Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Sony » 11 Sep 2012, 22:31

Samo, i onaj Bejl je klasa! Kakva golcina...
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

Postby irriducibili » 11 Sep 2012, 22:34

nolinjo wrote:ali najupecatljiviji trenutak brat Miki posle pogodka (kojeg doduse nisam vido :crybaby: ) ljubi dres srbije :triprsta:

A ciji bi trebalo da ljubi? :krsti:
irriducibili

Postby nolinjo » 11 Sep 2012, 22:37

irriducibili wrote:
nolinjo wrote:ali najupecatljiviji trenutak brat Miki posle pogodka (kojeg doduse nisam vido :crybaby: ) ljubi dres srbije :triprsta:

A ciji bi trebalo da ljubi? :krsti:

:mad2: :mad2:

pa turske :roll:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby harper lee » 11 Sep 2012, 22:39

MOREIRA wrote:Kao sto sam i pre govorio , Miha ima viziju , od mene ima punu podrsku !!

Miha, pored vizije, ima igrace i muda da ih stavi u prvi tim. Koliko nasih trenera bi danas izvelo ekipu u kojoj igraju Djuricic, Nastasic, Lazar Markovic, Ignjovski, Tadic, protiv Skota i Lazovic i Mijailovic? Iz Anticeve ekipe je ostavio samo dvojicu momaka na bekovima koji su em vrhunski profesionalci, em su ljudine, vratio je Stojketa na gol i pustio klince da trce pa sta urade. Izjavio je pre utakmice da mora samo da se umre i da pobeda nije pod moranje, a onda je torpedovao Vels sa sest komada.

Miha je i kao igrac imao kockasta muda, vrlo cesto na stetu i sebe i tima, tako se ponasa i kao trener. Zbog nekih postupaka, recimo onoga oko himne, me uzasno iritira, ali sto se ekipe tice ja tesko da mogu da se setim kad smo ovako agresivno izgledali na terenu. Pogledajte samo kako je Lazar Markovic izgledao na terenu, kao kobac. Napisao sam posle utakmice sa Skotskom da treba insistirati na ovoj mladoj ekipi cak i pod uslovom da ne odemo u Brazil jer imamo gomilu klinaca koji mnogo obecavaju i toga se i dalje drzim, narocito zato sto uopste nisam ocekivao da ce ovako brzo proigrati. Koliko ti klinci mogu videli smo i danas i pre par dana protiv Makedonije u U21 uzrastu. Dali smo u te dve utakmice 11 golova a kukamo iz mozga zbog toga sto nemamo krstenog centarfora. Danas je 6 igraca dalo 6 golova. Sve to izgleda mnogo bolje nego sto sam mislio da ce izgledati.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby neza » 11 Sep 2012, 22:41

ispali Brka Tadica... :roll:

krenuo ovaj da pozdravi sever i stao negde kod gola i cao, ali ode kapiten do tribine i pobaca sve sa sebe u publiku... "Brka kapiten, jedan je Brka kapiten..." :clap:
jebo majku onom debilu sto mu gol zauzima nezasluzeno :sakaosto: , govno treba samo da izadje sa terena a ne da ceka da ga neko nabode...
neza

Postby Fića » 11 Sep 2012, 22:42

Svaka cast, bilo je uzivanje gledati.
Fića

Postby aca04 » 11 Sep 2012, 22:45

Prelepo vece! Ovo kao da nisu bili nasi igraci :) Mi se sve 'zgledamo' - jel moguce da nasi ovako 'vezu' :) Svaka cast za Mihajlovica pre svih! I posebno za toliko mladih. Nisam mogao da verujem da je stavio u tim Lazara koji je jedan od najgorih u timu FKP, a ovaj odigrao skoro savrseno.

Sto se tice atmosfere, geenralno jako lepa. Zvizduci Stojkovicu koji su poceli od primljenog gola su to delimicno pokvarili, ali ne znam d ali se culo - u 2. poluvremenu to su nadglasavali aplauzi sa Zapada, pa su prestali. A Tole lopove je smesno. A momenti kad se pevalo - da ne poverujes. Ustvari, bilo bi smesno da nije debilno.

p.s.
I najbolja stvar sa tekme - 10 min od zavrsetka, vec kuci :)
Last edited by aca04 on 11 Sep 2012, 22:46, edited 1 time in total.
...nego sto je nasa ljubav prema crno-beloj boji
aca04

Postby MOREIRA » 11 Sep 2012, 22:45

Brka se dokazao protiv Estonije , njegovi kiksevi su nam poznati :biggrin:
JA SAM PUCISTA I TIME SE PONOSIM !!!
DOK ODLAZI SVE STO VREDI, LOPOV i DALJE U FOTELJI SEDI !!!
MOREIRA

Postby irriducibili » 11 Sep 2012, 22:46

harper lee wrote:Zbog nekih postupaka, recimo onoga oko himne, me uzasno iritira, ali sto se ekipe tice ja tesko da mogu da se setim kad smo ovako agresivno izgledali na terenu.

Nije ti palo na pamet da su tako agresivni bili delom upravo i zbog toga sto je Miha tim putem utvrdio ko je nevera u timu i djubre odstranio? Milina je bila gledati ih i kako zagrljeni grme himnu, to zajednistvo nista ne moze vise ugroziti...
irriducibili

Postby harper lee » 11 Sep 2012, 22:49

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Zbog nekih postupaka, recimo onoga oko himne, me uzasno iritira, ali sto se ekipe tice ja tesko da mogu da se setim kad smo ovako agresivno izgledali na terenu.

Nije ti palo na pamet da su tako agresivni bili delom upravo i zbog toga sto je Miha tim putem utvrdio ko je nevera u timu i djubre odstranio? Milina je bila gledati ih i kako zagrljeni grme himnu, to zajednistvo nista ne moze vise ugroziti...

Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Napredpartizan » 11 Sep 2012, 22:56

Fejsa i Ignjovski su odigrali jako dobro,sve su zatvorili... A Ignjovski se bori kao lud,mene odusevljava iz meca u mec...
Napredpartizan

Postby Otac Makarije » 11 Sep 2012, 23:08

neza wrote:ispali Brka Tadica... :roll:

krenuo ovaj da pozdravi sever i stao negde kod gola i cao, ali ode kapiten do tribine i pobaca sve sa sebe u publiku... "Brka kapiten, jedan je Brka kapiten..." :clap:
jebo majku onom debilu sto mu gol zauzima nezasluzeno :sakaosto: , govno treba samo da izadje sa terena a ne da ceka da ga neko nabode...

Nepotrebno lecenje kompleksa na ovoj temi...

Inace, sjajna utakmica prakticno svih nasih igraca. Prakticno kopija meca mladih od juce. Puno agresije, presinga, kretanja bez lopte. Svaka cast Tadicu, Djuricicu, Ignjovskom, pa i Lazaru, posebno za drugo poluvreme. Tadic :blue: sjajan igrac, Krasic pored njega, Tosketa, Sulejmanija trenutno nema sta da trazi. Ova ekipa mnogo obecava, iako euforija nije potrebna. Po ko zna koji put se pokazalo koliko vecina nase javnosti i medija nema pojma o fudbalu. O strucnjacima tipa Ilije Petkovica i Zivadinovica i njihovim zluradim komentarima da ne pricam :sick: Sprdnja sa Mihajlovicevim insistiranjem na himni i podrugljivi komentari o broju datih golova u zadnjim utakmicama su sve sto je moglo da se procita na raznim sajtovima. Nadam se da je takve makar malo sramota veceras. Podrska za Mihajlovica u tvrdoglavom guranju mladih igraca. Sa prepotentnom i novcem i slavom iskvarenom starom gardom raskrstiti za sva vremena.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby neza » 11 Sep 2012, 23:13

nema tu kompleksa, moron ne zasluzuje mesto na kojem je i to je to... nije selja ni mrdnuo kod gola ispucao je sve jednu loptu u aut, to golman, ma daj se zajebavaj, moze da brani u nekom klubu jedino tu gde je i sad i tako neka i ostane... :okk:
neza

Postby irriducibili » 11 Sep 2012, 23:24

neza wrote:nema tu kompleksa, moron ne zasluzuje mesto na kojem je i to je to...

Samo dokazujes moju tezu da vam je razlicito samo mesto boravka, a sve ostalo isto. Ciganski kotlet, podmazan slaninom. Taj isti moron je najzasluzniji sto smo doneli bod iz Skotske, ali je to odmah zaboravljeno. On nije sinoc ucestvovao na individualnom takmicenju, vec je bio deo tima koji je na putu da vrati veru u nas fudbal. Naravno, ukoliko crveno bela koalicija ne uspe da to spreci. A o ulozi Toleta u sinocnoj utakmici je tek izlisno i govoriti? Kako vas bre nije sramota?
irriducibili

Postby neza » 11 Sep 2012, 23:30

cega da me je sramota, aj se ne zekaj, lepo pisem da to stvorenje nije golman on je samo sprdnja izmedju tih stativa...

a za ono sa sekom vam poredjenje me preskoci, vi ste meni isti i na srcu i na nekim drugim organima... :hathello:

ps. iz skotske nismo doneli bod nego izgubili dva.
neza

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja