by Zappa » 18 Nov 2014, 23:58
NE znam šta da mislim.
Lazović koji je pre 5 godina odje***ao reprezentaciju postaje prva napadačka opcija u reprezentaciji . To ne može proći bez komentara i bez ljutnje.
Đorđević koji je očigledno preko volje igrao za reprezentaciju i pružao ispod prosečne partije i ne zaslužuje mesto u timu .Ako nisi spreman da se žrtvuješ za tim ,bolje ne smetaj.
Kao i u državi i u nacionalnom timu je poremećen sistem vrednosti .Ne postoji vrednosni kriteri poziva u reprezentaciju.
Ne znam zašto Tošić ima zacementirano mesto u timu zadnjih pet godina. Lazović ,Đuričić , Stefan Mitrović.
Svaka čast na karijeri ,ali ni Petrović, Biševac, Gudelj ne zaslužuju mesto u prvih 11.
Neko od forumaša pojedine navijače Zvezde optuži za lošu atmosferu ,mislim da ta priča ne pije vodu . Mislim da je veći problem hemija između igrača , nezrelost određenih igrača . Igrači nisu napravili pravu ekipu van terena ,izgleda da podeljeni su .
Po izjavama igrača vidi se da nešto ne štima u svlačioni.
Đorđević je već šesti igrač koji ne želi da igra za reprezentaciju , ukoliko nije bojkot nacionalnog saveza mislim da se u Evropi ovakva situacija u modernom fudbalu nije desila.
On nije vođa, on je podsticaj najnižim ljudskim instinktima, oličenje primitivnosti i beskrupuloznosti. Njegov režim nije politika, nego organizovani kriminal; Oni koji ga slede nisu heroji, već ljudi koji su izgubili moral i razboritost.