Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Spursfan » 16 Oct 2012, 22:48

Zlaja wrote:
Sasa_Beli wrote:
rebonja wrote:Upravo tako, pošto sve komšije su bolje od nas. BiH, Hrvatska, Crna Gora, evo sada i Makedonija.

Zaboravio si Slovence :biggrin:

Mislim da smo danas udarili dno ... Mladi nista, matori ocaj ... 4 utakmice NULA golova.da li moze gore ?

Kako su nam oni komsije :D

Zlajo ne zajebavaj bre :funbat:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Unexpected » 16 Oct 2012, 22:49

MOREIRA wrote:To je najbolje resenje za ''fudbalsku'' Srbiju , ukinuti fudbal na jedno 10 godina , ne krivim Mihu on radi svoj posao najbolje sto moze i od mene ce uvek imati podrsku bas zato sto ima muda do poda , krivi su neki mocnici iza senke koji drze i nas fudbal i reprezentaciju u svojim rukama , a fudbal lagano iz godine u godinu propada , uskoro cemo doci na taj nivo da ce nam San Marino biti ozbiljan rival :okk:

Malo si kontradiktoran, kako ima muda do poda, ako mu iz senke vode reprezentaciju.
Iskreno, meni od početka nije bila jasna priča da Mihajlović zna šta radi.

Sergio Leone wrote:Ko poslednji izađe, nek ugasi svetlo!

Image
The End.
Unexpected

Postby MOREIRA » 16 Oct 2012, 22:52

Mislio sam na ove klince sto je ubacio u vatru , ali kao sto kazes sve su to Ramadanijevi decaci zaboravio sam :tap: , ma ne pada mi na pamet da pored trulog FSS i svih ljudi koji vode nas fudbal i od njega imaju ogromnu profit pljujem Mihu , kod mene se uvek zna ko je glavni krivac :okk:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby Spursfan » 16 Oct 2012, 22:56

u vezi mlade da ga nije mozda preterao

Bivši fudbalski reprezentativac Engleske Pol Ins zatražio je od UEFA da izbaci mladu reprezentaciju Srbije iz kontinentalnih takmičenja na 10 godina :ajdejebote:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Unexpected » 16 Oct 2012, 23:00

Sem sporadičnih ispada, nikada nismo pretstavljali ništa ozbiljno u fudbalu, Urugvaj, poraz od Italijana na EP... ne vidim što bi sada bilo nešto drugačije, kada su stadione zamenile livade.

Sećam se posle nekog od ispadanja, kaže moj ortak, prvaci Evrope u Basketu, Odbojci, Vaterpolu, ami svi ko ovce na fudbal.
The End.
Unexpected

Postby rabesandratana » 16 Oct 2012, 23:03

Nasem timu nedostaje suvi kvalitet, imamo par dobrih igraca, ostalo ni suvi prosek, i kad na to jos dodamo da prakticno napadaca ni nemamo, dobijamo ovakvu igru i rezultat.
Dok se nesto drasticno ne promeni u nasem fudbalu tonucemo sve nize i nize, sad smo u rangu Makedonije,Estonije i slicnih ekipa, za par godina ce to biti Azerbejdzan, Kazahstan ,Kipar, a za desetak godina igracemo egal utakmice sa Luksemburgom,Farskim Osrtvima i San Marinom.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby VMJunior » 16 Oct 2012, 23:12

Unexpected wrote:Sem sporadičnih ispada, nikada nismo pretstavljali ništa ozbiljno u fudbalu, Urugvaj, poraz od Italijana na EP... ne vidim što bi sada bilo nešto drugačije, kada su stadione zamenile livade.

Ako se zna kakvi su uslovi,broj klubova i igraca u nasoj zemlji,mi smo fudbalska velesila ali VELESILA!
VMJunior

Postby Zlaja » 16 Oct 2012, 23:21

Mi moramo da budemo iznad BiH i CG, jbg kad nas oni predjose zna se koliko je sati...

Previse smo ozbiljno shvatili onu fudbal je biznis :D

I dalje mislim da imamo igrace za 1 od 2 prvenstva u ciklusu od 4 god...
Zlaja

Postby irriducibili » 16 Oct 2012, 23:24

VMJunior wrote:Ako se zna kakvi su uslovi,broj klubova i igraca u nasoj zemlji,mi smo fudbalska velesila ali VELESILA!

Ne mogu u ovome da se saglasim s tobom, mi smo veceras porazeni od reprezentacije koja je jos gora u svakom pogledu. A sta tek reci za CG ili reprezentaciju Sarajeva? Cak ni Hrvati po tom osnovu ne odskacu od nas...
irriducibili

Postby Sony » 16 Oct 2012, 23:24

Uglavnom ste sve rekli. Mihajlovic je izuzetno sujetan i ogranicen covjek, nedorastao funkciji koju obavlja. Ako na to dodamo trenersko znanje koje je kod njega jako diskutabilno, dolazimo do cinjenice da ovaj krah u SKoplju predstavlja zapravo samo slag na tortu.

Jednostavno, izostavljanje Baneta Ivanovica iz startnih 11 je krajnje bezobrazan potez, a objasnjenje istog jos vece blamiranje i ujedno dokaz trenerske nestrucnosti, kao i demagogije u globalu koju nam siri Sinisa Mihajlovic. Ovaj put je iskljucivo on kriv, jer je sam preuzeo sve na sebe, i jedini i zasluzuje kritike.

Igraci nisu psiholoski ''dignuti'' posle poraza od Belgije, i selektor tu mora biti odgovoran. Koskanje sa 2 najiskusnija i najbolja igraca da ne pominjem opet, krajnje bezobrazno.

Srpski reprezentativni fudbal je opet doziveo svojevrsnu blamazu, i jos jednom smo spusteni na zemlju, i valjda sad trebamo shvatiti da i dalje nismo niko i nista u fudbalu, i da mi nismo fudbalska nacija. Shvatimo to jednom za sva vremena. Mozda imamo talentovane igrace, ali em ih ima malo, em smo kao fudbalski kolektiv nula.

Srpski fudbal ne poznaje rijec: '' Dno''. Ko zna koliko cemo jos propadati. Odlazak garniture iz FSS-a je skoro pa nemoguc, a efekat ne bi bio nikakav ako bi isti ili slicni profili ljudi, odnosno biznismena zauzelo fotelje. Nesto slicno kao u klubovima, sto zapravo jasno daje asocijaciju da je takodje u pitanju ogranak srpskog fudbala. :D

Licno, volio bih da zbog onih drugih stvari dobijemo Hrvate u martu, ne znam kad je mec u Beogradu, ali kad bi ih oba puta dobili, bilo bi odlicno :D Mada, sada je sve to u domenu naucne fantastike.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby AirBall » 16 Oct 2012, 23:24

Secam se kako sam nekada gundjao kad nas je vodio Santrac, a mi smo tada igrali ozbiljan fudbal u poredjenju sa ovim...

Realno ne vidim sta moze da se promeni...

Izvrteli smo sve od domacih trenera sto imamo, uspeli smo u pojam da ubijemo i one mlade koji dolaze, realno nema tu perspektive bar jos nekih 10 godina dok ne stasa prevashodno neka nova generacija trenera, a mozda se do tad i iscisti FSS gde se nista sustinski poslednjih 30 godina nije ni menjalo.. Isti ljudi samo se rotiraju oi funkcijama, a fudbal tone li tone...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby MOREIRA » 16 Oct 2012, 23:25

VMJunior wrote:Ako se zna kakvi su uslovi,broj klubova i igraca u nasoj zemlji,mi smo fudbalska velesila ali VELESILA!

:ajdejebote: :ajdejebote:
Mi smo kobasica GRANDE kakva crna velesila :laugh:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby medjutim » 16 Oct 2012, 23:40

Zlaja wrote:I dalje mislim da imamo igrace za 1 od 2 prvenstva u ciklusu od 4 god...

Imamo mi igrače i za više, samo što treba ozbiljno da se radi. Mnogo ozbiljnije nego sad.

Ako ne možemo redovno da uđemo u 24 reprezentacije od sledećeg EP, onda nazdravlje..
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Ikac » 16 Oct 2012, 23:54

A da vratimo mi Iliju Petkovica... Kada je on bio selektor, mi smo prosli kvalifikacije bez poraza i samo sa jednim primljenim golom (ako se dobro secam) i zavrsili kao prvi u grupi ispred Spanije... Posle na prvenstvu nismo imali srece, dobili pretesku grupu, povredio se Vidic, a i pitanje je koliko su igraci bili motivisani da igraju za zemlju koja je prestala da postoji... :morning:
Image
Ikac

Postby VMJunior » 16 Oct 2012, 23:59

irriducibili wrote:Ne mogu u ovome da se saglasim s tobom, mi smo veceras porazeni od reprezentacije koja je jos gora u svakom pogledu. A sta tek reci za CG ili reprezentaciju Sarajeva? Cak ni Hrvati po tom osnovu ne odskacu od nas...

Hrvati i Crnogorci su sigurno velesile,opet kazem imajuci u vidu uslove i bazu igraca...Sta reci o Crnogorcima kojima je ovo cini mi se treci samostalni ciklus a vec su igrali baraz za EP,pritom nisu izgubili od jednog giganta kakva je Engleska,cak ni na Vembliju?Evo i sada ce biti u igri do kraja sto je apsolutno cudesno.

U tu grupu spadamo i mi,samo sto ocigledno imamo problem da napravimo tim(sto u krajnju ruku i jeste glavni cilj i poenta),kod nas NIKADA kvalitet nije bio problem,jer tolicka zemlja da ima toliki broj igraca u vrhunskim evropskim klubovima,pa to mnogi mogu da sanjaju a tako je vec dugi niz godina a tako je i sada i tako ce i biti.

Znamo i ti i ja da Makedonci po kvalitetu nisu nas nivo,ali sport ne bi bio sport kad splet raznoraznih okolnosti ne bi uticao na rezulate meceva.Sto na terenu,sto van terena,sto u odnosima unutar ekipa,saveza ,drzava.

Srbija je zemlja koja ima srecu da je izuzetno talentovana fudbalska nacija,na srecu talenat je toliki da se ne moze ugusiti ni totalno degradiranom i nesposobnom strukom,uslovima za rad i strategijom koja i ne postoji.Talenat imamo,sve ostalo nemamo.Jebi ga.

Da se vratimo unazad i da posmatramo timove koje smo imali,da posmatramo iz neutralnog ugla.Da li bi se neko iznenadio da je tim iz 1998. ili 2000. dosao do 1/4 finala ili 1/2 finala SP tj EP?
Da li bi se neko iznenadio da je tim 2006. koji gol nije mogao da primi u kvalifikacijama sa Vidicem dosao medju 8 na SP?Da ne pricam o 2008. ili 2010.
Pa ja glavu secem ako je nama ikada falio pojedinacni kvalitet,NIKADA nam nije falio ali NIKADA nismo ni znali da izvucemo maksimum iz toga.
VMJunior

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja