Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Zigara » 19 Nov 2014, 00:32

Sigurno je tako.
Zigara

Postby Unexpected » 19 Nov 2014, 00:34

Inače je običaj da igrači sastavljaju tim... Meni takvi likovi, kakvih god boja bili, ne bi prišli stadionu na 100m...
The End.
Unexpected

Postby Zigara » 19 Nov 2014, 00:35

Ma kakvo sastavljanje tima,da li stvarno mislis da verujem u te nebuloze ?
Zigara

Postby Unexpected » 19 Nov 2014, 00:36

Ne sumnjam da ne veruješ... Ne bi on to...
The End.
Unexpected

Postby ИлићКапитен22 » 19 Nov 2014, 00:37

Али битно је да је Толе крив за све. То није небулоза :laugh:
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Zigara » 19 Nov 2014, 00:37

100% ti je info sa izvora...
Kako ne bi verovao grobarski urbanim legendama,sram me bilo.

@ИвицаКраљ25

Rosava komunjara na spomen njegove odgovornosti za poraz u Sloveniji i ne odlazak na prvenstvo daje odgovor kako nije on promasio penal. :blue: :blue: :blue:
Ali ok,Tole je mnogo ucinio za Partizan i prirodno je da stanete iza njega.
Last edited by Zigara on 19 Nov 2014, 00:40, edited 1 time in total.
Zigara

Postby Unexpected » 19 Nov 2014, 00:39

Zigara wrote:100% ti je info sa izvora...

Napišem kada jeste, kao npr jedan od kabinta što je bio...

Sve što je kontra vas je laž!!!

EDIT: Koliko se sećam, nije on šutirao, već...
The End.
Unexpected

Postby NEDJA » 19 Nov 2014, 00:42

Vidica je boleo racku za reprezentaciju kad je postao vrhunski igrac a reprezentacija mu je bila velika odskocna daska prvo za transfer u Spartak Moskvu a kasnije i za Man Jun.Propustio je gomilu prijateljskih utakmica iz cudnih razloga,igrao bez emocija i reakcija,sve suprotno od onoga sto je pokazivao u Junajtedu gde je stavljao glavu gde niko nije smeo ni nogu,a u reprezentaciji se sklanjao da ga lopta ne pogodi(sramotna reakcija kod drugog gola Australije)a posle Slovenije je jedva docekao da se povuce iz reprezentacije a kritike javnosti su mu samo dosle kao izgovor.
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Zappa » 19 Nov 2014, 00:43

NEDJA wrote:Posteno kazao da ga ne zanima reprezentacija,kao sto je bio slucaj i sa Vidicem.Bolje i postenije tako nego da dolaze da igraju preko qurca i da se setkaju.Ljajic takodje ne zeli da igra ali ko pick... sve nesto uvijeno izjavljuje tim povodom.Subotic se decko i ne oseca ko Srbin a uz to je i dugo bio povredjen i mislim i da je on zavrsio sa reprezentacijom.Nijedna reprezentacija nema toliko otkaza jer je poznato da igracima raste cena preko reprezentacije ali to ne zanima preterano nase manekene.

Moram reagovati na ovu poruku. Smatram da imaš par promašaja.

Subotić je dečko koji je živeo u SAD i Nemačkoj i kao Ergić očigledno da mu se ne sviđa kakav odnos imaju prema njemu saigrači i nešto ne štima u kominikaciji.
Nije prošao naše mlađe kategorije ,nije bio član večitih rivala i čini mi se da ne pripada klanovima koje postoje u reprezentaciji,
Dečko je Srbin ,imao je ponude nacionalnih timova SAD i BiH ,ali je ipak izabrao Srbiju ,tako da je malo glup komentar da ne oseća pripadnost prema Srbiji.

Sistem vrednosti u našoj zemlji zadnjih 20 godine je pao i to se oseti na svakom koraku , pa tako i kod igrača .
Naši igrači ,čast izuzecima nisu profesionalci i kada dođu do prvih para ,zapostave svoju karijeru.
Dobiju lepe pare za naše uslove i onda ko j**e fudbalski napredak. Od ranih fudbalskih dana igrači klubova iz BG navikli su na hvalospeve od novinara ,slava udari u glavu ,sujeta.

Mnogi od njih dolazak na pripreme reprezentacije vide kao dobru priliku da se provedu ,j**u i sve što dolazi sa tim.
Iz izjave Tadića se vidi da naši igrači ne osećaju nikakvu zahvalnost prema trenerima ,savezu ,klubovima ,navijačima u našoj zemlji .Možda su u pravu.

Razvijene evropske zemlje imaju ozbiljne saveze i ljude u njima . U tim savezima se tačno zna šta ko radi . Postoji hijerarhija.

Hrvatski igrači drugačije gledaju na svoju reprezentaciju .
Generacije njihovih igrača su vaspitavane na uspehu iz 1998. godine . Oni u reprezentacije vide neku zahvalnost prema državi ,braniteljima .Njihov odnos prema reprezentaciji je nacional-šovinistički ,pa se tako više bore za tu reprezentaciji ,trče.

Bugarska, Rumunija, Makedonija ,Srbija što se tiče odnosa prema reprezentaciji ,saveza gotovo su identične.
Tu ne zaostaju ni Rusi ,ali oni imaju višak para ,pa pokušavaju sa preskupim selektorima ,ali opet bez velikog uspeha.

ИвицаКраљ25 wrote:
Јок него ћу да станем иза Терзе, Кокезе, Човића и Пиксија и Савићевића који изгубе од Азербејџана. Тад није био крив председник Савеза. Једном лицемери, увек лицемери.

Lepo je znati da je svako ko je protiv Tomislava Karadzića licemer .
Ništa Piksi nije lošiji od Karadzića.
Tada smo izgubili od Azerbejdzana ,a danas od Estonije ,ne pobedjujemo Kazastan , Jermeniju.
Last edited by Zappa on 19 Nov 2014, 00:50, edited 2 times in total.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby ИлићКапитен22 » 19 Nov 2014, 00:43

Zigara wrote:@ИвицаКраљ25

Rosava komunjara na spomen njegove odgovornosti za poraz u Sloveniji i ne odlazak na prvenstvo daje odgovor kako nije on promasio penal. :blue: :blue: :blue:
Ali ok,Tole je mnogo ucinio za Partizan i prirodno je da stanete iza njega.

Јок него ћу да станем иза Терзе, Кокезе, Човића и Пиксија и Савићевића који изгубе од Азербејџана. Тад није био крив председник Савеза. Једном лицемери, увек лицемери.
ИлићКапитен22

Postby Zigara » 19 Nov 2014, 00:48

NEDJA wrote:Vidica je boleo racku za reprezentaciju kad je postao vrhunski igrac a reprezentacija mu je bila velika odskocna daska prvo za transfer u Spartak Moskvu a kasnije i za Man Jun.Propustio je gomilu prijateljskih utakmica iz cudnih razloga,igrao bez emocija i reakcija,sve suprotno od onoga sto je pokazivao u Junajtedu gde je stavljao glavu gde niko nije smeo ni nogu,a u reprezentaciji se sklanjao da ga lopta ne pogodi(sramotna reakcija kod drugog gola Australije)a posle Slovenije je jedva docekao da se povuce iz reprezentacije a kritike javnosti su mu samo dosle kao izgovor.

Smesna prica i neistinita.
Vidic je rizikovao svoje zdravlje posle pauze od mesec i po dana i dosao da igra mec uprkos Fergusonovom protivljenju.
Posle pauze prvi mec je bio za reprezentaciju.

Uvek je 100% profesionalno igrao za reprezentaciju i skoro uvek bio najbolji na terenu.Vodja,lider na terenu.
Uostalom verovatno bi bio smesan podatak kada bi se samo prosto uporedio broj pobeda ili primljenih golova sa njim i posle njega u ekipi.
Npr na mecu protiv Nemaca je napravio smesan penal ali odigrao dokrtorski mec.Nesto najsavrsenije sto jedan stoper moze da odigra.
Protiv Slovenije je promasio penal ali na tom mecu jedan jedini duel nije izgubio.Ali promasio je penal :laugh: ,onaj pacer Handanovic sto sada odbrani 5 penala za redom u Kalcu mu skinu lagano.

@ИвицаКраљ25

Slobodno ti stani iza Toleta samo ne dozvoljavam da se kalja ime jednog vrhunskog sportiste zbog lika kakav je Tole.
Zigara

Postby NEDJA » 19 Nov 2014, 00:55

@Zappa,nisam se dobro izrazio za Subotica.Mislio sam da ne oseca pripadnost prema Srbiji i reprezentaciji,ne zna dobro ni jezik,himnu nema pojma,nije nikad ziveo i igrao u Srbiji i jasno je da nema neku preteranu zelju da igra za reprezentaciju.Jeste Srbin ali je mnogo vise internacionalni tip koji je izabrao da igra za nas zato sto je za nekoga morao a mi smo mu najblizi nego zato sto je zaista patriota.
da zivim za Partizan

za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby NEDJA » 19 Nov 2014, 01:19

Da,bas se secas da nijedan duel nije izgubio. :laugh: Kad je Stojke odbranio penal Podolskom gotovo svi su potrcali da mu cestitaju ali ne i on iako ga je spasio zbog velike gluposti.Protiv Australije ga nadskace Kejhil visok 178 cm i postize gol,kod drugog gola nije postavio cak ni guzicu nego se jednostavno sklonio.Pred SP 2010. nije hteo da odigra nijednu prijateljsku utakmicu kao i zadnje kolo kvalifikacija protiv Litvanije kad smo vec izborili plasman.
da zivim za Partizan

za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Zappa » 19 Nov 2014, 01:21

Shvatili smo Vidić, Stanković ,Pantelić ,Stojković su najveće zlo srpskog reprezentativnog fudbala ,a Karadzić je ikona i neko ko je na braniku ciganskog uništavanja saveza.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.
Zappa

Postby ИлићКапитен22 » 19 Nov 2014, 01:26

Zappa wrote:Shvatili smo Vidić, Stanković ,Pantelić ,Stojković su najveće zlo srpskog reprezentativnog fudbala ,a Karadzić je ikona i neko ko je na braniku ciganskog uništavanja saveza.

Немој Пантелића и Станковића у исту реченицу са Видићем. Њих двојица су господа за њега.

Ако мислиш на Пиксија Стојковића, то нико није рекао. Само кажем да кад нас је трпао Азербејџан, а селектор био Савићевић, није се кукало на Савез као сада. А проживњавамо најлепше године репрезентативног фудбала од кад ја памтим. Млађе селекције разбијају, А селекција помало трокира али смо ипак отишли на једно СП. И занимљиво да сви за то хвале Антића а нико да каже ко је тог Антића довео.
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja