Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby nolinjo » 30 Jul 2011, 23:29

da ,dobicemo makedonce ...ali zato velsani sve klinci mladi opasni zaebani trkaci ...isto i belgijanci ,pozdrav od muse dembelea za nemanju vidica,perspektivni brzi ....skoti koji su pokradeni nikad zeljniji za svetsko ,i braca rvati ...
al zato srbiji u napadu za 3 godine igrati Ko??? *(mozda lazar markovic :D ,ili Despotovic )
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby lockdown » 30 Jul 2011, 23:35

nolinjo wrote:da ,dobicemo makedonce ...ali zato velsani sve klinci mladi opasni zaebani trkaci ...isto i belgijanci ,pozdrav od muse dembelea za nemanju vidica,perspektivni brzi ....skoti koji su pokradeni nikad zeljniji za svetsko ,i braca rvati ...
al zato srbiji u napadu za 3 godine igrati Ko??? *(mozda lazar markovic :D ,ili Despotovic )

Kako ko? Pa Pantelic, Jovanovic i Zigic naravno :)
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Kantona » 31 Jul 2011, 00:20

Kada bi se gledao samo kvalitet, izbor najboljih igraca, mi imamo reprezentaciju medju 8 u Evropi. Imamo odbranu kao malo koja reprezentacija, jedino istinski skripi u napadu. Ali, nasi problemi kao mnogo puta u istoriji, najmanje leze u kvalitetu igraca.
Kantona

Postby kocic » 31 Jul 2011, 15:03

jer misli neko da ce pizon da uzme vise od 10 bodova u ovoj grupi?
vratite kezu!!!
kocic

Postby Kantona » 31 Jul 2011, 15:08

Mislim da nece... biti selektor u to vreme.
Kantona

Postby lockdown » 01 Aug 2011, 14:32

Kantona wrote:Mislim da nece... biti selektor u to vreme.

Iz tvojih prstiju na tasturi u bozije oci ....
lockdown

Postby Napredpartizan » 05 Aug 2011, 11:08

Spisak za Rusiju :

GOLMANI: Bojan Jorgačević (Gent), Damir Kahriman (Tavrija).

ODBRANA: Branislav Ivanović (Čelsi), Slobodan Rajković (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester junajted), Nenad Tomović (Leće), Milan Biševac (PSŽ), Aleksandar Kolarov (Mančester siti), Ivan Obradović (Saragosa), Milan Vilotić (Crvena zvezda).

VEZNI RED: Dejan Stanković (Inter), Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Nenad Milijaš (Vulverhempton), Radosav Petrović (Partizan), Miloš Ninković (Dinamo Kijev), Adem Ljajić (Fiorentina), Veseljko Trivunović (Gabala), Zoran Tošić (CSKA, Moskva), Miloš Krasić (Juventus), Boško Janković (Đenova).

NAPAD: Marko Pantelić (Olimpijakos), Milan Jovanović (Anderleht), Jovan Damjanović (Borac, Čačak).

Jel ovaj Pizon normalan,sta zove ovog Damjanovica ??? Trivunovic ce izgleda biti reprezentativac bez obzira sto ce igrati u hebenoj Gabali :banghead:
Napredpartizan

Postby KKP » 05 Aug 2011, 11:20

Ma Pižon je truba, glupo je više komentarisati...
KKP

Postby mali_buda » 05 Aug 2011, 11:21

Je l ovo Vilotic sledeci za prodaju?
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Felipao » 05 Aug 2011, 11:28

mali_buda wrote:Je l ovo Vilotic sledeci za prodaju?

Pa kako...Posvadjao se sa Prosineckim,ovaj osecam ne moze ocima da ga gleda i sad mora nekako da se proda...I posle treba da navijam za repku,bole me uvo,ne gledam utakmice reprezentacije vec godinama...Od 2006-e.
Felipao

Postby lockdown » 05 Aug 2011, 12:12

ja stvarno vise ne znam sta treba da se desi da dodje vise do smene generacije .... jel treba neko da nas nakanta 10 : 0 da pocine podmladjivanje ... Ovaj Zonpi je krenou totoalnu u suprotnom pravcu on je poceo sa postarivanjem reprezentacije ....
lockdown

Postby Kantona » 05 Aug 2011, 13:33

A koga bi to trebalo da "podmladi"? Koga bi ti izbacio sa ovog spiska?

Damjanovic je pozvan zato sto su Mrdja i Zigic povredjeni, Vilotic umesto povredjenog Subotica, a u ovog Trivunovica je Pizon zaljubljen kao sto svaki trener ima neke svoje idiotske ljubimce. Na stranu sto je Pizon trener ispod nivoa nase reprezentacije, ali ne vidim da Srbija ima nesto bolje od ovog sto je na ovom spisku. Ima 5-6 igraca koji su tu po kvalitetu (recimo Sulejmani, Kacar), ali sve su to male razlike da bi se pravila neka drama.
Kantona

Postby Bane » 05 Aug 2011, 13:39

Ma samo nek razigra Ninkovica i Ljajica. Na toj poziciji najvise skripimo.
Bane

Postby Jovan » 05 Aug 2011, 13:42

Kantona wrote: Ima 5-6 igraca koji su tu po kvalitetu (recimo Sulejmani, Kacar), ali sve su to male razlike da bi se pravila neka drama.

I Tadić iz Groningena.
Jovan

Postby Kantona » 05 Aug 2011, 13:43

Mi imamo odlicne igrace, ali je problem sto Pizon, po meni, na pogresan nacin sastavlja trojicu u veznom redu. Ako bar jedan nije kreativac, Ninkovic ili Ljajic, onda to ne valja. A on obicno gura i tu nekog defanzivnijeg, to je isto radio i u zvezdi.
I imamo opasan problem sa spicom, nemamo nijednog igraca koji je u golgeterskoj formi, a sto je najgore, nemamo nijednog supertalentovanog spica ni u mladjim kategorijama!
Kantona

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja