Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Burke » 06 Sep 2011, 23:32

irriducibili wrote:Ako to nije slabasna i bezuticajna Zvezda, koja bi to mogla biti tajanstvena sila koja Pizona sprecava da pozove Stojkovica?
Da Partizan mozda ne radi protiv svog golmana? :ajdejebote:

Пошто видим да ово околишање нигде не води, морам директно да ти одговорим. Моје мишљење је да Мустафу у репрезентацији не желе поједини играчи, а који су много битнији за екипу. Крај.
Burke

Postby kotrljko » 06 Sep 2011, 23:33

Burke wrote:
irriducibili wrote:Ako to nije slabasna i bezuticajna Zvezda, koja bi to mogla biti tajanstvena sila koja Pizona sprecava da pozove Stojkovica?
Da Partizan mozda ne radi protiv svog golmana? :ajdejebote:

Пошто видим да ово околишање нигде не води, морам директно да ти одговорим. Моје мишљење је да Мустафу у репрезентацији не желе поједини играчи kumovi, а који су много битнији за екипу. Крај.
kotrljko

Postby irriducibili » 06 Sep 2011, 23:37

Burke wrote:Наравно да Звезда није Србија, али велики део играча Звезде чини репрезентацију Србије. И ако се један играч замери неколицини својим понашањем, шта ћеш очекивати од селектора, да казни тог једног или да казни шест других?

A zamerio im se licnim stavom i osecanjima? Nije sija, nego vrat. Ko iz bilo kog razloga ne voli Zvezdu, a pritom jos sebi da za pravo da to i kaze, ne moze da igra za nacionalni tim. Kako bi bilo da se svi bivsi Partizanovi igraci naprasno solidarisu sa svojim drugom? Na sta bi to tek onda licilo?

Jadna je to reprezentacija u kojoj je Vidic veciti selektor. Sto se vidi i po rezultatima...
irriducibili

Postby irriducibili » 06 Sep 2011, 23:44

Burke wrote:Пошто видим да ово околишање нигде не води, морам директно да ти одговорим. Моје мишљење је да Мустафу у репрезентацији не желе поједини играчи, а који су много битнији за екипу. Крај.

Sjajno, ostaje jos samo da reprezentacija zaigra u crveno belim dresovima, pa da se konstatuje da su sve maske pale...
irriducibili

Postby harper lee » 06 Sep 2011, 23:45

KKP wrote:Ma gde dobar, skoro da nije pipnuo loptu na ovom meču. U Dablinu je bio dobar i sjajan potez i gol je imao. :triprsta: Sulejmani može i po krilu (u pravu si za izmenu umesto Jovanovića), ali može i špica. Sigurno je bolji od Pante, kako god okreneš, ne znam zašto ovaj naš "stručnjak" svira stojku...

Otvorio je Kolarova dole bar 5-6 puta, vratio nekoliko lepih povratnih, zadrzao nekoliko dugackih paseva i prosledio akciju. Jebi ga, znam ja da Panta nije ni bleda senka centarfora kakav nama treba ali on je trenutno nas jedini spic igrac koji se konstantno krece, konstantno vuce i ucestvuje u igri, konstantno radi presing na zadnju liniju, a iz svega toga je i umuljao i nekoliko bitnih golova u poslednje vreme. Treba li da te podsetim da Ircima ne bismo dali gol tri dana da nije presekao onu loptu nazad tako sto je krenuo da sprinta jos pre nego sto se Irac zajeb'o i poslao je. Ne moze on vise a i dok je mogao je bio mediokritet. Ali igra ono sto moze i koliko moze. Sumnjam da bilo koji igrac u nasem timu vise istrci i pretrpi vise duela od njega. A ima 33 godine. I kao takav je bolji i korisniji od svih nasih drugih spiceva, osim mozda od Zigica.

Sulejmani ne moze da igra spica. On to nikad nije igrao niti ce da igra i grehota je trositi ga na poziciji na kojoj ce da odstatira a moze mnogo toga da uradi sa boka i iz drugog plana. On bi meni vec danas krenuo u mec umesto Laneta jer ako ga ne isprobamo protiv jebenih Farskih ostrva kad cemo da ga probamo. Ali ne moze na spica. Lak je, slabo zagradjuje, nema nikakav skok, ne snalazi se u 16 kad je ispred ostalih igraca. Jednostavno decko nije spic. Isto tako bismo mogli i Kolarova ili Vidica da probamo na spicu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby harper lee » 06 Sep 2011, 23:50

irriducibili wrote:Jadna je to reprezentacija u kojoj je Vidic veciti selektor. Sto se vidi i po rezultatima...

Koliko je meni poznato Vidic nema nista s tom pricom oko Stojkovica. Takodje koliko znam, tacno je da je uslovio svoj dolazak nepozivanjem Kezmana ali to nema veze sa klupskom pripadnoscu vec sa time sto ga je ovaj kreten polomio na SP u Nemackoj nakon sto ga je Vidic upozorio na treningu da iskulira sa ostrim startovima na saigrace. iskreno, da sam ja bio na njegovom mestu ucinio bih istu stvar.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Burke » 06 Sep 2011, 23:53

Ове две утакмице смо играли са далеко слабијим противницима од оних који нас очекују у октобру, па самим тим и утисци које су оставили поједини играчи нису баш релевантни. Глупо ми је да хвалим некога за игру против Фарана или Северних Ираца, тако да ћу се окренути критици :sakaosto:

Голман нам је класичан изданак Српске школе фидбала. Линијаш прве класе. Није имао посла, тако да га нешто посебно не могу коментарисати. Бекови су имали сувише простора у нападу што се против Италијана сигурно неће понављати. Суботић је још зелен за комаданта одбране, то се најбоље видело се данас код гола Фарана. Кузмановић ме, и поред гола на данашњој утакмици и пар покушаја пре тога, није претерано одушевио. Мислим да је спососбан да игра много брже. Стекао сам утисак да нам успорава игру, као што то чини Лане. Панта није играч за ову формацију, али је одиграо поштено ове две утакмице и не заслужује пљуцу по дифолту. Није он крив што нам је тренутно најбољи једини шпиц у екипи.
Burke

Postby Burke » 06 Sep 2011, 23:56

irriducibili wrote:Sjajno, ostaje jos samo da reprezentacija zaigra u crveno belim dresovima, pa da se konstatuje da su sve maske pale...

8-)

Image
Burke

Postby Sasa_Beli » 07 Sep 2011, 00:09

Ne tako davno , Vidic je dobio lepe samare na jednom poznatom BGD splavu. I tamo je pokusao da istera neku svoju vasionsku pravdu , pa je dobio po tamburi ...

Babojebac u reprezentaciji :facepalm:

Taj moze da igra kod Zorice Markovic u kafani jedino. Kvalitetan retard , uklapa se u stil , sto jes jes . :krsti:
Sasa_Beli

Postby irriducibili » 07 Sep 2011, 00:12

harper lee wrote:Koliko je meni poznato Vidic nema nista s tom pricom oko Stojkovica. Takodje koliko znam, tacno je da je uslovio svoj dolazak nepozivanjem Kezmana ali to nema veze sa klupskom pripadnoscu vec sa time sto ga je ovaj kreten polomio na SP u Nemackoj nakon sto ga je Vidic upozorio na treningu da iskulira sa ostrim startovima na saigrace. iskreno, da sam ja bio na njegovom mestu ucinio bih istu stvar.

Vidis, Burke tvrdi nesto sasvim drugo...

Ako si ti u pravu, a ne on, onda i dalje ostaje nepoznanica ko sprecava Pizona da pozove Stojkovica?

Sto se mene tice, gotovo sam postao ravnodusan, ne gledam od Djenove nacionalni tim, samo procitam rezultat, eventualno izvestaj. Reprezentaciju Srbije Zvezde neka bodre oni kojima je ona draga...
irriducibili

Postby Milutinov Tata » 07 Sep 2011, 00:13

Ja se ne slazem sa tim da bilo ko uslovljava igranje za reprezentaciju izostankom nekog igraca. Da li Vidic sugerise Fergusonu ko da ide a ko da ostane u ekipi? A da tamo je placen, pa cuti i igra, a onda dodje u BG i verovatno ide fazon "Je l' znas ti ko sam ja" :roll: . Mogao je za ovih 6 godina nesto da napravi sa reprezentacijom pa da ima neki autoritet. Ja ga zasada pamtim po Napulju i Port Elizabetu.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Burke » 07 Sep 2011, 00:18

irriducibili wrote:Vidis, Burke tvrdi nesto sasvim drugo...

Ako si ti u pravu, a ne on, onda i dalje ostaje nepoznanica ko sprecava Pizona da pozove Stojkovica?

Sto se mene tice, gotovo sam postao ravnodusan, ne gledam od Djenove nacionalni tim, samo procitam rezultat, eventualno izvestaj. Reprezentaciju Srbije Zvezde neka bodre oni kojima je ona draga...

А где сам ја то написао да због Немање Видића Мустафа не брани више за Србију? Видића и Кежмана сам искористио само као пример, да се неки играчи не позивају збоглоших међуљудских односа са другим играчима. И ништа не тврдим, пошто за то немам доказе, већ само износим своје мишљење.
Burke

Postby Sasa_Beli » 07 Sep 2011, 00:23

Kezmana i ja ne bih zvao ni u ekipu za mali fudbal. Covek je bomba za svlacionicu.
Sasa_Beli

Postby irriducibili » 07 Sep 2011, 00:24

Burke wrote:А где сам ја то написао да због Немање Видића Мустафа не брани више за Србију? Видића и Кежмана сам искористио само као пример, да се неки играчи не позивају збоглоших међуљудских односа са другим играчима. И ништа не тврдим, пошто за то немам доказе, већ само износим своје мишљење.

Delovao si tako ubedljivo, da sam pomislio da puno znas o losim medjuljudskim odnosima, te da je postignut konsenzus da je Stojkovic persona non grata. Obzirom da je to samo tvoja pretpostavka, o razlozima zasto ne brani najbolji golman, istraga je i dalje u toku...
irriducibili

Postby Burke » 07 Sep 2011, 00:33

irriducibili wrote: istraga je i dalje u toku...

А Поаро нас неприметно посматра са стране :biggrin:
Burke

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja