Kantona wrote:A koga bi to trebalo da "podmladi"? Koga bi ti izbacio sa ovog spiska?
Damjanovic je pozvan zato sto su Mrdja i Zigic povredjeni, Vilotic umesto povredjenog Subotica, a u ovog Trivunovica je Pizon zaljubljen kao sto svaki trener ima neke svoje idiotske ljubimce. Na stranu sto je Pizon trener ispod nivoa nase reprezentacije, ali ne vidim da Srbija ima nesto bolje od ovog sto je na ovom spisku. Ima 5-6 igraca koji su tu po kvalitetu (recimo Sulejmani, Kacar), ali sve su to male razlike da bi se pravila neka drama.
Izbacio bi Stankovica(33),Trivunovica(31),Jovanovica(32),Pantelica(33) i Zigica(31).... ja mislim da ima i vise igraca koji su tu po kvalitetu : Tadic,Sulejmani,Ignjovski,Kacar,Djuricic,Katai,Aleksic .... itd
Iz nase lige po meni poseduju kvalitet za poziv Jovancic,Kaludjerovic,Lazovic,Volkov a ne Brana Ilic,Miric,Damjanac i ko zna koga ce jos da izvuce....Barem za ovakve prijateljske utakmice...
To je moje misljenje pre svega mislim da je potrebno osvezenje u napadu jer je vreme da Zigic(31),Pantelic(33),Jovanovic(32) prepuste mesto mladjima jer ne verujem da ce igrati sledece kvalifikacije pa neka vec sada dobiju sansu buduci igraci i da pocinje stvaranje novog tima...
Kad je vreme da se povuces vreme je ... Imao je tad ideju Djukic ali znamo kako se zavrsilo...
Danju fin, noću Čarli Šin.