Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby harper lee » 04 Jun 2012, 23:00

Don PSD wrote:Totalno losa taktika po meni...Mogao je da proba nesto drugo u ove 3 utakmice,a ne da istu taktiku forsira...

Ja sam odusevljen vizionarskom idejom da se muceni Tomic stavi na jednu od dve najtrkackije pozicije u ovoj formaciji. Pa on ce da legne na travu i umre posle 15 minuta. Na stranu sto ja ne znam nijednog fudbalera sa dve noge koji bar jednom u zivotu nije pretrcao brzonogog Necu.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby Neozbiljni pesimista » 04 Jun 2012, 23:19

Ako ovaj sastav izvede, Mihajlovic je zreo za neku ustanovu...
Po bokovima ce nam duvati promaja, posebno po desnoj strani...
Da ne napominjem da nece imati ko da organizuje napad...
"U FK Partizan rade ozbiljni ljudi..." :copa1:
Neozbiljni pesimista

Postby mali_buda » 04 Jun 2012, 23:25

Izgleda da je kod nas Statutom FSS zabranjeno da iole brz i energican fudbaler igra na poziciji zadnjeg veznog... Mogu da razumem ili Racu ili Micka, ali obojica nikako...

Ako bude igrao na poziciji na kojoj je najavljeno, Tomicu bi trebalo pre utakmice bocu sa kiseonikom na ledja staviti... On je tehnicar i dribler, trkac nikada nije bio niti ce biti...

Takodje, u ovom timu ne vidim igraca koji ce voditi igru, organizatora iste...

Na prvi pogled mi ne deluje obecavajuce... Pitacemo se u prenosu ko uopste brani gol Svedske...
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby harper lee » 04 Jun 2012, 23:29

mali_buda wrote:Izgleda da je kod nas Statutom FSS zabranjeno da iole brz i energican fudbaler igra na poziciji zadnjeg veznog... Mogu da razumem ili Racu ili Micka, ali obojica nikako...

Ako bude igrao na poziciji na kojoj je najavljeno, Tomicu bi trebalo pre utakmice bocu sa kiseonikom na ledja staviti... On je tehnicar i dribler, trkac nikada nije bio niti ce biti...

Takodje, u ovom timu ne vidim igraca koji ce voditi igru, organizatora iste...

Na prvi pogled mi ne deluje obecavajuce... Pitacemo se u prenosu ko uopste brani gol Svedske...

Ja ovaj tim shvatam samo kao dobru zajebanciju, a tako cu i da gledam utakmicu.
harper lee

Postby mali_buda » 04 Jun 2012, 23:35

Meni vec neko vreme sve ovo oko reprezentacije lici na zajebanciju... Cak i kad smo imali rezultate... Kad pogledam nase igrace koji igraju u evropskim klubovima, deluje mi da bi se mogla sastaviti sasvim solidna reprezentacija, ne za sam vrh, ali svakako tim koji ce se uvek boriti za plasman na velika takmicenja.. A, onda dodju veliki strucnjaci, pa zovu neke leve igrace, pa i one koji znaju lopte stavljaju na pozicije koje ni na Soniju ne mogu odigrati...

Kad vidim na sta licimo, prosto mi je drago sto ne ucestvujemo na EP... Bar na miru da uzivam u vrhunskom fudbalu...
mali_buda

Postby Napredpartizan » 04 Jun 2012, 23:38

mali_buda wrote:Kad vidim na sta licimo, prosto mi je drago sto ne ucestvujemo na EP... Bar na miru da uzivam u vrhunskom fudbalu...

Sa ovim mogu da se slozim...Na proslom SP posle naseg poraza od Australije sam se toliko izenervirao da mi se smucilo celo prvenstvo kasnije i nokaut faza... Ovako lepo uzivas kao sto kazes u celom prvenstvu.
Napredpartizan

Postby harper lee » 04 Jun 2012, 23:42

mali_buda wrote:Kad vidim na sta licimo, prosto mi je drago sto ne ucestvujemo na EP... Bar na miru da uzivam u vrhunskom fudbalu...

Sve si u pravu samo jednu stvar nikako da prezalim. Eh, kako bismo samo slozno zapevali "Boze pravde", tacno bi me neka milina obuzela.
harper lee

Postby Napredpartizan » 05 Jun 2012, 00:31

Nista od Krkica...Izjavio je kako se nada da ce igrati za Spaniju na nekim narednim sampionatima...
http://www.marca.com/2012/06/04/futbol/ ... 34598.html
Napredpartizan

Postby irriducibili » 05 Jun 2012, 00:42

Don PSD wrote:Nista od Krkica...Izjavio je kako se nada da ce igrati za Spaniju na nekim narednim sampionatima...

:tap:

Kakav kreten! Vece su sanse Ljajica da zaigra za Srbiju, nego njegove za Spaniju. Ko ga ih jebe, svaka ptica svome jatu...
irriducibili

Postby mali_buda » 05 Jun 2012, 01:20

Don PSD wrote:Nista od Krkica...Izjavio je kako se nada da ce igrati za Spaniju na nekim narednim sampionatima...

"Nada je luksuz" :nisamja:
mali_buda

Postby RobRoy » 05 Jun 2012, 01:36

Šta će momak, razumna odluka, Miha bi ga vjerovatno stavio da igra štopera ili beka... :mukica:
GoTorreyGoHome
RobRoy

Postby mali_buda » 05 Jun 2012, 01:38

Bar bi igrao... Ovako ce sa salom oko vrata da prati utakmice pored "malog ekrana" :nisamja:
mali_buda

Postby DON » 05 Jun 2012, 01:57

Budo povuci paralelu sa srpskim reprezentativnim rukometom! Detalji su prelomili da se od grupe dobrih igraca koji igraju u jakim klubovima stvori tim i osvajac srebrne medalje.

Vukovic je bio veliki igrac, jedan od najvecih srpskih, evropskih i svetskih pivotmena. Jako temperamentan na i van terena. Kao trener nije mnogo toga napravio, vodio je smesne ekipe u poredjenju sa najjacim evropskim ekipama.

Ali.... Probavao je sve i svasta da bi upoznao ekipu i shvatio vrline i mane. Kao nekome ko ume da prepozna sitnice, ko je sportski i psiholoski na visokom nivou, uspeo je da vrline istakne, a mane sakrije. Plus veliki motivacini upliv. Stvaranje dobre atmosfere, drugarsko odnosa unutar tima, razbijanje klanova, sklanjanje od javnosti itd.

Ja sam uvek za to da se covek pusti i da proba da ostvari svoje zamisli. Ako bude dobro, svaka cast, ako ne, da se ljudski rastanemo.

Sutra ocekujem da se bore za dres Srbije, posteno da odigraju i pruze ruku rivalu ako bude bolji. A za formaciju me zabole :biggrin:
DON

Postby KKP » 05 Jun 2012, 08:05

Znao sam da nema od njega ništa, on o Srbiji razmišlja kao ja o Indiji...
KKP

Postby ИлићКапитен22 » 05 Jun 2012, 10:24

било би му јебено за химну, па одустао.Мада прогледало би му се кроз прсте, ипак није Бошњак.Ђукић је после 5 утакмица добио отказ.Колико ћемо трпети Михајловића ?
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja