Board index Fudbal Reprezentativna takmičenja

Fudbalska Reprezentacija Srbije

Re: Reprezentacija Srbije

Postby kotrljko » 30 Jul 2011, 21:06

solidna grupa,,imamo sanse da prodjemo ...

prvi uslov je da ode klovn sa mesta selektora ...
kotrljko

Postby Stoxan » 30 Jul 2011, 21:13

Eh da je samo klovn problem...
"Bolje sto godina živeti kao milioner, nego sedam dana kao beskućnik!!!"Alan Ford
Stoxan

Postby Kantona » 30 Jul 2011, 21:17

Spektakl! Svaka utakmica zanimljiva. Auuu, bas sam zadovoljan.
Kantona

Postby B.B.B » 30 Jul 2011, 21:58

:blue: Kakva grupa, uuu ala ce biti ludnica kad budemo medjusobno igrali, samo se nadam da cemo se zbog atmosfere koja ce sveukupno vladati u Hrvatskoj, plasirati na EP.
B.B.B

Postby B.B.B » 30 Jul 2011, 21:58

Kantona wrote:Spektakl! Svaka utakmica zanimljiva. Auuu, bas sam zadovoljan.

Upravo to, brijem da se ovdje do zadnjeg kola nece znati tko ide dalje
B.B.B

Postby mali_buda » 30 Jul 2011, 22:33

Kad se realno sagleda kvalitet ekipa u nasoj grupi, moze se reci da i nisu bas kvalitetne ekipe, ali da je grupa nevidjeno izjednacena i da je realno da svako svakoga moze da dobije. Dobili smo prilicno nezgodne ekipe iz 4 i 5 sesira. Karakteristika ove grupe je da nece biti lakog protivnika, odnosno bodova upisanih ranije. Bice dosta izgubljenih bodova, a verovatno nas ocekuje i borba do poslednjeg kola.

Ono sto se moze sa sigurnoscu vec sada reci, ova grupa nece dati najbolju drugoplasiranu ekipu.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby Kantona » 30 Jul 2011, 22:41

Najbolja drugoplasirana nije bitna. Bitno je ne biti najgora drugoplasirana, jer ona otpada, a ostalih 8 igraju baraz.
Kantona

Postby mali_buda » 30 Jul 2011, 22:42

Kantona wrote:Najbolja drugoplasirana nije bitna. Bitno je ne biti najgora drugoplasirana, jer ona otpada, a ostalih 8 igraju baraz.

U ovoj grupi je vrlo lako moguc takav scenario. Tesko ce se dolaziti do bodova na gostovanjima.
mali_buda

Postby Maki » 30 Jul 2011, 23:02

Kad pocinju te kvalifikacije?
Maki

Postby mali_buda » 30 Jul 2011, 23:04

Maki wrote:Kad pocinju te kvalifikacije?

Ako se ne varam, na jesen sledece godine.
mali_buda

Postby lockdown » 30 Jul 2011, 23:07

Ja stvarno ne razumem odakle ovoliko zadovoljstvo i optimizam posle ovog izvlacenja ... Pa koga mozemo mi sa Pizonom da pobedimo .... Posle smenjivanja Antica trebalo je da dodje neki mlad i perspektivan selektor tipa Jankovic ili Stanojevic pa da se pocne podmladjivanje ekipe i stvaranje novog tima i nebi imali nikakav pritisak i imperativ pobede posto nam je svima jasno da nema nista od evropskog i tako mladi momci rasli kao tim jer kod nas je i taj mentalitet uvek problem a ovako se stalno vrtimo u krug ...Pizon + razni igraci iz liga za koje prvi put cujemo + razni Brane ilici,Trivunovici,Mirici,.... + Zigic,Pantelic,Stankovic i naravno da sledi brukanje i nerviranje...

Bojan Jorgacevic - Gent (Zeljko Brkic - Udinese , Bojan Saranov -Maccabi)

Branislav Ivanovic - Chelsea ,Dusan Basta - Udinese ,Neven Subotic - Borrussia Dortmund, Milan Bisevac - Valenciennes ,Nemanja Vidic -Man Utd ,Slobodan Rajkovic-Vitesse , Aleksandar Kolarov - Man City,Ivan Obradovic - Saragosa

Milos Krasic - Juventus Adem Ljajic - Fiorentina ,Aleksandar Ignjovski - Werder ,Zdravko Kuzmanovic - Stuttgart ,Zoran Tosic - CSKA , Bosko Jankovic - Genoa

Dusan Tadic - Groningen , Milos Ninkovic - Dynamo Kyiv,

Danijel Aleksic - Genoa , Dragan Mrdja - Sion , Filp Djuricic - Heerenveen ,Miralem Sulejmani - Ajax , Vladimir Jovancic - Partizan ,Danko Lazovic - Zenit

Pa Kacar,Kleo,Matic,Volkov,Raca + razni mlade snage koje dolaze....

Mogli bi da sastavimo jedan sasvim solidan tim kad bi imali pravog trenera koji bi po karakteristikama i kvalitetima igraca svakom podelio ulogu u timu ...

Ovako najbolji asistent holandske lige i treceg u evropi Dusana Tadica nema na spisku za bedne prijateljske utakmice....
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby Maki » 30 Jul 2011, 23:20

Ja licno ne gajim nikakav optimizam ni zadovoljstvo!

Ako se neke stvari iz korena ne promene(da ne idem u detalje),ukljucujuci i "slucaj" selektor,ova nasa reprezentacija ne bi imala sta da trazi i u ovoj nasoj Superiska ligi a kamoli u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo...

Ako do toga dodje, mogu dati neke prognoze ali u svakom slucaju grupa je izjednacena i svako svakog moze da dobije!
Maki

Postby Unexpected » 30 Jul 2011, 23:22

Mi u kojoj god grupi bili, ovakvi kakvi smo, imamo iste šanse kao i u ovoj. Ovako ćemo bar gledati zanimljive utakmice i nadam se dobar fudbal.
The End.
Unexpected

Postby Houdini » 30 Jul 2011, 23:22

Sto bi rekao moj drug, namestili belosvetski mocnici da vide jesmo li kadar za Jevropu :D

Sa Zonpijem na celu i da smo dobili grupu Malta, San Marino, Estonija, Andora i Lihtenstajn ne bih bio preterani optimista. Ujednacena grupa u svakom slucaju.

EDIT: I da mislim da vecu sansu imamo Hrvatima da uzmemo bodove, nego da smo dobili Norvezane mada su oni slabiji.
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby mali_buda » 30 Jul 2011, 23:27

Da je problem samo do Pizona, lako bi se to resilo. Kad reprezentacija prestane da bude buvlja pijaca, na kojoj ce se izlagati uglavnom bofl roba, onda ce i nas svrstavati medju ozbiljne ekipe.
mali_buda

PreviousNext

Return to Reprezentativna takmičenja