Don PSD wrote:Kako je igrao Tomic ?
Bio je sasvim dobar dok je imao snage. Bio bi jos bolji da ga Tosic nije svojim debilnim kretanjem izminirao bar 5-6 puta, otprilike isto koliko i Obradovic Lazovica s druge strane. Miha im je celu utakmicu dobacivao da ukrstaju tako da oba igraca po strani krecu u akciju sa jace noge ali Tosic i Obradovic ocigledno znaju bolje.
Aleksa wrote:pa i igrac arsenala iz tivta je messi za mene..
poenta je da obojica nemaju pojma i ne zasluzuju da budu u reprezentaciji.
ako su to najbolji napadaci koje imamo onda bolje igrati sa nekim ofanzivnim veznjacima tipa markovic/lazovic nego gubiti zivce sa ova dva duduka..
pa taj lekic ne zna loptu da primi,a kamo li da nanjusi gol i isti pogodi..moze se desiti samo u vidu incidenta..scepovica ne bih ni da komentarisem..
mozda nisu za ovakvu postavku igre..ali ovo sto oni prikazuju je bruka i sramota za reprezentaciju.
Ne znam sta si ti video ali po meni Lekic uopste nije bio los danas. Odlicno se kretao i ima velikih zasluga za dosta dobru igru Lazovica i Tomica u prvom poluvremenu, kao i za skidanje pritiska sa Race i Ignjovskog. Lagani poluspic tipa Sulejmanija ili Markovica na njegovom mestu mogao bi da upadne ali ne sa ovom taktikom. Danas se cini mi se videlo da Miha od ovoga mora sto je moguce hitnije da odustane jer nam je tacno falio igrac u sredini ispred Race i Ignjovskog kojeg smo izgubili zbog te ludacke ideje da igramo sa tri stopera a da nam dva bocna igraca prenose igru. Mi imamo dva odlicna stopera i dva veoma dobra beka i nema opravdanja da po svaku cenu uvodimo i treceg stopera, narocito zato sto bilo koji treci stoper da upadne nece biti ni blizu klase Ivanovica i Subotica.
Imamo sijaset laganih i brzih krilnih napadaca, solidan izbor blok igraca u vezi i sasvim solidnu cetvorku pozadi = treba da igramo 4-2-3-1 i da prestanemo da izmisljamo toplu vodu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.