Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby grobar_Zvornik » 15 Nov 2014, 16:51

Не треба нама селектор, нама треба осјећај припадности, мотив, жеља, пожртвовање, тимски дух и поштовање дреса.... Селектор је у цијелој причи најмање битан.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Keža » 15 Nov 2014, 17:00

Pit Bull wrote:
СрбинПодгорица wrote:Ја сам за Живу људи ово озбиљно кажем.

I ja... Treba nam motivator pod hitno

Baš sam to predložio na druggom forumu.
Treba nam iskusni bard, koji će održati motivacioni govor u Lisabonu. Nešto kao:
"Sinovi, igraćemo kao Zvezda ono kad sam osvojio kup u finalu protiv Partizana 1993 godine. El se sećate? E...ti ćeš Tadiću da budeš Maslovar, a ti Gundelje da se zalepiš za Rolanda kao Maza Vasilijević za Mijatovića".
Keža

Postby СрбинПодгорица » 15 Nov 2014, 17:06

grobar_Zvornik wrote:Не треба нама селектор, нама треба осјећај припадности, мотив, жеља, пожртвовање, тимски дух и поштовање дреса.... Селектор је у цијелој причи најмање битан.

:blue: :blue: :blue: Свака част, управо је то главни проблем.
ОПЕТ ГОРИ НЕМАЊИЋА ПЛАМЕН, СТАСАЈУ МОМЦИ ТВРДИ К`О КАМЕН!!!

... АКО ТРЕБА ЧЕКАЋЕМО И ХИЉАДУ ВИДОВДАНА!!!

ИГРАЈМО ТАЈ ТАНГО СМРТИ, КАО НЕКАДА ПРЕ...
СрбинПодгорица

Postby Keža » 15 Nov 2014, 17:11

grobar_Zvornik wrote:Не треба нама селектор, нама треба осјећај припадности, мотив, жеља, пожртвовање, тимски дух и поштовање дреса.... Селектор је у цијелој причи најмање битан.

Aha...to mi svi tražimo od igrača, a onda se na stadionu zviždi Stojkoviću kod svakog kontakta sa loptom i posle dva-tri pogrešna pasa kreće "Tole lopove".
Keža

Postby BlackOwl » 15 Nov 2014, 17:25

Pa normalno kad nemaju sve to, da imaju boleo bi ljude kurac za Toleta. Što se skandira na JNA uprava napolje posle jednog lošeg poluvremena onda, puna podrška Đuriću a igrači će zbog toga dobiti osećaj pripadnosti, motiv, želju i sve ostalo.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Keža » 15 Nov 2014, 17:32

BlackOwl wrote:Pa normalno kad nemaju sve to, da imaju boleo bi ljude kurac za Toleta. Što se skandira na JNA uprava napolje posle jednog lošeg poluvremena onda, puna podrška Đuriću a igrači će zbog toga dobiti osećaj pripadnosti, motiv, želju i sve ostalo.

Nije to ista dimenzija.
Reprezentacija je nešto drugo.
Ja još nigde nisam video da se zviždi jednom igraču svoje reprezentacije, na svom stadionu.
Mislim, to Stojkoviću očigledno ne smeta da i dalje bude naš najbolji golman, ali insistirati na zajedništvu kod igrača, dok sa tribina vrcaju klubaški kompleksi i frustracije je u najmanju ruku licemerno.
Svima nam je potreban jedan RESET.
A igračima psiholog u svlačionici koji će ih ubediti da nisu skupina gubitnika na okupu, već tim koji je u stanju pobediti i svetske prvake.
Glasam za Živadinovića.
Keža

Postby BlackOwl » 15 Nov 2014, 17:52

Za Stojkovića se slažem u potpunosti.
Ja sam pričao za ovo teranje administracije, nema tu razlike između klubova i reprezentacije, isti uzroci iste manifestacije.

Našem fudbalu a i sportu neće biti bolje sve dok ima para u njemu, do tada će se pijavice kačiti i isisavati te pare u stranačke kase, samim tim i priča o bilo kakvoj privatizaciji je smešna.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby stihl » 15 Nov 2014, 20:45

Savo Milošević ovlašten za izbor novog selektora, zanimljivo ...
Da li će imati muda da razmišlja fudbalski ili će podleći pritiscima raznih lobija?
stihl

Postby Leon S.Kennedy » 15 Nov 2014, 22:04

coba17 wrote:Iako stvarno se trudim da ne pratim ovu djavolsku igru ovo je van svake pameti. :krsti:

Potreban je fudbalski Duda da rastjera citavu ekipu i pocne sa juniorima.

Tesko cemo naci mi fudbalskog Dudu.Mozemo samo nekog duduka...
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby CrnoBeli » 15 Nov 2014, 23:21

Prica se da su neki igraci napustili reprezentaciju i vratili se u klubove, vise ce se znati sutra.
CrnoBeli

Postby soniko » 15 Nov 2014, 23:33

CrnoBeli wrote:Prica se da su neki igraci napustili reprezentaciju i vratili se u klubove, vise ce se znati sutra.

Izvor???
soniko

Postby Leon S.Kennedy » 15 Nov 2014, 23:38

Koga god da Savo izabere za selektora,uvalice mu vruc krompir u ruke.S obzirom da smo ove kvalifikacije fakticki zavrsili,treba izabrati selektora za duzi period.Mediji prvi serendaju kako su se slektori smenjivali kao na traci,a prvi su trazili glave.

Treba nam neko ko poznaje mentalitet igraca,ali da nije egocentrik kao Miha.Veoma tezak posao je pred Savom.
"Mi navijamo za Partizan prvo zato sto ga volimo a tek onda -zato sto je najbolji!"
„Nije uvek lako, ali je uvek lepo navijati za Partizan“
Leon S.Kennedy

Postby Dare » 15 Nov 2014, 23:47

Nenad Lalatović , ako Bog da. I ako Savo da , naravno. :D
https://www.avangarda.in/forum/viewtopic.php?p=3202743#p3202743
Dare

Postby CrnoBeli » 15 Nov 2014, 23:50

soniko wrote:
CrnoBeli wrote:Prica se da su neki igraci napustili reprezentaciju i vratili se u klubove, vise ce se znati sutra.

Izvor???

Aca Stojanovic je objavio na tviteru, kaze da ce biti objavljeno sve na konferenciji za stampu
CrnoBeli

Postby stihl » 16 Nov 2014, 00:19

Dare wrote:Nenad Lalatović , ako Bog da. I ako Savo da , naravno. :D

Novi ekonom? :biggrin:
stihl

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja