MOREIRA wrote:Kao sto sam i pre govorio , Miha ima viziju , od mene ima punu podrsku !!
Miha, pored vizije, ima igrace i muda da ih stavi u prvi tim. Koliko nasih trenera bi danas izvelo ekipu u kojoj igraju Djuricic, Nastasic, Lazar Markovic, Ignjovski, Tadic, protiv Skota i Lazovic i Mijailovic? Iz Anticeve ekipe je ostavio samo dvojicu momaka na bekovima koji su em vrhunski profesionalci, em su ljudine, vratio je Stojketa na gol i pustio klince da trce pa sta urade. Izjavio je pre utakmice da mora samo da se umre i da pobeda nije pod moranje, a onda je torpedovao Vels sa sest komada.
Miha je i kao igrac imao kockasta muda, vrlo cesto na stetu i sebe i tima, tako se ponasa i kao trener. Zbog nekih postupaka, recimo onoga oko himne, me uzasno iritira, ali sto se ekipe tice ja tesko da mogu da se setim kad smo ovako agresivno izgledali na terenu. Pogledajte samo kako je Lazar Markovic izgledao na terenu, kao kobac. Napisao sam posle utakmice sa Skotskom da treba insistirati na ovoj mladoj ekipi cak i pod uslovom da ne odemo u Brazil jer imamo gomilu klinaca koji mnogo obecavaju i toga se i dalje drzim, narocito zato sto uopste nisam ocekivao da ce ovako brzo proigrati. Koliko ti klinci mogu videli smo i danas i pre par dana protiv Makedonije u U21 uzrastu. Dali smo u te dve utakmice 11 golova a kukamo iz mozga zbog toga sto nemamo krstenog centarfora. Danas je 6 igraca dalo 6 golova. Sve to izgleda mnogo bolje nego sto sam mislio da ce izgledati.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.