Nije ni gori, o tome se radi. Samo za razliku od njih dvojice ima naviku da izlazi na lopte koje ostro ili visoko ulaze iza ledja odbrane sto je vazan golmanski asset kad u odbrani imas Baneta, Vidica, Subotica i Kolarova koji su svi dosta teski i snazni igraci ali nisu narocito brzi. I veceras smo primili gol tako sto kad je Faranin sutnuo Jorgacevic bio na prvoj stativi bar 5 metara od njega. Nije ni pokusao da mu udje u sut.
Ovo ostalo sa Djenovom, Bogdanovim, nalozima prema Pizonu, trc-prc necu ni da komentarisem. Ja se pretvaram da tebe nije bocnulo ovo sa Bajkovicem iskljucivo zato sto navijas za Partizan i mrzis igrace Zvezde ali moras i ti malo da mi pomognes da se uspesnije pretvaram. Ovako ispadoh debil koji ne kapira o cemu se radi.
Inace, sto se Stojkovica tice da sam ja selektor posle Djenove on bi mi branio do kraja karijere. Zainat. U kakvoj god da je formi. Tako da mene mozes lagano da zaobidjes sa tom pricom. To ne menja
cinjenicu da je on izgleda sa reprezentacijom zavrsio.
irriducibili wrote:Cinjenica je da imamo nedostatak dobrih, pouzdanih golmana, ali ne vidim da je doticni u celini gledajuci, ista bolji od pomenute dvojice. Ko je u Stojketovo ime zavrsio sa reprezentacijom, Bogdanov ili onaj koji ga je poslao u Djenovu?
Bajkovic je izjavio da bi voleo da brani za Srbiju, nije rekao da ne bi nastupao za domovinu. Po sistemu, samo da me se neko seti. Srecom, Pizon jos nije dobio nalog...
Po meni Kirovski sigurno. Oprostices mi, ali ne mogu da se setim ko je preostali golman koga imate...
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.