Koridor wrote:Nemoj neko da je spustio tenzije, bicete jahani samo polako, i ti i ovaj koridor besramni koji se javljate iskljucivo po potrebi.
Vec par puta sam te pustio da vrijedjas, reko ajde.
Za ovakve stvari se nekada na ovom forumu banovalo.
Broj u niku ti vjerovatno govori koje si godiste, tridesetu gazis i vrijedjas covjeka koji ti otac moze biti i koji je vjerovatno medju starijima ovdje.
To sto bi ti mene jahao je ruzno, a s druge strane tastatura ratnici i jahaci su obicne kukavice u pravom zivotu pa odmah znam o kakvom je covjeku rijec. Ja tebe ne bih jahao, niti bih jahao sve one koji imaju drugacije misljenje. Cak ne bih jahao ni ove koji na forumu ne smiju da pisu svoje misljenje,vecinu onih koji su imali misljenje ste ti i jahaci otjerali.
Ja se samo nadam da Vucic nakon svega nece jahati sve te koji prijete, napadaju i ne dozvoljavaju da neko ima i drugaciji stav. Jer ako bude jahao, mislim da cete mnogi otici u rupe i okrenuti curak i praviti se da nista nije bilo.
Zbog takvih poput tebe vladace on jos dugo dugo.
A sad si mi kao zabranio da vrijedjam? Ja sam sa lojalistima zavrsio svaku civilizovanu diskusiju. Jase nas tvoje zvalavo smece 13g pa smo i dalje tu, a posto je vama cilj da pocerate sve neistomisljenike evo ja ti kazem branicemo drzavu do poslednjeg. Milion prilika sam imao da odem odavde i zivim kao kralj ali nisam jer volim ovu drzavu. O mom vaspitanju cu kratko, nastavnika iz srednje koji je 10ak godina stariji i kojeg znam privatno i dalje persiram, cikicu koji djed moze da mi bude i koji radi kao strazar u klubu u kojem treniram i sa kojim sam imao bas prisan odnos sam skoro zamolio, kad je poceo iznenada da mi botuje, da zavrsimo pricu jer cu reci nesto neprimjereno njegovim godinama. Sledeci put kad bi mi se obratio rekao bih mu isto sto i tebi. Vi pricate o vaspitanju bezocnici jedni a djecu nazivate nacistima, e tu se podvlaci svaka crta i nema dalje. Nikad nije bio problem u drugacijem stavu, problem je sto se vi pravite ludi i kad vama ne ide u korist sirite neku demokratiju, javljate se selektivno, samo da perfidno pljunete i spinujete kao i onaj incestoidni krmak DJV. Ali ako je vama lakse, uz duzno postovanje gospodine, spisak postoji i bicete jahani. I nad popom ima pop, samo polako.