Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby AirBall » 10 Sep 2012, 15:42

Remi wrote:Posle onog po meni fijaska sa himnom, nepotrebnog, da se ne vracamo na tu pricu, za sve do sad sto radi ima moju podrsku....
Kakvi Zigici, Krasici i ostali...neka gura sa klincima, pa dokle stigne, borba nek ginu, niko im rec nece reci...
A u prilici smo da mozda stvarno napravimo dobru reprezentaciju za neki duzi period...

Da... U situaciji smo ako se klinci budu pravilno razvijali da bar za 2-3 godine budemo ozbiljna reprezentacija... Ukoliko se vrati stari lobi propast nam je zagarantovana...

Ne toliko zbog igrackog kvaliteta i nekvaliteta, vec koliko je to bila jedna vrlo nezdrava zajednica...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Neozbiljni pesimista » 10 Sep 2012, 17:37

Mislim da se ovde mesaju teze...
Air, niko ne govori protiv Mihajlovica zato sto podmladjuje repku...
I meni, a i vecini je muka od Oploditelja, Zigare, Dekija i ostalih "vedeta"...
Poenta je da treba igrati malo hrabrije, da je poenta fudbala davati golove, a smatram da mi to mozemo, samo ako selektor bude odlucniji i hrabriji...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby Spursfan » 10 Sep 2012, 18:00

Remi wrote:
AirBall wrote:Cini mi se da on jedini zna da radi svoj posao, mi smo bolje izgledali sa onom decom protiv Skotske nego sa iskusnima protiv Slovenije...

Pustite coveka da radi, pokusava da rastereti klince...

Posle onog po meni fijaska sa himnom, nepotrebnog, da se ne vracamo na tu pricu, za sve do sad sto radi ima moju podrsku....
Kakvi Zigici, Krasici i ostali...neka gura sa klincima, pa dokle stigne, borba nek ginu, niko im rec nece reci...
A u prilici smo da mozda stvarno napravimo dobru reprezentaciju za neki duzi period...

Mi nazalost samo pravimo i nikako da napravimo,generalno ovo se prica u svakom sportu :ajdejebote:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Spursfan » 10 Sep 2012, 18:09

Sa ova dva sponzorska ugovora i još jednim vrlo unosnim, koji će biti ozvaničen sledeće nedelje, finansijski i ekonomski smo obezbeđeni za naredni trogodišnji period. Ostaje nam da potpišemo ugovore sa nekom bankom i osiguravajućim društvom, pa zainteresovani neka požure, nemaju još mnogo vremena", izjavio je Karadžić.

Tole a sto ces pola u dzepove da potrpas jel si to izracunao :biggrin:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby AirBall » 10 Sep 2012, 19:27

Neozbiljni pesimista wrote:Air, niko ne govori protiv Mihajlovica zato sto podmladjuje repku...
I meni, a i vecini je muka od Oploditelja, Zigare, Dekija i ostalih "vedeta"...
Poenta je da treba igrati malo hrabrije, da je poenta fudbala davati golove, a smatram da mi to mozemo, samo ako selektor bude odlucniji i hrabriji...

Svako igra sa onim sto ima... Mi jednostavno nemamo napadace i to je fakat... Moje je misljenje da treba da proba sa Markom Scepovicem, Mitrovicem, Mudrinskim i slicnima koji dolaze, ali ovo sto imamo od napadaca nije ni za onu stvar...

Kakav crni Lekic, bolje je da igramo bez spica nego sa njim...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Remi » 10 Sep 2012, 19:29

Spursfan wrote:Mi nazalost samo pravimo i nikako da napravimo,generalno ovo se prica u svakom sportu :ajdejebote:

Ovakvo podmladjivanje nismo imali nikad u fudbalskoj reprezentaciji, tako da nemas pojma sta moze da ispadne...
Niko nikad nije imao muda za to, uvek su se zvali alibi igraci, u strahu od nekog neuspeha, a neretko smo ih
i dozivljavali...Momci ce se uigrati, vec sada skida pritisak sa njih Miha, a potencijalno ima i par momaka u mladom
timu koji za godinu dve mogu u A tim...

Naravno sve pod uslovom da uspe da izleci sve ono sto nije valjalo predhodnik godina, mada 3/4 ovog tima
ni nije bilo deo one predhodne reprezentacije, makar ne bitnog dela. Tako da i nema preterano tezak posao da
ih leci od raznoraznih stvari koje su bile karakteristicne za prethodne selekcije...
Remi

Postby Spursfan » 10 Sep 2012, 19:33

@Remi
videces nece biti nista od toga

Nego jel ste slusali tijanica izgleda RTS nece vise prenositi nase igrace kada budu gostovali ? :crybaby:
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Remi » 10 Sep 2012, 19:38

Videcemo, mene je posle xy godina uspeo ponovo da zainteresuje za reprezentaciju...
Remi

Postby mali_buda » 10 Sep 2012, 20:41

Ne morate bas svaku izjavu Mihajlovica da uzimate zdravo za gotovo... Ne mora da znaci da covek misli sve ono sto kaze... Pretpostavljam da izjavama tipa "ne moramo da pobedimo Vels", pokusava da skine teret sa ledja ovih mladih fudbalera...

Mi i sa jednim spicem mozemo da igramo bolje i ofanzivnije nego sa trojicom... Ne znam zbog cega bi Markovic trebalo da bude u prvoj postavi :dunno:
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby nolinjo » 10 Sep 2012, 22:49

skida pritisak sa igraca ,kako me iritirao dok je fudbal igrao tolko ga gotivim kad gledam njegove konferencije za novnare ,ima stofa bice trener dobar ,ja da vam kazem
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby neza » 11 Sep 2012, 11:04

mote on da skida sa njih sta hoce ali danas mora da pobedi, aj bre, koji moj je taj Vels?
bice pun stadion koliko sam juce cuo, rasprodat je Istok jos juce ujutru, ostalo je karata na bocnim stranama Zapada i Severa nesto, bar da se bolidi sete i da uguraju na ono cudo od Juga neku decu i da bude lep anbijent sa svih strana... mali Istok je valjda gostujici sektor, ali jel ce doci Velsani Bog ce ga znati...
neza

Postby KKP » 11 Sep 2012, 13:01

Ovaj sastav mi se mnogo više sviđa, iako smo slabi bre, ali mislim da pobeđujemo Vels, bar 1:0, nema šanse da nam daju gol, jaka nam je odbrana i Stojkoić dobro brani, a neko će valjda uvaliti jedan gol...

Šteta što se pogodilo u isto vreme kao i košarka, ali prednost dajem košarci...
KKP

Postby No7 » 11 Sep 2012, 13:17

Гледао сам прво полувреме Велса против Белгије. Могу рећи дам је Велс боље играо до искључења њиховог играча, потпуно незаслужено, и да је Бејл неколико пута пролетео по белгијиском боку. Имали су неколико шанси. Све им иде преко тог бока где игра Бејл.
Ми покушавамо да станемо на лопту и да контролишемо игру као Шпанци, барем је то покушано против Шкота. Међутим, наши везни играчи често направе грешку што се брзо претвори у контру а и задњи везни су лоше играли.
Поздрављам да се игра тако али мора се више кретати и мање солирати, то се пре свега односи на Тошића, и задњи везни морају да боље играју јер смо имали огромну рупу у одбрани у већем делу другог полувремена у Единбургу.
No7

Postby KKP » 11 Sep 2012, 13:49

Spursfan wrote:Nego jel ste slusali tijanica izgleda RTS nece vise prenositi nase igrace kada budu gostovali ? :crybaby:

Gostovanja prenosi Prva...
KKP

Postby Sony » 11 Sep 2012, 14:09

Izgleda da Lazar pocinje u spicu.
''Понављам, фудбал се игра на терену и тешко је ову екипу Партизана победити на дуже стазе'' - рекао је бивши тренер Партизана.
Sony

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja