Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby lockdown » 05 Aug 2011, 14:44

Kantona wrote:A koga bi to trebalo da "podmladi"? Koga bi ti izbacio sa ovog spiska?

Damjanovic je pozvan zato sto su Mrdja i Zigic povredjeni, Vilotic umesto povredjenog Subotica, a u ovog Trivunovica je Pizon zaljubljen kao sto svaki trener ima neke svoje idiotske ljubimce. Na stranu sto je Pizon trener ispod nivoa nase reprezentacije, ali ne vidim da Srbija ima nesto bolje od ovog sto je na ovom spisku. Ima 5-6 igraca koji su tu po kvalitetu (recimo Sulejmani, Kacar), ali sve su to male razlike da bi se pravila neka drama.

Izbacio bi Stankovica(33),Trivunovica(31),Jovanovica(32),Pantelica(33) i Zigica(31).... ja mislim da ima i vise igraca koji su tu po kvalitetu : Tadic,Sulejmani,Ignjovski,Kacar,Djuricic,Katai,Aleksic .... itd
Iz nase lige po meni poseduju kvalitet za poziv Jovancic,Kaludjerovic,Lazovic,Volkov a ne Brana Ilic,Miric,Damjanac i ko zna koga ce jos da izvuce....Barem za ovakve prijateljske utakmice...

To je moje misljenje pre svega mislim da je potrebno osvezenje u napadu jer je vreme da Zigic(31),Pantelic(33),Jovanovic(32) prepuste mesto mladjima jer ne verujem da ce igrati sledece kvalifikacije pa neka vec sada dobiju sansu buduci igraci i da pocinje stvaranje novog tima...

Kad je vreme da se povuces vreme je ... Imao je tad ideju Djukic ali znamo kako se zavrsilo...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Felipao » 05 Aug 2011, 15:02

U pravu si za Volkova,Obradovic igra pre njega ffs,kao svojevremeno sto je igrao umesto Kolarova i Lomica (al jbg,Antic je tu zaradio al sto ga ovaj mucenik zove ne znam)
Totalno nam je nakaradna reprezentacija...
Felipao

Postby mali_buda » 05 Aug 2011, 15:13

Meni nije jasan poziv Viloticu, onako, cisto igracki gledano. Zbog cega on?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Kantona » 05 Aug 2011, 15:23

Vilotic je pozvan umesto Subotica koji se povredio. Zast on, pojma nemam, verovatno da se proda.

Volkov bolji od Obradovica? Volkov me je odusevio protiv Genka, ali mislim da je dosta slabiji od Obradovica. Ubacivao se i Ivan isto napred non-stop, samo sto nije imao majstora kao sto je Sasa Ilic, koji ce da mu gura loptu u prostor non-stop iz sredine, da mu otvori ceo bok kao Volkovu.

Skloniti sve starije igrace iz tima, ubaciti klince od 20 godina, pa da ti okosnice ekipe budu Tosic i momci tog iskustva - to nista dobro nece doneti.
Kantona

Postby Felipao » 05 Aug 2011, 15:31

Da bolji je Volkov od Obradovica.Fizicki mnogo jachi,bolji centarsut,brzi,prodorniji,ma u svim elementima je bolji.Obrad se sada izgleda opet gura da se povrati u zivot,menadzerska posla. I njega je prodao onaj jedan gol Austriji,sem toga nista nije odigrao.Pa evo potvrde u Spaniji,satro povredjen.On se povredio na pocetku,oporavio se posle 2-3 nedelje al prvom timu nije primirisao,nema kvalitet.
NEcu da ulazim i u to kako je ushao u prvi tim Partizana (mada sigurno nije jedini) a pojasnio sam zasto je igrao u reprezentaciji....
Felipao

Postby Kantona » 05 Aug 2011, 15:34

Bice da to onda nije Obradovic kojeg sam ja gledao u Partizanu...
Kantona

Postby mali_buda » 05 Aug 2011, 15:45

Nemojte zaboravljati koliko smo se kleli u Obradovica dok je igrao kod nas i molili Boga da nas usreci sa bekom istog kvaliteta i na desnoj strani. Dobar je tehnicar, a dobar i u odbrambenim zadacima. On mi uopste nije "sumnjiv" na ovom spisku.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Jovan » 05 Aug 2011, 15:49

Ne treba zaboraviti ni Lomica, koji je po meni odigrao vrhunski celu pretproslu sezonu za Partizan, drzao je bukvalno celu levu stranu.
Jovan

Postby Felipao » 05 Aug 2011, 15:53

Pomenuo sam Lomica gore,nikad mi nece biti jasno kako on nije igrao za repku.Verovatno iz istog razloga iz kojeg je Kolarov bio rezerva Obradovicu,iz istog razloga iz kojeg je Stojkovic branio pre Disljenkovica,iz istog razloga iz kojeg Sale Ilic nije mogao da igra u repki dok je to zasluzivao,itd itd.Menadzeri,menadzeri i menadzeri...
Felipao

Postby kezman » 05 Aug 2011, 16:01

Ovaj Pizon je tenkre i sve vise mi se gadi reprezetacija rodjene zemlje .. svaka cast !
Zovni Klea budalo nece da se srusi kosovski zavet ...

Inace sinoc je pres zvezdinu utakmicu izjavio da zvezda ne treba da srlja i da treba da igra oprezno protiv letonaca :ajdejebote:

to je sustina njegove zentara zentara ..
Kaludjerovic pa mislim stvarno jos Marko Scepovic pa kad je bal nek bude maskembal ...diletant ..
kada su političko-udbaško-mafijaška šićarska goveda bez grama mozga, fudbalskog znanja i grobarskog gena rastera(va)li Partizanovce... sve ovo što se dešava je logičan i očekivan sled, i kao takvog ga treba tretirati -
mastro mostro
19/08/2012,
kezman

Postby Napredpartizan » 05 Aug 2011, 16:30

Pizon je danas izjavio kako se Kleo golovima namece i da mu je to potrebno :ajdejebote:
Napredpartizan

Postby lockdown » 05 Aug 2011, 17:32

Kantona wrote:Vilotic je pozvan umesto Subotica koji se povredio. Zast on, pojma nemam, verovatno da se proda.

Volkov bolji od Obradovica? Volkov me je odusevio protiv Genka, ali mislim da je dosta slabiji od Obradovica. Ubacivao se i Ivan isto napred non-stop, samo sto nije imao majstora kao sto je Sasa Ilic, koji ce da mu gura loptu u prostor non-stop iz sredine, da mu otvori ceo bok kao Volkovu.

Skloniti sve starije igrace iz tima, ubaciti klince od 20 godina, pa da ti okosnice ekipe budu Tosic i momci tog iskustva - to nista dobro nece doneti.

Pa sta nam dobro donosi ovo sada .... Spora zastarela igra sa tri defanzivna ... Spicevi koji ne mogu da istrce kontru od kojih je brza odbranbena linija pre svega tu mislim na Zigica jer kad on u igri drugo ti ne preostane nega da ga gadjas visokim dugim loptama jer u prostor nema sanse da je stigne ,...Moze da nam posluzi koji stariji i iskusan igrac recimo Vidic,Bisevac jer tu je i bolje da su stariji i iskusniji ali ne u napadu i veznom redu ... ja jedinu pozitivni stvar u Pizonovom mandatu vidim poziv Ljajica,Bisevca i Jorgacevica...I da to uopste ne treba da znaci losu stvar da okosnicu cine igraci od 20 i nesto godina pa pogledaj kosarkarsku reprezentaciju....Samo treba nam datrener bude i psiholog pa da pocinju da ginu na terenu pa im niko neci moci nista da zameri a rezultat ce vec doci jer su to kvalitetni igraci... Setimo se hrvatski price kad je Bilic posle vodjenja mladje reprezentacije preuzeo A selekciju pa ubacio u tim Modrica,Rakitica,Eduarda...A nasi klinci nisu nista manje talentovaniji cak se secam da su izjavili da nemaju takvog igraca kao sto su Aleksic i Ljajic...

