soniko wrote:Mi ciljamo da ispadnemo. Pa onda opet preko baraza do prvenstva, svakako u b grupi nema sanse da budemo prvi
Pa fora je u tome što kad si učesnik B lige imaš gotovo zagarantovan baraž za EURO pa makar bio i treći u toj grupi, tako je bilo prošlog puta jer svi pre tebe odu direktno na EP a kad si učesnik C lige onda moraš da osvojiš grupu kao mi pre dve godine da bi došli do baraža. A za dve godine mi bi sigurno osvojili grupu C lige jer tamo su sve slabi timovi pa bi tako opet obezbedili baraž ali kvaka je u tome što bi mi samim igranjem C lige one glavne kvalifikacije za EURO 2024 dočekali u čak četvrtom šeširu pa bi nam opet sledovala grupa kao sa Portugalom i Ukrajinom ili još i gora a recimo kvalifikacije za SP 2022 ćemo možda dočekati u drugom šeširu jer je tu merodavna FIFA lista a za EURO kvalifikacije se gleda Liga Nacija a ne FIFA lista.
A da ne govorim o tome da ako se izgubi ovo večeras pa u Turskoj pa opet u Mađarskoj ili kući od Rusije onda nam ni ovaj drugi šešir u kojem smo trenutno za SP kvalifikacije nije siguran.
Nemamo mentalitet i to je to. Brukamo se gde god stignemo i kad god stignemo, poraz večeras je skandal i ništa više drugo. Protiv Turaka verovatno najjači sastav ali večeras su morali makar nerešeno odigrati.