Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby baketa96 » 05 Jun 2012, 21:13

Image

Ovo je sa vukajlije :D

Napadac reprezentacije Srbije :ajdejebote:
Sloboda je zena...uzmi je-Dzony Stulic
baketa96

Postby Napredpartizan » 06 Jun 2012, 00:19

Kako je igrao Tomic ?
Napredpartizan

Postby Diktator » 06 Jun 2012, 00:21

harper lee wrote:
Aleksa wrote:sve vise verujem da treba da zaboravimo igru sa ovim napadacima koje imamo..
bolje da igramo sa nekim ofanzivnim veznim nego li sa lekicem i scepovicem..

Lekic je Drogba za Scepovica. Najveci razlog nase bolje igre u prvom poluvremenu je to sto je Lekic vukao napred kao lud i razvlacio Svedjane, kako je Scepovic usao izgubili smo igru po dubini i odmah izgubili i igru. Cak je i imao onu loptu kad je Lazovicu ponisten potpuno regularan gol. Lekic je dosta napredovao otkad je otisao iz Zvezde i nije zasluzio da se stavlja u isti kos sa totalno bezveznim Scepovicem. Ta izmena nas je izbacila iz igre, a mogao je Miha da zameni i Lazovica i Tomica, momci su samo uspeli da pokvare sasvim solidan utisak iz prvog poluvremena tako sto su izgubili snagu.

Ima ovde klinaca koji ce moci da igraju za A tim ali pojebace nas ova Mihina suplja taktika.

pa i igrac arsenala iz tivta je messi za mene..
poenta je da obojica nemaju pojma i ne zasluzuju da budu u reprezentaciji.
ako su to najbolji napadaci koje imamo onda bolje igrati sa nekim ofanzivnim veznjacima tipa markovic/lazovic nego gubiti zivce sa ova dva duduka..
pa taj lekic ne zna loptu da primi,a kamo li da nanjusi gol i isti pogodi..moze se desiti samo u vidu incidenta..scepovica ne bih ni da komentarisem..
mozda nisu za ovakvu postavku igre..ali ovo sto oni prikazuju je bruka i sramota za reprezentaciju.
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby harper lee » 06 Jun 2012, 00:42

Don PSD wrote:Kako je igrao Tomic ?

Bio je sasvim dobar dok je imao snage. Bio bi jos bolji da ga Tosic nije svojim debilnim kretanjem izminirao bar 5-6 puta, otprilike isto koliko i Obradovic Lazovica s druge strane. Miha im je celu utakmicu dobacivao da ukrstaju tako da oba igraca po strani krecu u akciju sa jace noge ali Tosic i Obradovic ocigledno znaju bolje.

Aleksa wrote:pa i igrac arsenala iz tivta je messi za mene..
poenta je da obojica nemaju pojma i ne zasluzuju da budu u reprezentaciji.
ako su to najbolji napadaci koje imamo onda bolje igrati sa nekim ofanzivnim veznjacima tipa markovic/lazovic nego gubiti zivce sa ova dva duduka..
pa taj lekic ne zna loptu da primi,a kamo li da nanjusi gol i isti pogodi..moze se desiti samo u vidu incidenta..scepovica ne bih ni da komentarisem..
mozda nisu za ovakvu postavku igre..ali ovo sto oni prikazuju je bruka i sramota za reprezentaciju.

Ne znam sta si ti video ali po meni Lekic uopste nije bio los danas. Odlicno se kretao i ima velikih zasluga za dosta dobru igru Lazovica i Tomica u prvom poluvremenu, kao i za skidanje pritiska sa Race i Ignjovskog. Lagani poluspic tipa Sulejmanija ili Markovica na njegovom mestu mogao bi da upadne ali ne sa ovom taktikom. Danas se cini mi se videlo da Miha od ovoga mora sto je moguce hitnije da odustane jer nam je tacno falio igrac u sredini ispred Race i Ignjovskog kojeg smo izgubili zbog te ludacke ideje da igramo sa tri stopera a da nam dva bocna igraca prenose igru. Mi imamo dva odlicna stopera i dva veoma dobra beka i nema opravdanja da po svaku cenu uvodimo i treceg stopera, narocito zato sto bilo koji treci stoper da upadne nece biti ni blizu klase Ivanovica i Subotica.

Imamo sijaset laganih i brzih krilnih napadaca, solidan izbor blok igraca u vezi i sasvim solidnu cetvorku pozadi = treba da igramo 4-2-3-1 i da prestanemo da izmisljamo toplu vodu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby kotrljko » 06 Jun 2012, 00:46

koga bi ti na desnog beka ?
kotrljko

Postby Napredpartizan » 06 Jun 2012, 00:51

harper lee wrote:Bio je sasvim dobar dok je imao snage. Bio bi jos bolji da ga Tosic nije svojim debilnim kretanjem izminirao bar 5-6 puta, otprilike isto koliko i Obradovic Lazovica s druge strane. Miha im je celu utakmicu dobacivao da ukrstaju tako da oba igraca po strani krecu u akciju sa jace noge ali Tosic i Obradovic ocigledno znaju bolje.

Hvala na odgovoru...

Valjda je sada Miha video na koga moze da racuna i da nece biti vise ovakvih proba i eksperimentisanja...Od naredne utakmice moraju da igraju stalno najbolji. Zigica treba vratiti u reprezentaciju.
Napredpartizan

Postby DON » 06 Jun 2012, 00:57

Slazem se sa Harperom. To moj neki moj generalni utisak, a gledao sam prvih 25 minuta ovog duela, kao i ceo mec sa Francuzima.

Sad, ne znam na koje 4-2-3-1 mislis, ja sam za ono sa krilima, ofanzivnim veznim, defanzivnim i jednim box-to-box.
DON

Postby mali_buda » 06 Jun 2012, 01:00

harper lee wrote: Lagani poluspic tipa Sulejmanija ili Markovica na njegovom mestu mogao bi da upadne ali ne sa ovom taktikom. Danas se cini mi se videlo da Miha od ovoga mora sto je moguce hitnije da odustane jer nam je tacno falio igrac u sredini ispred Race i Ignjovskog kojeg smo izgubili zbog te ludacke ideje da igramo sa tri stopera a da nam dva bocna igraca prenose igru. Mi imamo dva odlicna stopera i dva veoma dobra beka i nema opravdanja da po svaku cenu uvodimo i treceg stopera, narocito zato sto bilo koji treci stoper da upadne nece biti ni blizu klase Ivanovica i Subotica.

Imamo sijaset laganih i brzih krilnih napadaca, solidan izbor blok igraca u vezi i sasvim solidnu cetvorku pozadi = treba da igramo 4-2-3-1 i da prestanemo da izmisljamo toplu vodu.

Slazem se u potpunosti. Secam se da su se svi smejali Santracu kad je govorio da igra 4-4-1-1 taktiku... Mislim da je to i sada, po igrackom kadru, najbolja taktika... Odbrana nam je kvalitetna, sve 4 pozicije pokrivene vrhunskim igracima... Jedan klasican zadnji vezni + jedan centralni vezni koji ce biti i organizator igre... Imamo nekoliko kvalitetnih igraca koji mogu da pokrivaju bocni deo sredine terena (Jankovic, Krasic, Tosic, Lazovic, Tomic...), poluspic (Sulejmani) i centarfor...

Sa trenutnom formacijom cemo tesko uspeti da nametnemo svoju igru i protiv mnogo slabijih ekipa od Svedske...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby harper lee » 06 Jun 2012, 09:15

kotrljko wrote:koga bi ti na desnog beka ?

Bastu ili Baneta u nekim kombinacijama sa drugim parom stopera.

Sinoc sam zaboravio da napisem jednu stvar. Jedino kod ove Mihine taktike sto je dosta dobro funkcionisalo je bio presing na loptu dok su na terenu bili Ignjovski i Lekic. Nekoliko puta smo bas opako pritisli Svedjane. To je bilo fino osvezenje u odnosu na one razne cekalice koje tradicionalno igramo ali je takodje i klanje vola zbog kila mesa. Fudbal se igra za golove a mi smo u tri utakmice postigli jedan i to iz prekida.
harper lee

Postby KKP » 06 Jun 2012, 09:39

Od ovih igrača koji su bili na ovoj turneji i u ovoj formaciji, ja bi to ovako (:)): Brkić - Ivanović, Subotić, Rajković - Basta, Fejsa, Ignjovski, Kolarov - Tadić, Tošić - Lekić.

Ali u suštini, niti podržavam ovu formaciju, niti Mihajlovića, niti odabir igrača, za sada, ali ima vremena da se sve promeni...

Edit: Zaboravio sam Baneta kapitena, slučajno, on umesto Biševca...
Last edited by KKP on 06 Jun 2012, 09:43, edited 1 time in total.
KKP

Postby ИлићКапитен22 » 06 Jun 2012, 09:40

а где ти је Ивановић ?

ма 4-4-2 класична формација и терај.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby RobRoy » 06 Jun 2012, 10:01

ИвицаКраљ25 wrote:а где ти је Ивановић ?

Nemamo ni jednog čestitog špica, kamoli dva.
Jedino 4-4-1-1, sa polušpicom (Sulejmani, Markec) i jednim klasičnim napadačem (po meni Lekić).
Last edited by RobRoy on 06 Jun 2012, 10:33, edited 1 time in total.
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby harper lee » 06 Jun 2012, 10:06

RobRoy wrote:
ИвицаКраљ25 wrote:а где ти је Ивановић ?

Nemamo ni jednog čestitog špica, kamoli dva.
Jedino 4-4-1-1, sa polušpicom (Sulejmani, Markec) i jednim klasičnim napadačem (po meni Leković).

Nebojsa? Predebeo je on za spica a i nije u nekoj formi.
harper lee

Postby ИлићКапитен22 » 06 Jun 2012, 10:07

па не морају по дифолту 2 шпица да буду дрвна грађа типа Лекић и Шћеповић.Упариш једног таквог и Сулејманија и миран си.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby kotrljko » 06 Jun 2012, 10:15

harper lee wrote:
kotrljko wrote:koga bi ti na desnog beka ?

Bastu ili Baneta u nekim kombinacijama sa drugim parom stopera.

Sinoc sam zaboravio da napisem jednu stvar. Jedino kod ove Mihine taktike sto je dosta dobro funkcionisalo je bio presing na loptu dok su na terenu bili Ignjovski i Lekic. Nekoliko puta smo bas opako pritisli Svedjane. To je bilo fino osvezenje u odnosu na one razne cekalice koje tradicionalno igramo ali je takodje i klanje vola zbog kila mesa. Fudbal se igra za golove a mi smo u tri utakmice postigli jedan i to iz prekida.

po meni Bane mora da igra desnog beka.

on je vrhunski igrac na obe pozicije,ali ipak mi imamo mnogo bolje opcije na stoperu nego na desnom beku.
Bisevac to moze fino da pokrije,tu je Lukovic,pa Rajkovic, dok na desnom beku jedina opcija je Basta koji u Udinama igra dosta ofanzivnije i bojim se da bi se gubio u defanzivi ...
kotrljko

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja