Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby KKP » 06 Sep 2011, 21:24

Sreća pa nam ovi ne dadoše gol na početku drugog poluvremena, a mogli su. Jbt, koj mrak našeg fudbala u globalu, došlo vreme da se štrecamo od Farskih ostrva!? :mukica:

Posle gola Zdravka, sve je bilo rešeno, šteta za šanse i stative Tošića i Kolarova...
KKP

Postby harper lee » 06 Sep 2011, 21:36

Dakle, Pizon je najretardiraniji ziheras i kukavica kojeg sam u zivotu video. Dva razlike za nas, igramo kuci, poslednjih deset minuta protiv ekipe koja je jos 15 minuta pre toga pocela da umire na terenu i on uvodi jebenog treceg veznog da sacuva rezultat. Mi bolje da navijamo da ne odemo na EP i da se ovo cudo skloni sa klupe jer cemo tamo izginuti k'o Nemci. Prosto ne mogu da verujem da covek nije dao sansu Sulejmaniju da zaigra makar desetak minuta nego je uveo jebenog Fejsu da vraca lopte nazad u odbranu. Fuj.

O igri ne vredi pricati uopste. Bilo je jasno jos na SP da uvodjenjem Ninkovica umesto Milijasa mi dobijamo dva igraca na terenu - samog Ninkovica i Stankovica koji rasterecen uloge da kreira igru igra ono sto ceo zivot igra i sto je od njega napravilo zvezdu evropskog fudbala. Protiv slabih ekipa kojima Jovanovic i Tosic mogu da pobegnu u prostor i sa Kolarovim i Banetom na bekovima da udvoje mi izgledamo dosta dobro kad imamo posed. Naravno, protiv jacih ekipa nece to tako lako ici jer Jovanovic i Tosic zajedno imaju fudbalski IQ koji ne prelazi dvocifrenu brojku i solidni bekovi ce ih iskljuciti iz igre veoma lako.

Call me crazy ali ja bih voleo da vidim Bajka na golu sa ovakvom odbranom. Ne zato sto je bolji golman od Stojketa i Jorgacevica, jer nije, vec zato sto je stekao naviku kod Prosineckog da izlazi daleko od gola i da cisti iza visoko postavljene odbrane. Ovi nasi reprezentativni golmani kao da im je neko zabranio da se odvajaju od linije gola.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 06 Sep 2011, 22:07

harper lee wrote:Call me crazy ali ja bih voleo da vidim Bajka na golu sa ovakvom odbranom. Ne zato sto je bolji golman od Stojketa i Jorgacevica, jer nije, vec zato sto je stekao naviku kod Prosineckog da izlazi daleko od gola i da cisti iza visoko postavljene odbrane.

Daj, reci da se zajebavas. To sto ga je Prosinecki izdresirao naucio jednu stvar, i dalje ga ne cini cak ni najboljim golmanom u Zvezdi. Jedino ako ne mislis da pojavom plasi protivnike. Pusti me Dukljana Cetinjana, kad ne uzesmo Vucinica, koji je svim srcem zeleo da igra za Srbiju, ne moramo da kvarimo odnose ni zbog ovog neandartalca mladica sa malo neobicnim imidzom...
irriducibili

Postby Monsieur Poirot » 06 Sep 2011, 22:09

Ako Estonci ne pobede u S.Irskoj, nama je za baraz u naredne dve utakmice potreban JEDAN bod; posle svih stvari koje su nam se dogadjale prilicno neverovatan epilog.
"If anyone could've drunk the poison cocktail, it could've been me..

H.P. "And there is a possibility even more terrible, mademoiselle.. IT COULD'VE BEEN ME...
Monsieur Poirot

Postby harper lee » 06 Sep 2011, 22:12

irriducibili wrote:Daj, reci da se zajebavas. To sto ga je Prosinecki izdresirao naucio jednu stvar, i dalje ga ne cini cak ni najboljim golmanom u Zvezdi. Jedino ako ne mislis da pojavom plasi protivnike. Pusti me Dukljana Cetinjana, kad ne uzesmo Vucinica, koji je svim srcem zeleo da igra za Srbiju, ne moramo da kvarimo odnose ni zbog ovog neandartalca mladica sa malo neobicnim imidzom...

Uopste se ne zajebavam. Da imamo bilo kakvog krstenog golmana ne bi mi ni pao na pamet ali nama su u konkurenciji za A tim Jorgacevic i Brkic (posto je ocigledno da je Stojke zavrsio sa reprezentacijom) a oni su se obojica "dokazali" samo tako. Sto se ovog drugog tice koliko ja znam Bajko je izjavio da bi branio samo za Srbiju, mada oni svasta izjavljuju pa se to ne moze uzeti ozbiljno.

I naravno da je trenutno najbolji golman u Zvezdi. Ko je bolji od njega?
harper lee

Postby AirBall » 06 Sep 2011, 22:15

harper lee wrote:I naravno da je trenutno najbolji golman u Zvezdi. Ko je bolji od njega?

Pa Vesic... Vesici su najbolji...

Spoiler: pokaži
:lollol:
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Diktator » 06 Sep 2011, 22:23

Monsieur Poirot wrote:Ako Estonci ne pobede u S.Irskoj, nama je za baraz u naredne dve utakmice potreban JEDAN bod; posle svih stvari koje su nam se dogadjale prilicno neverovatan epilog.

kenjaza.
pizon kao da je u srodstvu sa pipom inzagijem,ima 4 pobede,i to protiv farskih ostrva i severne irske :lollol: ,konkuretni se samoubili po nedodjijama nikad jace grupe u kvalama..jebes mi sve ako necemo proci u baraz autogolom novakovica u mariboru... :lollol:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby irriducibili » 06 Sep 2011, 22:24

harper lee wrote:Uopste se ne zajebavam. Da imamo bilo kakvog krstenog golmana ne bi mi ni pao na pamet ali nama su u konkurenciji za A tim Jorgacevic i Brkic (posto je ocigledno da je Stojke zavrsio sa reprezentacijom) a oni su se obojica "dokazali" samo tako. Sto se ovog drugog tice koliko ja znam Bajko je izjavio da bi branio samo za Srbiju, mada oni svasta izjavljuju pa se to ne moze uzeti ozbiljno.

I naravno da je trenutno najbolji golman u Zvezdi. Ko je bolji od njega?

Cinjenica je da imamo nedostatak dobrih, pouzdanih golmana, ali ne vidim da je doticni u celini gledajuci, ista bolji od pomenute dvojice. Ko je u Stojketovo ime zavrsio sa reprezentacijom, Bogdanov ili onaj koji ga je poslao u Djenovu?

Bajkovic je izjavio da bi voleo da brani za Srbiju, nije rekao da ne bi nastupao za domovinu. Po sistemu, samo da me se neko seti. Srecom, Pizon jos nije dobio nalog...

Po meni Kirovski sigurno. Oprostices mi, ali ne mogu da se setim ko je preostali golman koga imate...
irriducibili

Postby Milutinov Tata » 06 Sep 2011, 22:31

Ne znam da li da se radujem ili tugujem. Hoce li baraz ista nama dobro doneti, nisam siguran koga bi mogli da izbacimo (o strahu da nas neko demolira na EP jos i ne razmisljam). A i atmosfera je sveukupno losa, ne verujem ni da bi stadion bio pun.
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Odin » 06 Sep 2011, 22:32

Hocemo li biti nosiocu u barazu, to jest kolike su nam sanse za to, ukoliko na kraju budemo drugi u grupi? Ako neko zna, mogao bi da napise listu nosioca i nenosioca u barazu, naravno kako stvari trenutno stoje (mada ce sigurno biti izmena do kraja)...
Odin

Postby harper lee » 06 Sep 2011, 22:38

Nije ni gori, o tome se radi. Samo za razliku od njih dvojice ima naviku da izlazi na lopte koje ostro ili visoko ulaze iza ledja odbrane sto je vazan golmanski asset kad u odbrani imas Baneta, Vidica, Subotica i Kolarova koji su svi dosta teski i snazni igraci ali nisu narocito brzi. I veceras smo primili gol tako sto kad je Faranin sutnuo Jorgacevic bio na prvoj stativi bar 5 metara od njega. Nije ni pokusao da mu udje u sut.

Ovo ostalo sa Djenovom, Bogdanovim, nalozima prema Pizonu, trc-prc necu ni da komentarisem. Ja se pretvaram da tebe nije bocnulo ovo sa Bajkovicem iskljucivo zato sto navijas za Partizan i mrzis igrace Zvezde ali moras i ti malo da mi pomognes da se uspesnije pretvaram. Ovako ispadoh debil koji ne kapira o cemu se radi.

Inace, sto se Stojkovica tice da sam ja selektor posle Djenove on bi mi branio do kraja karijere. Zainat. U kakvoj god da je formi. Tako da mene mozes lagano da zaobidjes sa tom pricom. To ne menja cinjenicu da je on izgleda sa reprezentacijom zavrsio.

irriducibili wrote:Cinjenica je da imamo nedostatak dobrih, pouzdanih golmana, ali ne vidim da je doticni u celini gledajuci, ista bolji od pomenute dvojice. Ko je u Stojketovo ime zavrsio sa reprezentacijom, Bogdanov ili onaj koji ga je poslao u Djenovu?

Bajkovic je izjavio da bi voleo da brani za Srbiju, nije rekao da ne bi nastupao za domovinu. Po sistemu, samo da me se neko seti. Srecom, Pizon jos nije dobio nalog...

Po meni Kirovski sigurno. Oprostices mi, ali ne mogu da se setim ko je preostali golman koga imate...
harper lee

Postby Diktator » 06 Sep 2011, 22:41

pored duela kezman vs kocic,dobismo jos 1 :biggrin:
harper vs irr

Odin wrote:Hocemo li biti nosiocu u barazu, to jest kolike su nam sanse za to, ukoliko na kraju budemo drugi u grupi? Ako neko zna, mogao bi da napise listu nosioca i nenosioca u barazu, naravno kako stvari trenutno stoje (mada ce sigurno biti izmena do kraja)...

tesko da cemo biti nosioci,zavisi ko prodje dalje iz drugih grupa..slabi smo na uefa listi..
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby Burke » 06 Sep 2011, 22:49

harper lee wrote:Inace, sto se Stojkovica tice da sam ja selektor posle Djenove on bi mi branio do kraja karijere. Zainat. U kakvoj god da je formi. Tako da mene mozes lagano da zaobidjes sa tom pricom. To ne menja cinjenicu da je on izgleda sa reprezentacijom zavrsio.

Што се тиче Стојковића, дубоко сам убеђен да је он сам себе доживотно избацио из репрезентације када је обукао ону мајицу са натписом "Опростите ми моју ружну прошлост". Тим чином пљунуо је у лице свим бившим и садашњим репрезентативцима који су играли у Звезди и за очекивати је било да казна буде овако оштра. И већи играчи су ногирани из репрезентације због мањих ствари, но то се у случају "Мустафа" заборавља. Зар нас кошаркаши нису научили да не треба да играју најквалитетнији појединци, већ најквалитетнији тим. А Мустафа у тај тим уноси велики раздор.
Burke

Postby irriducibili » 06 Sep 2011, 22:54

harper lee wrote:Nije ni gori, o tome se radi. Samo za razliku od njih dvojice ima naviku da izlazi na lopte koje ostro ili visoko ulaze iza ledja odbrane sto je vazan golmanski asset kad u odbrani imas Baneta, Vidica, Subotica i Kolarova koji su svi dosta teski i snazni igraci ali nisu narocito brzi. I veceras smo primili gol tako sto kad je Faranin sutnuo Jorgacevic bio na prvoj stativi bar 5 metara od njega. Nije ni pokusao da mu udje u sut.

Ovo ostalo sa Djenovom, Bogdanovim, nalozima prema Pizonu, trc-prc necu ni da komentarisem. Ja se pretvaram da tebe nije bocnulo ovo sa Bajkovicem iskljucivo zato sto navijas za Partizan i mrzis igrace Zvezde ali moras i ti malo da mi pomognes da se uspesnije pretvaram. Ovako ispadoh debil koji ne kapira o cemu se radi.

Inace, sto se Stojkovica tice da sam ja selektor posle Djenove on bi mi branio do kraja karijere. Zainat. U kakvoj god da je formi. Tako da mene mozes lagano da zaobidjes sa tom pricom. To ne menja cinjenicu da je on izgleda sa reprezentacijom zavrsio.

To sto eventualno nije gori i nije mu neka preporuka. Posebno sto definitivno imamo boljeg golmana, a pritom i domaceg. Mada ga neki tretiraju kao veceg stranca od ovog istinskog.

Mislio sam da se neces naci na pogresnom putu, te moje neslaganje podvesti pod navijacko prepucavanje. Ne mari, konstatacijom da bih voleo da Bajkovic sto duze bude na golu Zvezde, najplasticnije cu ti objasniti sta mislim o njegovim golmanskim kvalitetima. Uzgred, uskratio si mi odgovor za Kirovskog. Da nije u pitanju ono nase klasicno, ima vremena za njega, daj prvo ovog da prodamo...

Ne moramo o Djenovi. Ali cu nastaviti da insistiram na odgovoru, ko to zabranjuje selektoru da naseg najboljeg (daleko je od idealnog, ali i dalje boljeg nemamo) golmana pozove u nacionalni tim?
irriducibili

Postby harper lee » 06 Sep 2011, 22:59

To ne menja cinjenicu da je covek napadnut dok je bio na reprezentativnoj akciji, sto ne pamtim da se ikada desilo nekom nasem sportisti u bilo kojem sportu. Sad, zasto je on bio napadnut i ko je poslao napadace je druga prica ali tako nesto je apsolutno nedopustivo sve i da je izneo Zvezdin dres pred juznu tribinu na JNA i posrao se na njega. Stojkovic je tezak retard sto ga je i kostalo vece i uspesnije karijere posto je bio veoma talentovan golman i te akcije se od njega mogu i ocekivati ali u tom trenutku je nosio reprezentativni dres i tu je tacka. Neke stvari Jug i Sever neka zadrze za sebe i za svoje tribinaske obracune. Nas ostale ta njihova pacenicka i moronska interpretacija fudbala uopste ne zanima.

Burke wrote:Што се тиче Стојковића, дубоко сам убеђен да је он сам себе доживотно избацио из репрезентације када је обукао ону мајицу са натписом "Опростите ми моју ружну прошлост". Тим чином пљунуо је у лице свим бившим и садашњим репрезентативцима који су играли у Звезди и за очекивати је било да казна буде овако оштра. И већи играчи су ногирани из репрезентације због мањих ствари, но то се у случају "Мустафа" заборавља. Зар нас кошаркаши нису научили да не треба да играју најквалитетнији појединци, већ најквалитетнији тим. А Мустафа у тај тим уноси велики раздор.
harper lee

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja