Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby Diktator » 08 Sep 2012, 17:14

ja ne mogu da verujem da ste vi zadovoljni..
ljudi,mi gol mozemo dati samo greskom,bezidejni smo,napadaca nemamo,nemamo pakera,igraci koji su kreativni i imaju pas se sabanisu,ne krecemo se bez lopte,tadic zamena lazovicu,onaj djuricic lekicu(ma kakav panj,bolji je od mladog panja,i opasniji),Nastasic pre Subotica,---mislim,halo??
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby kezman » 08 Sep 2012, 17:15

sta bi dobri covek Kleo Kordova radio u ovoj ekipi
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Pinturicchio » 08 Sep 2012, 17:16

Mijailovic, Lazovic i Djuricic ne bi trebali biti u 11, bar po meni... Nadam se da ce za utorak Sulejmani biti potpuno spreman... Ninkovic decko samo gleda da vrati loptu nazad, Tosic nesto pokusava, ali i davi loptu mnogo. Ono sto me ohrabruje je da se igraci maksimalno trude, nalozeni su lepo, nakon povratka Kuzmanovica, Sulejmanija i Jankovica mozda i bude nesto...
Pinturicchio

Postby Spursfan » 08 Sep 2012, 17:17

Sta vam je ovo je super za pet,sest godina pasce i prvi gol :D
San Antonio Spurs
Spursfan

Postby Otac Makarije » 08 Sep 2012, 17:29

Aleksa wrote:ja ne mogu da verujem da ste vi zadovoljni..
ljudi,mi gol mozemo dati samo greskom,bezidejni smo,napadaca nemamo,nemamo pakera,igraci koji su kreativni i imaju pas se sabanisu,ne krecemo se bez lopte,tadic zamena lazovicu,onaj djuricic lekicu(ma kakav panj,bolji je od mladog panja,i opasniji),Nastasic pre Subotica,---mislim,halo??

Moras imati u vidu da je ovo nova ekipa, imas dosta igraca koji bi jos mogli da igraju za mladu reprezentaciju, nemaju mnogo utakmica zajedno i nisu uigrani. Osim toga, jos je rana faza sezone, mnoga prvenstva nisu odmakla. Vidi se da smo jos nepovezani, ali potencijal postoji. A fali nekoliko igraca. Kada se sve uzme u obzir, bod na startu, za novu ekipu, u gostima je sasvim Ok. Ma sta ljudi pricali, Skotska nije naivan tim, pogotovo na svom terenu, mislim da ce retko ko uzeti 3 boda protiv njih u gostima, pogotovo sto ce i oni biti kompletniji, falilo im je nekoliko igraca. Treba biti strpljiv sa nasom ekipom, ako se dobije Vels, bice to dobar start.
A kad ode Tole , publika će da se vrati, oživeće srpski fudbal, Grobari su svi Hrvati !
Otac Makarije

Postby MorningGlory » 08 Sep 2012, 17:48

Aleksa wrote:ja ne mogu da verujem da ste vi zadovoljni..

Odlican mali, 93. godiste i ubica u najavi. Sasvim dobro odigrao danas.
Djumicu mars iz svetinje
MorningGlory

Postby Withnail » 08 Sep 2012, 17:58

Bane wrote:mozda je i onaj Ranislav Jovanovic moga da dobije sansu na pripremnim.

ko je taj?
Withnail

Postby Nebojsa » 08 Sep 2012, 18:09

Igrac MSV Duizburga.
25.IV 2014 - 79:81

PG: Lowry, Paul
PG/SG: LaVine
SG: Redick
SG/SF: Butler, Ariza,
SF: Gallinari
SF/PF: Crowder
PF/C: Love, Thompson, Plumlee
C: B. Lopez
Nebojsa

Postby veljos » 08 Sep 2012, 18:51

vidite kako je nama miha lepo rekao da nije lose ,da je zadovoljan ,sta ce biti kada i ako nekog pobedimo
veljos

Postby Neozbiljni pesimista » 08 Sep 2012, 19:20

veljos wrote:vidite kako je nama miha lepo rekao da nije lose ,da je zadovoljan ,sta ce biti kada i ako nekog pobedimo

Organizovacemo im docek ispred skupstine... :D
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby harper lee » 08 Sep 2012, 20:48

Ima ovde materijala, bolje izgleda nego sto sam se nadao. Mislim da ove kvalifikacije treba pustiti niz vodu i posvetiti se stvaranju reprezentacije od ovih igraca izmedju 19 i 22 godine, uz nekih pet-sest starijih koji imaju dobar karakter (Ivanovic, Kolarov, Subotic, Kuzmanovic, eventualno Tosic i Ninkovic).

I naravno, ovo sto je Miha danas uradio kad je digao Tadica sa klupe i zamenio Lazovica zbog onog uplasenog starta posle kojeg mu je lopta otisla u aut mora da se radi sa svakim od igraca, dok ne nauce da u fudbalu nema mesta za kukavice.

Nastasic ce biti zver od igraca kad malo stekne rutinu i autoritet kod sudija. Ono sto mu je danas ona svedska pizda sudila kurac bi smela da sudi Vidicu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 08 Sep 2012, 21:03

harper lee wrote:Ima ovde materijala, bolje izgleda nego sto sam se nadao. Mislim da ove kvalifikacije treba pustiti niz vodu i posvetiti se stvaranju reprezentacije od ovih igraca izmedju 19 i 22 godine

Kvalifikacije nece biti pustene niz vodu, ali objektivno su dve reprezentacije znatno bolje od nase. Ali bi one bile bolje i da je Miha zauzeo alibi stav, te pozvao sve trecepozivce raspolozene da jos uvek igraju. Umesto toga je ubacio klince u vatru, sto je kod mene posle duzeg vremena probudilo interesovanje za nacionalni tim. Sinisu treba pustiti da nastavi sta je otpoceo, a od ovih mladica cemo za koju godinu dobiti mocan i uigran sastav. Rekose danas podatak da je ta Skotska izgubila kod kuce samo cetiri puta u zadnjih 14 godina. Zar je u redu ovu decu osudjivati sto su odigrali samo nereseno?
irriducibili

Postby neza » 08 Sep 2012, 21:19

niko i ne osudjuje decu za to nereseno, aj malo mozda onog stakora za alavost, ali ok je to, zasluzio je...
neza

Postby irriducibili » 08 Sep 2012, 21:26

neza wrote:niko i ne osudjuje decu za to nereseno

Bilo je dosta bespotrebnih kritika, a videlo se da su neki nasi igraci bili u uzasnom grcu zbog treme i nervoze. To ce proci, preziveli su vatreno krstenje i od njih samo bolje mozemo da ocekujemo...
irriducibili

Postby mali_buda » 08 Sep 2012, 21:59

Remi u Skotskoj nikada nije bio los rezultat. Ocekivani padovi u igri, uz par promena u prvoj postavi mozemo jos mnogo bolje.

Kenjali smo godinama kako zelimo podmladjivanje, igrace koji ce da "ginu" za dres... Dobili smo i vise no sto smo trazili, red je da damo malo kredita ovim momcima i Mihi, svakako su zasluzili...

Mnogo zajebana grupa, svaka ekipa nezgodna na svoj nacin... Bice ovde jos mnogo teskih utakmica za svaku ekipu...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja