Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja
by Zlaja » 29 Mar 2015, 21:58
by Otac Makarije » 29 Mar 2015, 21:59
by Steamroller91 » 29 Mar 2015, 22:00
stihl wrote:Kad god čovjek pomisli da je naš reprezentativni fudbal dotakao dno, ovi 'fudbaleri' iskopaju za još ašov dublje.Da se 'zahvalim' S.Miloševiću uz Savićevićevu poruku Purgeru u ZG, za prijedlog ovako 'visprenog i stručnog' selektora. Nemoj više predlagati, dobićemo dijareju od tvojih predloženih 'stručnjaka'. Drvo javorovo je opravdao svoj nadimak. Teško nama sa njegovim selektorovanjem.Gledao sam ovu večerašnju uspavanku u pravom smislu te riječi, uspavao sam se. Ovako protraćiti 90 minuta je stvarno umjetnost, za ove naše reprezentativce, svaka im čast.Kolarova ne treba više zvati, lik nam je prodao toliko utakmica, da se to više ne može ni popamtiti.Tadić, Ljajić, Marković su trećerazredni igrači, a selektor uvodi još gore zamjene u vidu Đuričića i Tošića.Mitroviću je glavni problem danas bio kako mu stoje one šljašteće minđuše u ušima, nego da nešto uradi na terenu.Garantujem što kažu lično i personalno, da bi dobar trener, evo npr.Radomir (sa Antićem naravno) sa sastavom iz JSL prošetao kroz ove kvalifikacije. Ovaj Portugal je komedija od tima.Na kraju mislim da smo se debelo ogriješili o Sinišu Mihajlovića, bio je u pravu za sve što je radio.
by CikaZika » 29 Mar 2015, 22:03
by AirBall » 29 Mar 2015, 22:04
by Houdini » 29 Mar 2015, 22:06
Zlaja wrote:Meni je Ljaja bio ok
by Otac Makarije » 29 Mar 2015, 22:13
Zlaja wrote:Meni je Ljaja bio ok, Matic osim gola lose, ili preciznije dosta losije od onoga sto moze.Markec los, Basta takodje, Tadic i Raca alibi mec, Kolarov nista, Mitar se nije ni oznojio...
by NEDJA » 29 Mar 2015, 22:14
by Angus Young » 29 Mar 2015, 22:16
by 71:70 » 29 Mar 2015, 22:17
ОГИ wrote:Гибралтар 0Андора 0Малта 1Србија 1Сан Марино 1Луксембург 1Молдавија 1Фарска Острва 2Азербејџан 3Естонија 4Лихтенштајн 4
Гибралтар 0Андора 0Малта 1Србија 1Сан Марино 1Луксембург 1Молдавија 1Фарска Острва 2Азербејџан 3Естонија 4Лихтенштајн 4
by СрбинПодгорица » 29 Mar 2015, 22:17
by Max Manus » 29 Mar 2015, 22:19
by Pit Bull » 29 Mar 2015, 22:19
by stihl » 29 Mar 2015, 22:20
Steamroller91 wrote:stihl wrote:Kad god čovjek pomisli da je naš reprezentativni fudbal dotakao dno, ovi 'fudbaleri' iskopaju za još ašov dublje.Da se 'zahvalim' S.Miloševiću uz Savićevićevu poruku Purgeru u ZG, za prijedlog ovako 'visprenog i stručnog' selektora. Nemoj više predlagati, dobićemo dijareju od tvojih predloženih 'stručnjaka'. Drvo javorovo je opravdao svoj nadimak. Teško nama sa njegovim selektorovanjem.Gledao sam ovu večerašnju uspavanku u pravom smislu te riječi, uspavao sam se. Ovako protraćiti 90 minuta je stvarno umjetnost, za ove naše reprezentativce, svaka im čast.Kolarova ne treba više zvati, lik nam je prodao toliko utakmica, da se to više ne može ni popamtiti.Tadić, Ljajić, Marković su trećerazredni igrači, a selektor uvodi još gore zamjene u vidu Đuričića i Tošića.Mitroviću je glavni problem danas bio kako mu stoje one šljašteće minđuše u ušima, nego da nešto uradi na terenu.Garantujem što kažu lično i personalno, da bi dobar trener, evo npr.Radomir (sa Antićem naravno) sa sastavom iz JSL prošetao kroz ove kvalifikacije. Ovaj Portugal je komedija od tima.Na kraju mislim da smo se debelo ogriješili o Sinišu Mihajlovića, bio je u pravu za sve što je radio.Greota je napisati za pojedine igrace ovo sto si ti pisao... Nisu oni trecerazredni igraci, problem je sto nekim igracima se namecu pogresne uloge u reprezentaciji...
by Dare » 29 Mar 2015, 22:23
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: No registered users and 8 guests