71:70 wrote:@harper
Verujem da su i tosic i obradovic lose ukrstali zbog apsolutnog ne snalazenja sa ovom novom taktikom.
Glupost je u 270min ne promeniti nacin igre ni jednom.
Da li je postojao ofsajd kod njihovog penala?
Gledao sam basket, video situaciju iz samo jednog ugla, ali mi je delvala vrlo sumnjivo.
Ne treba ti nikakva taktika da shvatis da igrac koji igra kontra nogom prima loptu u visini roglja odakle moze da bira stranu a da igrac koji je na "svojoj" strani treba da siri po boku i vuce iza ledja pored aut linije a ne u sredinu gde svojom jacom nogom moze samo da vrati loptu u sredinu ili pozadi. Problem nije u taktici vec u tome sto Tosic i Obradovic kao "vece zvezde" nisu hteli da istrce oko Tomica i Lazovica. Zato je Tosic hteo da se dere na saigrace, sto mi se uopste nije dopalo. Trebalo je Lazovic onomad kad mu je Tosic utrcao u krilo pa popizdeo zbog toga sto Laza nije mogao da mu da bolju loptu u for vec u noge da je sutne iz kolena, da mu prisije samarcinu preko one nosurde tako da mu ista zvoni do kraja poluvremena.
Bio je ofsajd i to ne samo u toj situaciji vec i jednom pre toga (isto Toivonen) kad je, mislim golman pocistio ali linijski pretpostavljam nije reagovao jer nam odbrana nije bila najbolje postavljena pa je mislio da je Svedjanin u liniji. Kod penala je Maksimovic kasnio a u toj prvoj situaciji se ne secam ko ali je jedan nas igrac takodje istupio iz linije.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.