Uglavnom ste sve rekli. Mihajlovic je izuzetno sujetan i ogranicen covjek, nedorastao funkciji koju obavlja. Ako na to dodamo trenersko znanje koje je kod njega jako diskutabilno, dolazimo do cinjenice da ovaj krah u SKoplju predstavlja zapravo samo slag na tortu.
Jednostavno, izostavljanje Baneta Ivanovica iz startnih 11 je krajnje bezobrazan potez, a objasnjenje istog jos vece blamiranje i ujedno dokaz trenerske nestrucnosti, kao i demagogije u globalu koju nam siri Sinisa Mihajlovic. Ovaj put je iskljucivo on kriv, jer je sam preuzeo sve na sebe, i jedini i zasluzuje kritike.
Igraci nisu psiholoski ''dignuti'' posle poraza od Belgije, i selektor tu mora biti odgovoran. Koskanje sa 2 najiskusnija i najbolja igraca da ne pominjem opet, krajnje bezobrazno.
Srpski reprezentativni fudbal je opet doziveo svojevrsnu blamazu, i jos jednom smo spusteni na zemlju, i valjda sad trebamo shvatiti da i dalje nismo niko i nista u fudbalu, i da mi nismo fudbalska nacija. Shvatimo to jednom za sva vremena. Mozda imamo talentovane igrace, ali em ih ima malo, em smo kao fudbalski kolektiv nula.
Srpski fudbal ne poznaje rijec: '' Dno''. Ko zna koliko cemo jos propadati. Odlazak garniture iz FSS-a je skoro pa nemoguc, a efekat ne bi bio nikakav ako bi isti ili slicni profili ljudi, odnosno biznismena zauzelo fotelje. Nesto slicno kao u klubovima, sto zapravo jasno daje asocijaciju da je takodje u pitanju ogranak srpskog fudbala.

Licno, volio bih da zbog onih drugih stvari dobijemo Hrvate u martu, ne znam kad je mec u Beogradu, ali kad bi ih oba puta dobili, bilo bi odlicno

Mada, sada je sve to u domenu naucne fantastike.