Do sad smo odigrali dve prijateljske protiv j.Koreje i Australije evo sad Rusija komotno je moga da oproba neka nova mladja lica a ne izvlaci igrace u 30tima Despotovic,Mrdakovic,Trivunovic i Branu Ilica,Marka Mirica,Damjanovica ...
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby 71:70 » 06 Aug 2011, 10:37

Obradović, kada je igrao standardno u partizanu, je bio najbolji levi bek zemlje.
Mnogo kompletniji u odbrambenim zadacima,a sasvim dobar u napadu. Imao je par DOKTORSKIH utakmica u pfk, kakve ni jedan njegov kolega koji se u to vreme borio za mesto sda njim(čitaj kolarov) nikada nije odigrao.
To što je kolarov posle dosta napredovao, a obradović stagnirao zahvaljujići povredama, nema veze sa tadašnjim timom!

I da, obradović je kompletniji uigrač i od volkova!
71:70

Postby Bane » 06 Aug 2011, 13:45

Obradovic je bar za klasu bolji igrac i od Lomica a i od Volkova.
Bane

Postby Niko123 » 07 Aug 2011, 17:03

Deki i Bane ne igraju protiv Rusije
1 komentar
Odštampaj
Make font size smaller
Make font size default
Make font size larger
07. avgust 2011. 15:26 > 16:24

Kapiten Dejan Stanković i defanzivac Branislav Ivanović neće igrati u prijateljskom meču protiv Rusije zbog povreda. Pižon ne zove nikoga umesto njih.

Problemi za selektora srpske fudbalske reprezentacije Vladimira Petrovića-Pižona pred prijateljski protiv Rusije 10. avgusta u Moskvi.

Dejan Stanković i Branislav Ivanović otkazali su dolazak zbog povreda. Iako je igrao u Superkupu Italije protiv Milana u Kini, Stanković se javio nacionalnom timu i saopštio da je povreda ipak jača. Defazivac Čelsija Bane Ivanović već neko vreme ima povredu prednje lože.

Na konferenciji za novinare u petak, Pižon je rekao da ako neko od pozvanih otkaže u međuvremenu neće nikoga naknadno pozivati. Dakle, sada je na spisku 21 fudbaler.

Stanković je prošle nedelje tokom treninga Intera dobio udarac u koleno. Ipak, igrao je u meču protiv Milana (u Pekingu 1:2), ali pod injekcijom. Posle meča, povreda se pogoršla, tačnije bol je bio jači, tako da kapiten "orlova" ne može ni da trenira.

"Bol je, zaista, veliki. Želeo sam najbolje i za klub i za reprezentaciju. Primio sam injekciju i verovao da će mi to pomoći da izdržim napore. Međutim, sada mi je ponovo teško i u narednih nedelju dana biću pod posebnom terpijom. Žao mi je što ću da propustim završnu proveru pred nastavak kvalifikacija za EP. U međuvremenu, učiniću sve da se što pre oporavim i spreman dočekam septembarske utakmice u kvalifikacijama protiv Severne Irske i Farskih Ostrva. Verujem da ćemo na tim mečevima biti na nivou potrebnom da osvojimo važne bodove i približimo se ispunjenju cilja", rekao je Stanković za sajt FSS..

Branislav Ivanović je prošle nedelje na treningu Čelsija osetio bol u predelu prednje lože. Detaljni medicinski pregledi ukazali su na rupturu u dužini gotovo tri centimetara. Zbog toga će Ivanović u narednih nedelju dana biti pod posebnom terapijom i blagim treninzima, što je preporuka i medicinskog tima Čelsija, sa kojom se saglasio lekar srpske reprezentacije Miodrag Mladenović.

Ivanović bi za 10 dana trebalo da bude ponovo fit.

"Sa velikom željom očekivao sam gostovanje u Rusiji. Na žalost, povreda me je u tome sprečila. U ovom trenutku ostaje mi da se što pre oporavim i maksimalno spreman dočekam septembarske utakmice u boju za Evropsko prvenstvo", poručio je sjajni desni bek Čelsija i srpske reprezentacije.

Ko bre povredjen?Ovi nas zajebavaju,Stankovic juce igra protiv Milana i sada od jednom povredjen?
Niko123

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja