Irska,Austrija uz prosecne i po imenima losije reprezentacije od nase poput Ceske,Poljske,Rumunije,Svedske. :lollol: Takodje jako dobro stoje cak i Madjarska,Izrael,Slovenija i Albanija.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Angus Young » 29 Mar 2015, 22:16

Da 64 ekipe treba da se plasiraju, mi bi mozda baraz izborili..
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby 71:70 » 29 Mar 2015, 22:17

ОГИ wrote:
Гибралтар 0
Андора 0
Малта 1
Србија 1
Сан Марино 1
Луксембург 1
Молдавија 1
Фарска Острва 2
Азербејџан 3
Естонија 4
Лихтенштајн 4

Radpored nas nije mazio a ne treba zaboraviti da nam je i uefa obrisala tri boda nakon ubedljive pobede nad prvom siptarskom reprezentacijom.
71:70

Postby СрбинПодгорица » 29 Mar 2015, 22:17

Па да имају приступ какав треба неби селектор био проблем, људи па нисмо гурнили вечерас лопту ка голу. Митровић није добио нијесну лопту мора на центар да дође на њу. Нико се не креће буквално шетају, како онда нешто да створимо. Имамо шансе и даље за то треће мјесто, али то ће бити много тешко а и ако добијемо шансу било какву, морамо добити у Тирани.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Max Manus » 29 Mar 2015, 22:19

Ma rašrafiće nas Albanci i treba da znamo gde nam je mesto
Max Manus

Postby Pit Bull » 29 Mar 2015, 22:19

Daj Zivu za selektora da se barem ismijemo u ova preostala 4 kola a rezultat bi sigurno bio bolji...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby stihl » 29 Mar 2015, 22:20

Steamroller91 wrote:
stihl wrote:Kad god čovjek pomisli da je naš reprezentativni fudbal dotakao dno, ovi 'fudbaleri' iskopaju za još ašov dublje.
Da se 'zahvalim' S.Miloševiću uz Savićevićevu poruku Purgeru u ZG, za prijedlog ovako 'visprenog i stručnog' selektora. Nemoj više predlagati, dobićemo dijareju od tvojih predloženih 'stručnjaka'. Drvo javorovo je opravdao svoj nadimak. Teško nama sa njegovim selektorovanjem.
Gledao sam ovu večerašnju uspavanku u pravom smislu te riječi, uspavao sam se. Ovako protraćiti 90 minuta je stvarno umjetnost, za ove naše reprezentativce, svaka im čast.
Kolarova ne treba više zvati, lik nam je prodao toliko utakmica, da se to više ne može ni popamtiti.
Tadić, Ljajić, Marković su trećerazredni igrači, a selektor uvodi još gore zamjene u vidu Đuričića i Tošića.
Mitroviću je glavni problem danas bio kako mu stoje one šljašteće minđuše u ušima, nego da nešto uradi na terenu.
Garantujem što kažu lično i personalno, da bi dobar trener, evo npr.Radomir (sa Antićem naravno) sa sastavom iz JSL prošetao kroz ove kvalifikacije. Ovaj Portugal je komedija od tima.
Na kraju mislim da smo se debelo ogriješili o Sinišu Mihajlovića, bio je u pravu za sve što je radio.

Greota je napisati za pojedine igrace ovo sto si ti pisao... Nisu oni trecerazredni igraci, problem je sto nekim igracima se namecu pogresne uloge u reprezentaciji...

Greota je što su oni reprezentativci, klasične prevare od 'igrača'. Otkako je ova ekipa leptirastih veznjaka (uz vihorne Baneta i Kolarova) zaposjela reprezentaciju, mi smo se sunovratili.
Isto tako kada smo počeli da igramo ovaj za nas baksuzni 4-2-3-1 mi smo stroga .urton ekipa. Niko od ovih vajnih selektora da se sjeti i vrati stari dobri 4-4-2.
stihl

Postby Dare » 29 Mar 2015, 22:23

Iskreno , veoma sam skeptičan po pitanju Markeca. Jedino brzinu ima , trenutno mu je sve ostalu (da budemo blagi) prosječno.
Ova formacija ne funkcioniše , ovakav sistem igre ne funkcioniše , i može doći ko god hoće na klupu , ništa se promjeniti neće kad svi furaju istu taktiku iste igrače koji ništa do sada nisu napravili.
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja