Primorac wrote:NEDJA wrote:Zajebite tu pricu da nemamo igrace.Pa,Kostarika gde su jedino poznatiji Navas i Ruiz pobedila Italiju i Urugvaj i umalo otisla do 1/2 na SP.Po igracima koje imamo trebalo bi redovno da ucestvujemo na EP i SP i da budemo medju 10 reprezentacija u Evropi i 16 na svetu.
Dobro onda,nema brige,ima se kvaliteta ali nema srece.
sthil wrote:@ Zappa
Kakvo vrijeđanje? Tebi lično sve najbolje, ako si se našao uvrijeđen, izvini.
Nisi mi odgovorio, kakav interes ima Tole u ne odlasku na EP? U onom eseju od pola strane sve nešto okolo, bez odgovora na pitanje?
Već zbog trulih kompromisa sa onima koji ga sada ruše, zbog neprincipijelnosti, zbog sramotnog podilaženja FKCZ, diskriminacije malih klubova, zbog jagnjećih brigada koje ga podržavaju u savezu...
Primorac wrote:NEDJA@
Jesam razumio ,malo sam se nasalio,ali pored svega sto si nabrojao ima ,hajde da kazem nedovoljnog kvalite takod igraca.Posebno kod onih koji treba da nose igru,da odluce.Srbija nema pleja,nema lucidnosti u zadnjem pasu,predhodne dobre kreacije na sredini.Srbija nema gol igraca,nema permanentne opasnosnosti po gol protivnika,niti sigurne realizacije.Nedostaje I kvalitet,posebno u kreaciji primarne akcije kao I kod centralnih bekova I sveukupno,nastaje mucenje.Ovakvo stanje traje jos od one ljetosnje turneje I mislim jedvite pobjede nad nejakom Panamom.
Ovaj odnos koji si opisao I na cemu nemam sta da dodam je vjerovatno I rezultat naseg mentaliteta u kumulaciji sa onim sto je Makarije pisao,Placa se I ceh odvodjenja klinaca koji se napune para I zatim ih,vecinom slabo obrazovane,tesko mozes patriotski kanalisati za igre u reprezentaciji.Ja pamtim vrijeme kada su igraci kroz igre u reprezentaciji stizali do bogastva a sada je ovo drugo vrijeme.
Zappa wrote:Sistem ne valja decenijama pa nemam pravo da kritikujem i nadam se odlasku Karadzića .Moram ćutati.
Moram biti zadovoljan što reprezentacija ne odlazi na 3 zadnja prvenstva ,što A reprezentacija liči na rekreativce ,samo zato što se ljudi poput Otac Makarije boje da ne dođe Terzić i ne ugrozi dominaciju Partizana.
J**e mi se za Terzića ,napisao sam sto puta svoj stav o njemu ,ali imam barem neke principe pa ne podržavam Karadzića.
Ne znam zašto ulazim u raspravu sa čovekom u koji u svemu vidi teorije zavere protiv Partizana i da svo zlo u sportu dolazi od Zvezde dok su na drugoj strani poštenjačine i borci za pravdu (samo ako ne sarađuju sa ZVezdom )
Return to Reprezentativna takmičenja
Users browsing this forum: Claude [Bot] and 1 guest